American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.473 μηνύματα.

04-06-25

12:42
Δεν εχει χασει την φωνη της ;
Σίγουρα δεν έχει την κρυστάλλινη και μαγευτική φωνή που είχε στο prime της (1990-2000), όμως παραμένει καλύτερη σε σχέση με τις σύγχρονες καλλιτέχνιδες. Βέβαια είναι 56 ετών πλέον, λογικό να έχει κουραστεί η φωνή της ύστερα από 35 χρόνια καριέρας.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.649 μηνύματα.

04-06-25

14:02
απο την λίστα για μένα θα παραμένει πάντα στην κορυφή η Celine Dion
οχι μόνο φωνή αλλά αξεπέραστα και άφταστο ήθος
οχι μόνο φωνή αλλά αξεπέραστα και άφταστο ήθος
Guest 309111
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-06-25

15:04
Έχει στις επιλογές Lady Gaga και δεν έχει Μαρία Κάλλας;;; 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.473 μηνύματα.

04-06-25

19:43
Με διαφορά η πιο τραγική περίπτωση στην ιστορία του Hollywood.
www.cnn.gr

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βιβλίο για την ιστορική άνοδο και την τραγική πτώση της τραγουδίστριας
Με τίτλο «Waiting for Britney Spears: A True Story, Allegedly» θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες (10 Ιουνίου) το βιβλίο για την ζωή της διάσημης...

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.649 μηνύματα.

Το γράφω εδώ γιατι αναφέρεται στο poll , οχι για την καλύτερη φωνή απαραίτητα.
Έχουν περάσει 15 χρόνια απο τότε που η Lady Gaga έσπασε κυριολεκτικά το ίντερνετ με αυτό το τραγούδι και ιδιαιτέρως με αυτό το video clip.
Άρεσε μέχρι και στον πατέρα μου που δεν ακούει τέτοια μουσική και θυμάμαι το έβαζε δυνατά στο αμάξι οταν με πήγαινε φροντιστήριο.
Έχουν περάσει 15 χρόνια απο τότε που η Lady Gaga έσπασε κυριολεκτικά το ίντερνετ με αυτό το τραγούδι και ιδιαιτέρως με αυτό το video clip.
Άρεσε μέχρι και στον πατέρα μου που δεν ακούει τέτοια μουσική και θυμάμαι το έβαζε δυνατά στο αμάξι οταν με πήγαινε φροντιστήριο.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα.

Kλασικό το bad romanceΤο γράφω εδώ γιατι αναφέρεται στο poll , οχι για την καλύτερη φωνή απαραίτητα.
Άρεσε μέχρι και στον πατέρα μου που δεν ακούει τέτοια μουσική και θυμάμαι το έβαζε δυνατά στο αμάξι οταν με πήγαινε φροντιστήριο.![]()

Αν και το artpop δε μου αρέσει καθόλου, το καινούριο άλμπουμ. Προτιμώ περισσότερο LDR
American Economist
Επιφανές μέλος

Το γράφω εδώ γιατι αναφέρεται στο poll , οχι για την καλύτερη φωνή απαραίτητα.
Άρεσε μέχρι και στον πατέρα μου που δεν ακούει τέτοια μουσική και θυμάμαι το έβαζε δυνατά στο αμάξι οταν με πήγαινε φροντιστήριο.![]()
Δεν ακούω Lady Gaga καθώς δεν είναι στα ακούσματα μου. Ομως το debut album της (The Fame) ήταν σαρωτική επιτυχία σε όλες τις χώρες. Πούλησε 18 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα (χωρίς να βάζουμε τα streaming μέσα), είχε 3-4 number 1 singles που έγιναν viral, ενώ κέρδισε 5 Grammy awards. Τραγούδια όπως το Just Dance, Pokerface, Bad Romance και Paparazzi έπαιζαν παντού το 2009-2011. Τεράστιο album πραγματικά, μόνο η Britney Spears είχε μεγαλύτερο debut album με το Baby one more time το 1999 (πούλησε 25+ εκατομμύρια αντίτυπα).
American Economist
Επιφανές μέλος
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.362 μηνύματα.

