American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 22:50 Ο American Economist: #81 22-01-26 22:50 Το album 21 της Adele είναι επίσημα το πιο εμπορικό γυναικείο album στην ιστορία καθώς ξεπέρασε το “The Bodyguard” της Whitney Houston. Το 21 έχει πουλήσει 31.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα ενώ μαζί με το streaming οι συνολικές πωλήσεις φτάνουν τα 57 εκατομμύρια. Το συγκεκριμένο album έχει 3 παγκόσμια mega hits τα οποία ήταν Νο1 σε όλες τις χώρες το 2011-2012. “Rolling in the Deep”, “Someone like You”, “Set fire to the rain”. Adele: Το «21» κατακτά την κορυφή των πωλήσεων - Ξεπέρασε τη Γουίτνεϊ Χιούστον Με το «21», η Adele όχι μόνο «σπάει» ρεκόρ δεκαετιών, αλλά επιβεβαιώνει τη θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής www.skai.gr Η Adele ξεπέρασε τη Γουίτνει Χιούστον: Το «21» έγινε το πιο εμπορικό γυναικείο άλμπουμ με 56 εκατ. πωλήσεις Το «21» ήταν το άλμπουμ που εκτόξευσε την Adele στη διεθνή φήμη και επιτυχία www.newsbeast.gr Προφανώς το έχω στη συλλογή μου!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:07 Ο American Economist: #82 11-02-26 09:07 Μάλλον δε θα την δούμε ξανά στη μουσική σκηνή. Britney Spears sells entire music catalogue for $200 million Spears, 44, joins a growing list of high-profile artists, including Bruce Springsteen, Justin Bieber, and Shakira, who have recently sold their back catalogues www.tbsnews.net Britney Spears sells rights to entire music catalogue She is said to have sold to independent music publisher Primary Wave on 30 December for around $200m. www.bbc.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:16 Ο American Economist: #83 11-02-26 18:16 Τέλος εποχής: Η Britney Spears πούλησε τα δικαιώματα των κομματιών της Η συμφωνία περιλαμβάνει μέρος των πιο αναγνωρίσιμων επιτυχιών της, ανάμεσά τους τα «…Baby One More Time», «Toxic», «I'm a Slave 4 U», «Everytime» και άλλα κομμάτια που καθόρισαν την ποπ σκηνή των τελευταίων δεκαετιών. www.tovima.gr Britney Spears: Πούλησε ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο έναντι 200 εκατ. δολαρίων Η ποπ σταρ που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τα “…Baby One More Time” και “Toxic” αποχωρεί οριστικά από τη μουσική βιομηχανία, παραχωρώντας τα δικαιώματα του... www.cnn.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:38 Ο Scandal έγραψε: #84 Σήμερα στις 21:38 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:44 Ο American Economist: #85 Σήμερα στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album Click για ανάπτυξη... Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Τόσο το Hero όσο και το Without You είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:50 Ο Scandal έγραψε: #86 Σήμερα στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi American Economist camil Scandal eupalinaros johnsala Wonderkid AggelikiGr Dr. Gl. Luminous Dmzk taketrance Sosstoss Sotiris 12 charmander ghоul vas 78 touvlo Piskantrila Εριφύλη fockos Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 Debugging_Daemon Unicex pistoli fmarulezkd Μήτσος10 bibliofagos Natsuko manozzz Helen06 A350 Advocatus diaboli Ilma rafaela11 gegeorgiou90 iew Unboxholics Jack of Spades J.Cameron Hecticism еще один пророк р... GeorgePap2003 P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το album 21 της Adele είναι επίσημα το πιο εμπορικό γυναικείο album στην ιστορία καθώς ξεπέρασε το “The Bodyguard” της Whitney Houston. Το 21 έχει πουλήσει 31.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα ενώ μαζί με το streaming οι συνολικές πωλήσεις φτάνουν τα 57 εκατομμύρια. Το συγκεκριμένο album έχει 3 παγκόσμια mega hits τα οποία ήταν Νο1 σε όλες τις χώρες το 2011-2012. “Rolling in the Deep”, “Someone like You”, “Set fire to the rain”. Adele: Το «21» κατακτά την κορυφή των πωλήσεων - Ξεπέρασε τη Γουίτνεϊ Χιούστον Με το «21», η Adele όχι μόνο «σπάει» ρεκόρ δεκαετιών, αλλά επιβεβαιώνει τη θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής www.skai.gr Η Adele ξεπέρασε τη Γουίτνει Χιούστον: Το «21» έγινε το πιο εμπορικό γυναικείο άλμπουμ με 56 εκατ. πωλήσεις Το «21» ήταν το άλμπουμ που εκτόξευσε την Adele στη διεθνή φήμη και επιτυχία www.newsbeast.gr Προφανώς το έχω στη συλλογή μου!!