Η εποχή που σε κάνει να νιώθεις "ζωντανός/η"

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.178 μηνύματα.
Λατρεύω την άνοιξη ( αν και λόγω εαρινών αλλεργιών υποφέρω μέχρι αρχές Ιουνίου) ...δεν αντέχω καθόλου τους καύσωνες Ιουλίου Αυγούστου.. (Πραγματικά παραλύω με τη ζέστη ) . Το φθινόπωρο, αν εξαιρέσουμε πως σκοτεινιάζει νωρίς, το απολαμβάνω και ακόμη και τώρα δε διστάζω να πάω στη θάλασσα και όσον αφορά το κρύο του χειμώνα, αν δε φυσάει τραγικά, το θεωρώ εξαιρετικά υγιεινό και έχω βρει τρόπους να λειτουργώ χωρίς δυσφορία. Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ κρύου και ζέστης, θα προτιμούσα το κρύο πάντως

αν και ιδανικά θα ήθελα όλο το χρόνο να έχει θερμοκρασία και καιρικές συνθήκες Απριλίου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.988 μηνύματα.
Ο βαθύτερος χειμώνας, η βαθύτερη Νύχτα... κι η βροχή είναι αγαλλίαση για την ψυχή, με γεμίζει ενέργεια να κάνω πράγματα, γιατί νιωθω όταν πέφτει, να χαλαρώνω και να ξεπλένονται τα βάρη μου.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.053 μηνύματα.
Ο βαθύτερος χειμώνας, η βαθύτερη Νύχτα... κι η βροχή είναι αγαλλίαση για την ψυχή, με γεμίζει ενέργεια να κάνω πράγματα, γιατί νιωθω όταν πέφτει, να χαλαρώνω και να ξεπλένονται τα βάρη μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια