fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Κάθε φορά κάνω και κάτι διαφορετικό, αναλόγα τα κέφια μου. Μου αρέσουν και πάρτυ και να βγαίνω έξω, όσο για τα άτομα που μου αρέσει να είναι μαζί μου είναι σίγουρα αυτά που αγαπώ πολύ, αλλά όταν είμαι σε τρελή διάθεση και άτομα που κάνω παρέα και περνάμε καλά. Και τα δώρα είναι το καλύτερό μου.

Φέτος δυστυχώς τα γενέθλιά μου ήταν χάλια λόγω δυσάρεστου γεγονότος. Οπότε περιμένω για του χρόνου κάτι σούπερ! Αλλά στην Σκωτία που θα είμαι ακόμα δύσκολο να έχω αυτούς που θέλω πραγματικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

tety
Νεοφερμένο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αλλά γενικότερα νομίζω πως μέσα μου μελαγχολώ τις μέρες γύρω από τα γενέθλιά μου γιατί σκέφτομαι πως η ζωή μικραίνει και μικραίνει και μικραίνει και εγώ έχω τόσα που θέλω να κάνωωωωωωωωω!!! Αλλά εντάξει, δεν τρελαίνομαι... Έχω (έτσι πιστεύω τουλάχιστον!

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου φαίνεται σαν χτες όταν τελείωσα το σχολείο, όταν πήρα το πτυχίο, όταν μπήκα στη δουλειά ….
Από τα 25 και μετά όταν έρχονται τα γενέθλιά μου σκέφτομαι ότι περνάνε πολύ γρήγορα τα χρόνια… ουφ ….καλά να είμαστε…

Δε σβήνω κεράκια αν και φέτος σκέφτομαι να το κάνω….ένα μόνο θα βάλω– είπε κανείς τίποτις ?-

Παλιότερα τα γιόρταζα με φίλους έξω…φέτος θα δω τι θα κάνω
Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά γενικότερα νομίζω πως μέσα μου μελαγχολώ τις μέρες γύρω από τα γενέθλιά μου γιατί σκέφτομαι πως η ζωή μικραίνει και μικραίνει και μικραίνει και εγώ έχω τόσα που θέλω να κάνωωωωωωωωω!!!
Κι εγώ έτσι αισθάνομαι...!!!

adespoto
Περιβόητο μέλος

Χαίρομαι απίστευτα όταν βλέπω οτι με θυμούνται

Φέτος πέρασα νομίζω από τα καλύτερα γεννέθλιά μου, με ένα πάρτυ-έκπληξη από συμφοιτητές μου

Demelene
Διάσημο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Πάντα θέλω να γιορτάζω εκείνη τη μέρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, είτε κάνωντας πάρτυ σπίτι, είτε βγαίνωντας έξω, είτε προγραμματίζοντας κάποια σουπερ εκδρομή με το μωρό μου.
Όταν όμως σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε, ότι θέλω να κάνω τοοοοοοσα πολλά πράγματα, αλλά κυρίως όταν σκέφτομαι όλα αυτά που θα έπρεπε να έχω ήδη κάνει και δεν τα έχω προλάβει/καταφέρει/θελήσει κ.λ.π. τότε μια μελαγχολία την νιώθω, δυστυχώς.
crazy lover
Δραστήριο μέλος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Oύτε και εμένα μου αρέσει αυτή η μέρα...Μου τη σπάνε τα πάντα και ιδιαίτερα τα άτομα που ξεχνούν να μου πούν χρόνια πολλά...Εντάξει δεν το κάνουν επίτηδες αλλα εγώ ποτέ δεν ξεχνάω τέτοια γεγονότα και μου φένεται κάπως παράξενο όταν οι άλλοι το ξεχνούν!!!!
![]()
Εμένα να δεις πως με εκνευρίζουν αυτά τα άτομα!Βάλε μια υπενθύμιση στο κινητό βρε αδερφέ...!Εγώ τί είμαι να σε θυμάμαι κάθε χρόνο;;; Τα τελευταία χρόνια, πάντως κρατάω λίστα για να ξέρω σε ποιον να μη στείλω...!ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Στο θεμα τωρα, μ'αρεσει πολυ το γενεθλιο (με ενα ν :p), κανονιζω παντα κατι, ειτε σπιτι, ειτε εξω, τρελαινομαι εννοειται για τα δωρα λες και ειμαι 5χρονο, σβηνω και κερακια, κανω και ευχη, ολα κομπλε! Μετραω μονο ενα γενεθλιο-καταθλιψη μεχρι τωρα λογω ηλικιας, και τι δεν ειχα κανει μεχρι τοτε, κατα τ'αλλα ολα περνανε πολυ ελαφρια!

