Η επικαιρότητα εν συντομία

Θυμάμαι το θέμα εκείνο στις Εφαρμογές Ποινικού Δικαίου του Μυλωνόπουλου με τ@ τρανς που επιτίθενται σε μοτοσικλετιστή - ή κάπως έτσι, κ αναρωτιέμαι αν μοιράζονται ακόμη - δεν είναι κ τπτ σπουδαίο πάντως

αλίμονο αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με την ιδεοληψία μας

θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτήν, ειδάλλως δεν την αναγνωρίζουμε - the irony

Ποιος ειδήμων θεωρούσε πως οι αεροστεγεις σάκοι ήταν απαραίτητοι ...λες και θα ξεπηδουσε ο ιός σε μια μετααποκαλυπτικη version από το νεκρό

Αίγιο: «Έκαναν φασαρία, πυροβόλησα για να τους τρομάξω» – Τι ισχυρίζεται ο 47χρονος που τραυμάτισε με καραμπίνα 4 παιδιά​

Μαλιστα...

Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του στο Λουτράκι έπειτα από συμπλοκή. Τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο, 19 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 17χρονος μεταφέρθηκε από τον αδελφό του στο νοσοκομείο Κορίνθου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Ο 19χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Λουτρακίου, όπου κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Το… «τροχαίο»​

Σύμφωνα με το korinthostv, ο 19χρονος στις πρώτες του αναφορές στους αστυνομικούς έκανε λόγο για τροχαίο ατύχημα, χωρίς ωστόσο να τους πείθει.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Ποιος ειδήμων θεωρούσε πως οι αεροστεγεις σάκοι ήταν απαραίτητοι ...λες και θα ξεπηδουσε ο ιός σε μια μετααποκαλυπτικη version από το νεκρό

Έλα ντε! Το έχουν δει από κάτι επηδημίες έμπολα, φαίνεται. Τώρα καθήστε και ξεμουμιώστε όλους τους νεκρούς, ειδάλλως θα φτάσουν 20ετία

Θα ήθελα τη γνώμη σας, για τη Λώρα, που βρέθηκε στο Βερολίνο.
Εγώ έχω απορία: Από πότε ξέρουν οι Γερμανοί πού βρίσκεται και από πότε μένει σε επιτηρούμενη δομή νέων;

Θα ήθελα τη γνώμη σας, για τη Λώρα, που βρέθηκε στο Βερολίνο.
1) Κάτι σοβαρό πρέπει να κρύβεται στη φυγή της και όχι μια απλή γκομενική ιστορία.
2) Οι αντιδράσεις των γονέων της και ειδικά του πατέρα δεν είναι φυσιολογικές.
3) Το κορίτσι είναι πανέξυπνο καθώς οργάνωσε και εκτέλεσε τέλεια τη φυγή της.
4) Γράφτηκε ότι τυχαία προχθές την βρήκαν στο δρόμο σε έλεγχο και τη μετέφεραν σε δομή.
5) Η συνέχεια και το αν θα γυρίσει στην Ελλάδα στους γονείς θα δείξουν πολλά.

1772206737043.png

1) Κάτι σοβαρό πρέπει να κρύβεται στη φυγή της και όχι μια απλή γκομενική ιστορία.
2) Οι αντιδράσεις των γονέων της και ειδικά του πατέρα δεν είναι φυσιολογικές.
3) Το κορίτσι είναι πανέξυπνο καθώς οργάνωσε και εκτέλεσε τέλεια τη φυγή της.
4) Γράφτηκε ότι τυχαία προχθές την βρήκαν στο δρόμο σε έλεγχο και τη μετέφεραν σε δομή.
5) Η συνέχεια και το αν θα γυρίσει στην Ελλάδα στους γονείς θα δείξουν πολλά.

1772206737043.png
Θα σου πω, τι πιστεύω, δίχως να ξέρω πολλά.
1.Πιστεύω, πως το παιδί δεν κατάφερε την αλλαγή περιβάλλοντος. Στα 16 είναι δύσκολη. Ναι, δε νομίζω να ήταν γκόμενος η αιτία, αλλά προφανώς στην Πάτρα ήταν δυστυχισμένη
2. Δεν το ξέρω, δεν έχω παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις, πιθανό
3. Συμφωνώ. Πανέξυπνο και τολμηρό
4. Ναι... Δηλαδή μέχρι προχθές κάπου έμενε, αλλά δεν ξέρουμε πού;
5. Ελπίζω, πως οι Γερμανοί, τουλάχιστο αυτό θα το χειριστούν καλά.

Που τα ειδατε αυτα; Δεν την βρηκαν τυχαια...Η ΙΔΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Βασικα η ιδια επικοινωνησε με κοινωνικες υπηρεσιες

Αυτα ειναι!

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της συμπλοκής που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/2) στο Λουτράκι, και είχε ως αποτέλεσμα ένας 17χρονος να χάσει την ζωή του και ένας 19χρονος να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 17 ετών, οδηγήθηκε πριν από λίγο στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, όπου και κρατείται.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είχαν γίνει 10 προσαγωγές για την υπόθεση, ανάμεσα στους οποίους η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, φίλοι και συγγενείς του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία της αιματηρής συμπλοκής ήταν ότι τα θύματα είχαν χαλάσει το φανάρι από το μηχανάκι του φερόμενου δράστη.

Ο 19χρονος υπέδειξε τον δράστη​

Μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση φαίνεται πως είναι ο 19χρονος τραυματίας, φίλος του 17χρονου που έπεσε νεκρός από μαχαιριές. Ο 19χρονος, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών, έδωσε μία πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς και φέρεται να έχει υποδείξει συγκεκριμένο άτομο από την ευρύτερη περιοχή, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με τον 17χρονο φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή «Αποκαλύψεις» στον ΑΝΤ1, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται πως είχαν δώσει ραντεβού στον περιφερειακό δρόμο Λουτρακίου για να συζητήσουν, ωστόσο, τα αίματα άναψαν και βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος. Ο 19χρονος την γλίτωσε με πιο ελαφρά τραύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back