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:07 Ο American Economist: #82 11-02-26 09:07 Μάλλον δε θα την δούμε ξανά στη μουσική σκηνή. Britney Spears sells entire music catalogue for $200 million Spears, 44, joins a growing list of high-profile artists, including Bruce Springsteen, Justin Bieber, and Shakira, who have recently sold their back catalogues www.tbsnews.net Britney Spears sells rights to entire music catalogue She is said to have sold to independent music publisher Primary Wave on 30 December for around $200m. www.bbc.com American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:16 Ο American Economist: #83 11-02-26 18:16 Τέλος εποχής: Η Britney Spears πούλησε τα δικαιώματα των κομματιών της Η συμφωνία περιλαμβάνει μέρος των πιο αναγνωρίσιμων επιτυχιών της, ανάμεσά τους τα «…Baby One More Time», «Toxic», «I'm a Slave 4 U», «Everytime» και άλλα κομμάτια που καθόρισαν την ποπ σκηνή των τελευταίων δεκαετιών. www.tovima.gr Britney Spears: Πούλησε ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο έναντι 200 εκατ. δολαρίων Η ποπ σταρ που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τα “…Baby One More Time” και “Toxic” αποχωρεί οριστικά από τη μουσική βιομηχανία, παραχωρώντας τα δικαιώματα του... www.cnn.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:38 Ο Scandal έγραψε: #84 Σήμερα στις 21:38 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:44 Ο American Economist: #85 Σήμερα στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album Click για ανάπτυξη... Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Τόσο το Hero όσο και το Without You είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:50 Ο Scandal έγραψε: #86 Σήμερα στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi American Economist camil Scandal eupalinaros johnsala Wonderkid AggelikiGr Dr. Gl. Luminous Dmzk taketrance Sosstoss Sotiris 12 charmander ghоul vas 78 touvlo Piskantrila Εριφύλη fockos Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 Debugging_Daemon Unicex pistoli fmarulezkd Μήτσος10 bibliofagos Natsuko manozzz Helen06 A350 Advocatus diaboli Ilma rafaela11 gegeorgiou90 iew Unboxholics Jack of Spades J.Cameron Hecticism еще один пророк р... GeorgePap2003 P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον δε θα την δούμε ξανά στη μουσική σκηνή. Britney Spears sells entire music catalogue for $200 million Spears, 44, joins a growing list of high-profile artists, including Bruce Springsteen, Justin Bieber, and Shakira, who have recently sold their back catalogues www.tbsnews.net Britney Spears sells rights to entire music catalogue She is said to have sold to independent music publisher Primary Wave on 30 December for around $200m. www.bbc.com
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:16 Ο American Economist: #83 11-02-26 18:16 Τέλος εποχής: Η Britney Spears πούλησε τα δικαιώματα των κομματιών της Η συμφωνία περιλαμβάνει μέρος των πιο αναγνωρίσιμων επιτυχιών της, ανάμεσά τους τα «…Baby One More Time», «Toxic», «I'm a Slave 4 U», «Everytime» και άλλα κομμάτια που καθόρισαν την ποπ σκηνή των τελευταίων δεκαετιών. www.tovima.gr Britney Spears: Πούλησε ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο έναντι 200 εκατ. δολαρίων Η ποπ σταρ που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τα “…Baby One More Time” και “Toxic” αποχωρεί οριστικά από τη μουσική βιομηχανία, παραχωρώντας τα δικαιώματα του... www.cnn.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:38 Ο Scandal έγραψε: #84 Σήμερα στις 21:38 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:44 Ο American Economist: #85 Σήμερα στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album Click για ανάπτυξη... Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Τόσο το Hero όσο και το Without You είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:50 Ο Scandal έγραψε: #86 Σήμερα στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi American Economist camil Scandal eupalinaros johnsala Wonderkid AggelikiGr Dr. Gl. Luminous Dmzk taketrance Sosstoss Sotiris 12 charmander ghоul vas 78 touvlo Piskantrila Εριφύλη fockos Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 Debugging_Daemon Unicex pistoli fmarulezkd Μήτσος10 bibliofagos Natsuko manozzz Helen06 A350 Advocatus diaboli Ilma rafaela11 gegeorgiou90 iew Unboxholics Jack of Spades J.Cameron Hecticism еще один пророк р... GeorgePap2003 P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλος εποχής: Η Britney Spears πούλησε τα δικαιώματα των κομματιών της Η συμφωνία περιλαμβάνει μέρος των πιο αναγνωρίσιμων επιτυχιών της, ανάμεσά τους τα «…Baby One More Time», «Toxic», «I'm a Slave 4 U», «Everytime» και άλλα κομμάτια που καθόρισαν την ποπ σκηνή των τελευταίων δεκαετιών. www.tovima.gr Britney Spears: Πούλησε ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο έναντι 200 εκατ. δολαρίων Η ποπ σταρ που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τα “…Baby One More Time” και “Toxic” αποχωρεί οριστικά από τη μουσική βιομηχανία, παραχωρώντας τα δικαιώματα του... www.cnn.gr
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:38 Ο Scandal έγραψε: #84 Σήμερα στις 21:38 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:44 Ο American Economist: #85 Σήμερα στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album Click για ανάπτυξη... Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Τόσο το Hero όσο και το Without You είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:50 Ο Scandal έγραψε: #86 Σήμερα στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi American Economist camil Scandal eupalinaros johnsala Wonderkid AggelikiGr Dr. Gl. Luminous Dmzk taketrance Sosstoss Sotiris 12 charmander ghоul vas 78 touvlo Piskantrila Εριφύλη fockos Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 Debugging_Daemon Unicex pistoli fmarulezkd Μήτσος10 bibliofagos Natsuko manozzz Helen06 A350 Advocatus diaboli Ilma rafaela11 gegeorgiou90 iew Unboxholics Jack of Spades J.Cameron Hecticism еще один пророк р... GeorgePap2003 P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:44 Ο American Economist: #85 Σήμερα στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album Click για ανάπτυξη... Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Τόσο το Hero όσο και το Without You είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:50 Ο Scandal έγραψε: #86 Σήμερα στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi American Economist camil Scandal eupalinaros johnsala Wonderkid AggelikiGr Dr. Gl. Luminous Dmzk taketrance Sosstoss Sotiris 12 charmander ghоul vas 78 touvlo Piskantrila Εριφύλη fockos Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 Debugging_Daemon Unicex pistoli fmarulezkd Μήτσος10 bibliofagos Natsuko manozzz Helen06 A350 Advocatus diaboli Ilma rafaela11 gegeorgiou90 iew Unboxholics Jack of Spades J.Cameron Hecticism еще один пророк р... GeorgePap2003 P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 24 χιλ. προβολές · 1,1 χιλ. αντιδράσεις | what a journey it has been...🥹🩷✨ | Ce&Mi Fans what a journey it has been...🥹🩷✨ www.facebook.com @American Economist το βάζω για εμάς που ξέρουμε ολα τα album Click για ανάπτυξη... Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Τόσο το Hero όσο και το Without You είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:50 Ο Scandal έγραψε: #86 Σήμερα στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Το Music Box πραγματικά θρυλικό album το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα. Click για ανάπτυξη... Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.096 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο American Economist: #87 Σήμερα στις 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ εχω σκάσει που δεν είπε ποτέ και κυρίως στα νιάτα της το ομώνυμο τραγούδι live. Click για ανάπτυξη... Εντομεταξύ πέρσι η δισκογραφική της Mariah ανακοίνωσε ότι το Music Box έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Το πιο πετυχημένο album στην καριέρα της και μέσα στα 25 πιο εμπορικά όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο.