dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

μια χαρά σε βρίσκω μάνια![]()
Οπου φτωχός και η μοίρα του ντουζάκι, καλά να είμαστε και όλα καλά θα πάνε, όνειρα έχω πολλά ελπίδες πολλές αλλα ας είμαστε ρεαλιστές η ζωή δεν τα΄φέρνει όλα τέλεια, αλλα τουλάχιστων έχουμε ο ένας τον άλλο και αυτό φτάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος

fatsoula
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά΄...!!!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Σε 1,5 χρόνο από τώρα θα εχω τελειώσει το μεταπτυχιακό μου. Θα πάω να κάνω το διδακτορικό μου κάπου αλλού μάλλον (με κόβω για Αθήνα ή Κύπρο). Μάλλον κάπου στη μέση του διδακτορικού μου θα επισημοποιήσουμε την ως τώρα 3η σχέση μας (αν, πρώτα ο Αλλάχ/Βούδας/Θεός κτλ, είμαστε μαζί ακόμη). Μετά θα σπαταλήσω έναν χρόνο από την ζωή μου για τον ανούσιο στρατό κάνοντας απλά υπομονή. Ε, μετά είναι καιρός να αρχίσω να δουλεύω κανονικά και να "επεκτείνω τη φαμίλια"

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς φαντάζεστε πως θα είναι η ζωή σας σε κάποια χρόνια??
όχι τί θα θέλετε αλλά πώς πιστεύετε πως θα είναι![]()
Επειδή πολλοί γράψανε τι θέλουνε.
Και όντως είναι λίγο δύσκολο να διαχωρίσεις το πως φαντάζεσαι τη ζωή σου με το πως την θέλεις, γιατί αυτό που φαντάζεσαι είναι και αυτό που θέλεις.. τις περισσότερες φορές..
Πιστεύω/φαντάζομαι λοιπόν πως σε λίγα χρόνια θα έχω τελειώσει τις βασικές σπουδές, θα έχω περάσει μια περίοδο ανασυγκρότησης, θα έχω βάλει τις βάσεις για μια νέα αρχή και θα βουτάω στα δύσκολα μιας ζωής όπως τη φτιάχνω στο μυαλό μου..
zanin
Διάσημο μέλος

πραγματικά δεν ξέρω γιατί αυτή τη χρονιά και την επόμενη θα πρέπει να πάρω σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου. φέτος είμαι στο 4 και τελευταίο έτος και πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω μετά.
1. θα δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία στην αθήνα?? κάτι που απαιτεί 4-5 χρόνια σπουδών
2. αν τελικά δώσω και περάσω... όταν τελειώσω θα παώ για μεταπτυχιακό γαλλία??1 χρόνος...
3. αν γίνουν αυτά θα φτάσω στα 28 περιπου και δεν θα έχω πιασει μια μόνιμη δουλειά...
4. με το που τελειώσω την κοινωνιολογία θα πάω μετά από 1 χρόνο μόνο για μεταπτυχιακό???
5. ή θα ψάξω αμέσως για δουλειά??
Vkey
Επιφανές μέλος

Θα είμαι επιτέλους μόνιμη και δεν θα γυρνάω την Ελλάδα! Θα' χω βρει την πόλη που μου ταιριάζει και θα πω, εδώ είμαι και δεν το κουνάω ποτέ των ποτών... Θα έχω μια ισορροπημένη σχέση και θα συζώ με τον καλό μου (θα είμαι μια εργαζόμενη γυναίκα, μια καλή νοικοκυρά

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

ζησε την καθε μερα οσο καλυτερα μπορεις....και ασε τα ονειρα για τους αλλους

mairoula03
Νεοφερμένο μέλος

δεν θελω να φανταστω...γιατι πολυ απλα ΠΟΤΕ δεν ξερεις τι σου ξημερωνει το αυριοαρα...καλυτερα να ζουμε την καθε μερα της ζωης μας σαν να ναι η τελευταια με οτι κι αν μας ερθει...ωραια τα ονειρα δεν λεω... αλλα αν γκρεμιστουν πανε ολα μετα
γι αυτο....
ζησε την καθε μερα οσο καλυτερα μπορεις....και ασε τα ονειρα για τους αλλους![]()
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Δεν θελω να προγραμματισω τη ζωη μου για το τι μπορει να μου συμβει στο μελλον. Η ζωη για μενα ειναι τις περισσοτερες φορες μια εκπληξη. Τα περισσοτερα που μου εχουν συμβει ηταν απροσμενα. Αλλες φορες καλα και αλλες φορες ασχημα. Ισως ομως και αυτη ειναι η ολη μαγεια του πραγματος. Να μην ξερεις τι σε περιμενει το επομενο δευτερολεπτο, την επομενη ωρα.

Giovanna
Επιφανές μέλος

πρεπει να διαβαζεις για το τι σκεφτοσουν και να χαμογελας τωρα, ε?

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κουε, μεσα επεσες
πρεπει να διαβαζεις για το τι σκεφτοσουν και να χαμογελας τωρα, ε?![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και ένα μικρό κομμάτι στο (πολύ) πίσω μέρος του μυαλού μου πιστεύει πως μια μέρα θα γίνω σύζυγος και μητέρα.. και θα είμαι πολύ ευτυχισμένη κι ερωτευμένη με τον άντρα μου και θα τρέχω πανικόβλητη να τα προλάβω όλα! Αλλά δεν παίρνω κι όρκο γι' αυτό, μερικές φορές πιστεύω πως εγώ δεν έχω γεννηθεί για να κάνω παιδιά κι οικογένεια..
Niyia
Διάσημο μέλος

Είμαι σε τόσο περίεργη φάση τώρα που όλα είναι πιθανά, αλλά και απίθανα. ....
.... Αλλά δεν παίρνω κι όρκο γι' αυτό, μερικές φορές πιστεύω πως εγώ δεν έχω γεννηθεί για να ...
+1
εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι γτ στο καλό έχω γεννηθεί...

Giovanna
Επιφανές μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.