Χαρούμενο το 2013Αν και το artpop δε μου αρέσει καθόλου, το καινούριο άλμπουμ.
American Economist
Επιφανές μέλος

Επειδή βλέπω ότι μιλάμε για πετυχημένα album γυναικών, όπως το fame της Lady Gaga.
Οπως είχα αναφέρει παλιότερα σε ένα αντίστοιχο thread, το πιο εμπορικό album του 21ου αιώνα είναι το “21” της Adele που κυκλοφόρησε το 2011. Το συγκεκριμένο album πούλησε 31 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα, περισσότερα από κάθε album τα τελευταία 27 χρόνια. Μάλιστα τα 31 εκατομμύρια πωλήσεις, αφορούν φυσικά αντίτυπα (CDs, Cassette, Vinyl, Digital purchase) χωρίς να υπολογίζονται τα streaming services. Κάποια βασικά στοιχεία για αυτό το ιστορικό album (το οποίο και έχω στην συλλογή μου όπως είδατε στην παραπάνω φωτογραφία):
• Νούμερο 1 σε 37 χώρες παγκοσμίως
• Στις ΗΠΑ έμεινε στην κορυφή για 25 εβδομάδες, ρεκόρ για γυναίκα καλλιτέχνη, πουλώντας 13.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα
• Στην Βρετανία πούλησε 5.5 εκατομμύρια αντίτυπα, αριθμός ρεκόρ για solo album.
• Στην Αυστραλία σημείωσε πωλήσεις 1.2 εκατομμυρίων ενώ έμεινε στην κορυφή για 27 εβδομάδες. Αποτελεί το πιο πετυχημένο album γυναίκας καλλιτέχνη στην χώρα.
• Κέρδισε 7 Grammy awards, τα περισσότερα από κάθε άλλο δίσκο πίσω μόνο από το Thriller του Michael Jackson με 8 βραβεία.
• Είναι το μοναδικό album που ήταν για 2 συνεχόμενες χρονιές (2011 και 2012) το best selling παγκοσμίως μετά το Thriller του Michael Jackson (1983 και 1984).
• Είχε 3 global mega hits (Rolling in the deep, Someone like you, Set fire to the rain) τα οποία πούλησαν πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα το καθένα
• Το Rolling in the Deep έγινε το official τραγούδι του iPhone 4s της Apple.
• Το πρώτο album στην ιστορία των ΗΠΑ που έμεινε για 10 χρόνια στο Billboard 200, ούτε το Thriller δεν κατάφερε κάτι τέτοιο.
• Το 21 πούλησε περισσότερα αντίτυπα από τα πιο πετυχημένα album της Madonna (True Blue), Mariah Carey (Music Box), Britney Spears (Baby one more time), και της Celine Dion (Falling into you)
Συνοπτικά οι πωλήσεις που πέτυχε:
• Πωλήσεις Album: 31 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως
• Rolling in the Deep single: 21 εκατομμύρια φυσικά downloads. Το δεύτερο πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία βάση πωλήσεων.
• Someone like You: 17.5 εκατομμύρια φυσικά downloads.
• Set fire to the rain: 11 εκατομμύρια φυσικά downloads
• Turning Tables: 2.5 εκατομμύρια φυσικά downloads
• Λοιπά Tracks: 9 εκατομμύρια φυσικά downloads
Συνολικές πωλήσεις album και singles: 92 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα, χωρίς να υπολογίζονται τα streaming services.
Πραγματικά αυτό το album έγραψε ιστορία, πούλησε πάνω από 31 εκατομμύρια αντίτυπα σε μια εποχή όπου οι πωλήσεις album είχαν μειωθεί σημαντικά. Αν είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2000 πιθανόν να πλησίαζε το Thriller του Michael Jackson (67 εκατομμύρια πωλήσεις).
Τα παραπάνω νούμερα να έχω δανειστεί από το Chartmasters και το Wikipedia.
Οπως είχα αναφέρει παλιότερα σε ένα αντίστοιχο thread, το πιο εμπορικό album του 21ου αιώνα είναι το “21” της Adele που κυκλοφόρησε το 2011. Το συγκεκριμένο album πούλησε 31 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα, περισσότερα από κάθε album τα τελευταία 27 χρόνια. Μάλιστα τα 31 εκατομμύρια πωλήσεις, αφορούν φυσικά αντίτυπα (CDs, Cassette, Vinyl, Digital purchase) χωρίς να υπολογίζονται τα streaming services. Κάποια βασικά στοιχεία για αυτό το ιστορικό album (το οποίο και έχω στην συλλογή μου όπως είδατε στην παραπάνω φωτογραφία):
• Νούμερο 1 σε 37 χώρες παγκοσμίως
• Στις ΗΠΑ έμεινε στην κορυφή για 25 εβδομάδες, ρεκόρ για γυναίκα καλλιτέχνη, πουλώντας 13.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα
• Στην Βρετανία πούλησε 5.5 εκατομμύρια αντίτυπα, αριθμός ρεκόρ για solo album.
• Στην Αυστραλία σημείωσε πωλήσεις 1.2 εκατομμυρίων ενώ έμεινε στην κορυφή για 27 εβδομάδες. Αποτελεί το πιο πετυχημένο album γυναίκας καλλιτέχνη στην χώρα.
• Κέρδισε 7 Grammy awards, τα περισσότερα από κάθε άλλο δίσκο πίσω μόνο από το Thriller του Michael Jackson με 8 βραβεία.
• Είναι το μοναδικό album που ήταν για 2 συνεχόμενες χρονιές (2011 και 2012) το best selling παγκοσμίως μετά το Thriller του Michael Jackson (1983 και 1984).
• Είχε 3 global mega hits (Rolling in the deep, Someone like you, Set fire to the rain) τα οποία πούλησαν πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα το καθένα
• Το Rolling in the Deep έγινε το official τραγούδι του iPhone 4s της Apple.
• Το πρώτο album στην ιστορία των ΗΠΑ που έμεινε για 10 χρόνια στο Billboard 200, ούτε το Thriller δεν κατάφερε κάτι τέτοιο.
• Το 21 πούλησε περισσότερα αντίτυπα από τα πιο πετυχημένα album της Madonna (True Blue), Mariah Carey (Music Box), Britney Spears (Baby one more time), και της Celine Dion (Falling into you)
Συνοπτικά οι πωλήσεις που πέτυχε:
• Πωλήσεις Album: 31 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως
• Rolling in the Deep single: 21 εκατομμύρια φυσικά downloads. Το δεύτερο πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία βάση πωλήσεων.
• Someone like You: 17.5 εκατομμύρια φυσικά downloads.
• Set fire to the rain: 11 εκατομμύρια φυσικά downloads
• Turning Tables: 2.5 εκατομμύρια φυσικά downloads
• Λοιπά Tracks: 9 εκατομμύρια φυσικά downloads
Συνολικές πωλήσεις album και singles: 92 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα, χωρίς να υπολογίζονται τα streaming services.
Πραγματικά αυτό το album έγραψε ιστορία, πούλησε πάνω από 31 εκατομμύρια αντίτυπα σε μια εποχή όπου οι πωλήσεις album είχαν μειωθεί σημαντικά. Αν είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2000 πιθανόν να πλησίαζε το Thriller του Michael Jackson (67 εκατομμύρια πωλήσεις).
Τα παραπάνω νούμερα να έχω δανειστεί από το Chartmasters και το Wikipedia.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα.

Sorry, μαλακία μου μόλις το είδα. Απλά νόμιζα πως ήτανε καινούριο γιατί η ελαφίνα μου απέκτησε ξαφνικά ένα hyperfixation με αυτοΧαρούμενο το 2013

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

πολύ κρίμα που εξαφανίστηκε η Αντέλ, μετά το σόου στο Μόχανο είπε αντίο ουσιαστικά. Είχε ψυχολογικά πολύ καιρό και θελει να ζήσει τη ζωή της απο δω και πέρα.
Δεν ξέρω αν θα την να ξαναδούμε
Δεν ξέρω αν θα την να ξαναδούμε
American Economist
Επιφανές μέλος

Αγγελική φωνή, που δυστυχώς έφυγε γρήγορα από κοντά μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Memetchi
- taketrance
- American Economist
- camil
- charmander
- Scandal
- Reader
- Greg25
- Μήτσος10
- giannhs2001
- nearos
- bibliofagos
- vas 78
- johnsala
- Natsuko
- manozzz
- Helen06
- A350
- Wonderkid
- Advocatus diaboli
- Εριφύλη
- touvlo
- Ilma
- rafaela11
- gegeorgiou90
- iew
- Unboxholics
- Kate1914
- Jack of Spades
- J.Cameron
- Hecticism
- еще один пророк р...
- GeorgePap2003
- Joji
- Dr. Gl. Luminous
- P.Dam.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.