Αλλά προσπαθώ να μην τα παίζω κιόλας... Έχει τύχει να περάσω τέλεια, αλλά και πολύ απογοητευτικά, άρα... χμ.
Demelene
Διάσημο μέλος

Είναι απλό. Κάποιοι είναι τέρατα απομνημόνευσης κάποιοι όχι.Εγώ είχα αναγκαστεί να φτοιάξω ειδικό πρόγραμμα γιαυτή την ιστορία το 1996.Oύτε και εμένα μου αρέσει αυτή η μέρα...Μου τη σπάνε τα πάντα και ιδιαίτερα τα άτομα που ξεχνούν να μου πούν χρόνια πολλά...Εντάξει δεν το κάνουν επίτηδες αλλα εγώ ποτέ δεν ξεχνάω τέτοια γεγονότα και μου φένεται κάπως παράξενο όταν οι άλλοι το ξεχνούν!!!!
![]()
Επίσης γιατί να θες να σου πουν χρόνια πολλά όταν εσύ η ίδια δεν γουστάρεις την φύση της μέρας? Με το ζόρι δηλαδή?
Δεν είχαμε πάντα κινητά, όλοι δεν έξαρτόνται από το κινητό τους τόσο πολύ. και τέλος δεν λες χρόνια πολλά για να σου πούνε. "Σου είπα δεν μου είπες" και πάει λέγοντας?Εμένα να δεις πως με εκνευρίζουν αυτά τα άτομα!Βάλε μια υπενθύμιση στο κινητό βρε αδερφέ...!Εγώ τί είμαι να σε θυμάμαι κάθε χρόνο;;; Τα τελευταία χρόνια, πάντως κρατάω λίστα για να ξέρω σε ποιον να μη στείλω...!ΕΚΔΙΚΗΣΗ!![]()
Ο άλλος θα σου πει χρόνια πολλά όχι γιατί το θες εσύ αλλά γιατί το νιώθει αυτός. Ο εορτάζον απλά θα πει ευχαριστώ. Αλίμονο αν μάθω ότι σε άτομο που λέω χρόνια πολλά, αυτή μου η κίνηση εκλαμβάνεται ως επιβεβαιώση της σχέσης που έχω με αυτό.
Μου θυμίζεται μια κοπέλα τρομερά ανασφαλής που είχε γενέθλια το 97 και ανέβηκε ειδικά στο Πανεπιστήμιο για να δει στο μαιλ και τσατ ποιος θα της πει χρόνια πολλά και τα σημείωνε.Κάποια φάση την έβλεπα με το χαρτί σπίτι της μετά από κάθε μήνυμα και απλά μου ήρθε επιφώτηση.Μιλάμε ξενέρωσα όσο δεν πήγαινε (μου φάνηκε απίστευτα κομπλεξαρισμένο) και η ίδια έτρεξε να το κρύψει (μάλλον ήξερε πόσο κομπλεξαρισμένο ήταν) και άλλαξε και 10 αποχρώσεις κόκκινου. Η απόλυτη παράνοια στην ικανοποιήση ανασφάλειας. Λες και το ενδοιαφέρον του άλλου αποδυκνείεται με το αν σε παίρνει κάποιος στην γιορτή και στα γενέθλια σου.
Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση σχετικά με το πόσο πάτο λόγω ανασφάλειας μπορεί να πιάσει κάποιος.
kleftra
Διάσημο μέλος

Μου αρέσει να μου εύχονται, να βγαίνουμε έξω και να εμφανίζεται στα μισά της εξόδου η δήθεν έκπληξη τούρτα(αφού κάθε χρόνο μου το κάνουν δεν αποτελεί έκπληξη πια

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που κανείς τους δεν μπόρεσε να είναι κοντά μου κι έτσι δεν ήθελα να γιορτάσω με ένα σωρό άσχετους.
Όμως όταν μπορώ και τα μοιράζομαι με φίλους δεν με απασχολούν ούτε τα χρόνια ούτε μελαγχολώ, ίσα ίσα σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που είμαι υγιής και έχω ζήσει τόσα πράγματα και θα ζήσω άλλα τόσα γιατί τα 27,37,47,57 είναι πολύ λίγα χρόνια μπροστά στα 80 που θέλω να φτάσω.

Υ.Γ.Και δεν με πειράζει καθόλου το αν κάποιος τα ξεχάσει, η αγάπη και η στήριξη που μου δείχνουν όλη την χρονιά μετράει πολύ περισσότερο απο το να μου ευχηθούν επειδη το έβαλαν υπενθύμιση. Γουστάρω οι δικοί μου άνθρωποι να με θυμούνται όλο τον χρόνο κι όχι μόνο μια συγκεκριμένη μέρα.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δε θα μπορούσα να κάνω και διαφορετικά μιας που όλους τους πρήζω κανα μήνα πριν για το τι θέλω απ τον καθένα για τα γεννέθλια μου

και να θέλαν... δεν τους αφήνω να τα ξεχάσουν

ειμαι καραγυφτουλάκι

άσε που πέφτουν και ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και είναι μέσα σε πολύ γιορτινό κλίμα

όμως..... επειδή ακριβώς τους τα κάνω όλα αυτά, φροντίζω να κάνω πολλαπλάσια στα γεννέθλια αγαπημένων μου ανθρώπων

Demelene
Διάσημο μέλος

Επί της ουσίας δηλαδή. και όχι με μια τυπική συμπεριφορά. Προσωπικά με χαλάει η ανάδειξη της τυπικής σχέσης που έχουν κάποιοι μαζί μου όταν με θυμούνται μόνο σε μια γιορτή. Και ειδικά όταν μου εύχονται με μήνυμα δλδ πιο απρόσωπο και τυπικό δεν γίνεται.Υ.Γ.Και δεν με πειράζει καθόλου το αν κάποιος τα ξεχάσει, η αγάπη και η στήριξη που μου δείχνουν όλη την χρονιά μετράει πολύ περισσότερο απο το να μου ευχηθούν επειδη το έβαλαν υπενθύμιση. Γουστάρω οι δικοί μου άνθρωποι να με θυμούνται όλο τον χρόνο κι όχι μόνο μια συγκεκριμένη μέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.