Η καλύτερη (ξένη) τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

Αγαπημένη ξένη τηλεοπτική σειρά.
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)
  • Friends

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Two and a half Men

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Grey’s Anatomy

• Emergency Room (ER)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Law and Order Special Victim Unit

• Law and Order (Original)

• Monk

• Lost

• CSI

• Chicago Fire

• The Office

• Seinfeld

• The Big Bang Theory

• Prison Break

• True Blood

• Game of Thrones

• Glee

• iCarly

• Victorious

• Twin Peaks

• Άλλο (πείτε στα σχόλια)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    8

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.401 μηνύματα.
Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ξένες (λογικά Αμερικανικές) τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών; Ποια ή ποιες σειρές που έχετε δει σας έχουν μείνει αξέχαστες και θα βλέπατε ξανά; Προφανώς πολλές σειρές έχουν άπειρες σεζόν με αποτέλεσμα η ποιότητα να μην είναι σταθερή μέσα στα χρόνια. Επίσης, δεν έχω συμπεριλάβει τις σειρές σε streaming κανάλια (Netflix, Disney Plus, Apple TV).

Προσωπικά οι αγαπημένες μου είναι οι παρακάτω.

1.Law and order special victims unit (με διαφορά η αγαπημένη μου).
2.Friends
3.Greys Anatomy
4.Chicago Fire
5.Two and a half men
6.Monk
7.Victorious (ως παιδί).

Δυστυχώς πλέον δεν βγαίνουν τόσο ωραίες σειρές όπως στα 1990s και 2000s. Ισως ευθύνεται ότι ο κόσμος βλέπει περισσότερο Netflix και τα παραδοσιακά media δεν επενδύουν τόσο πολύ σε ακριβές και ποιοτικές παραγωγές.​

Το Big bag είχε πολύ πλάκα σε κάποια επεισόδια, μάλλον το προτιμώ. Friends καλό αλλά κάπου βαριέσαι και να ακούς τη λέξη friends πια. Το Two and a half men είχε πολύ χοντρό χιούμορ για μένα κάποιες φορές. Ανήκω στη μειοψηφία που προτιμούσε τον κύκλο με τον Κούτσερ. Το Grey's anatomy πήγα να το δω μετά το χαμό που είχε γίνει αλλά έμεινα στο πρώτο επεισόδιο. Monk, θεματολογία που βαριέμαι, δεν προσπάθησα καν. Τις περισσότερες δεν τις έχω δει καθόλου, δεν παρακολουθώ πολύ...

Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ στην ιστορία καλύτερη σειρά από το Breaking Bad.

Six feet under. Μετά το χάος.

Ψήφισα Μονκ, γιατί είναι πολύ ευφυής και για πολύ παρατηρητικούς, ένα είδος γρίφοι. Αν και είναι αυτοτελή επεισόδια, έχουν όλες μια λογική συνέχεια.
Αν όμως θα ήθελα να χαλαρώσω και να γελάσω, θα έβλεπα two and a half men. Έχει αυτό το πρόστυχο χιούμορ, που μ' αρέσει πολύ και μπόλικη αντρίλα! Δηλ αν μου έλεγαν sex and the city. kai two and a half men θα προτιμούσα το δέυτερο. Το εκνευριστικό ...γυναικείο χιούμορ και η αντιμετώπιση γενικά των αντρών από τις τέσσερις κλώσσες, δε μου αρέσει καθόλου. Άντε εξαιρώ τη Σαμάνθα, που βγάζει αντρίλα και μ' αρέσει. Όμως δεν τους ψήφισα, γιατί έχει κάποια επεισόδια, που περνούν την κόκκινη γραμμή μου. Πχ εμένα είναι χοντρή κόκκινη γραμμή, το να κοιτάξει άντρας τη γυναίκα του φίλου του, ή του αδερφού του. Δυστυχώς υπάρχουν επεισόδια, που διεκδικούν την ίδια γυναίκα.

Να πω κάτι σχετικά με το Grey’s Anatomy. Το έχω κατατάξει τόσο ψηλά λόγω των season 2-5 όπου ήταν και το απόλυτο peak της σειράς. Το Episode 16 της Season 2 που προβλήθηκε το 2006 είχε 39 εκατομμύρια θεατές μόνο στις ΗΠΑ!!! Μετά την σεζόν 13 έχασα κάθε ενδιαφέρον και δεν το είδα ξανά. Θεωρώ βαρετό ένα serial να έχει 20++ σεζόν.

Επίσης, πλέον δεν μπορώ να βλέπω σειρές με ιατρικό περιεχόμενο. Βάζω τα χειρότερα στο μυαλό μου και δεν το αντέχω.​

Πολύ δύσκολη ερώτηση, ίσως όντως δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά σε γενικές γραμμές έχω μεγάλη αγάπη για τις σειρές που βγήκαν την δεκαετία του 2000. Νοσταλγικές.

Πολύ δύσκολη ερώτηση, ίσως όντως δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά σε γενικές γραμμές έχω μεγάλη αγάπη για τις σειρές που βγήκαν την δεκαετία του 2000. Νοσταλγικές.

Όλες οι θρυλικές σειρές τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 βγήκαν. Πλέον δεν βλέπονται.😂😂

Όλες οι θρυλικές σειρές τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 βγήκαν. Πλέον δεν βλέπονται.😂😂
Ακόμη και οι παιδικες-εφηβικες σειρές. Σήμερα οι σειρές γι'αυτες τις ηλικίες είναι γεμάτες βία ναρκωτικά και βρώμα. Τι βλέπαμε εμείς στο νικελοντιον και τι βλέπουν αυτά. Και μετά απορούμε πως βγαίνουν 10χρονα που διαπράττουν εγκλήματα ενηλίκων.

πότε ξεκινάει να γίνεται ενδιαφέρον; γιατί προσπάθησα πολύ να πάω μετά τη τρίτη σεζόν αλλά δε με κράτησε
Γιατί περίμενες ΚΑΤΙ να γίνει ενώ η σειρά εστιάζει στην ψυχολογία και τη συμπεριφορά των ηρώων. Είναι μια σκιαγράφηση χαρακτήρων κι όχι μια περιγραφή γεγονότων που οδηγούν κάπου. Είναι απλά η ζωή τους.

Και μακράν το καλύτερο φινάλε σε σειρά όλων των εποχών.

o Bryan Cranston στο Breaking Bad ήταν η καλύτερη ερμηνεία ηθοποιού που έχει υπάρχει στην ιστορία σειράς. Αφού του είχε στείλει επιστολή ο Anthony Hopkings λέγοντας του πρακτικά «Τι έκανες εκεί αγόρι μου; προσκυνώ» :hehe:

Και δεν το λέω επειδή είναι εκνευριστικά ΙΔΙΟΣ ο πατέρας μου εμφανισιακά:inlove:

Έφτασε δε να παίρνει 1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο.

IMG_6380.jpeg

Δεν είναι τυχαίο που το Breaking Bad είναι η Single highest rated σειρά που βγήκε ποτέ 9.5/10 και σάρωσε όλα μα όλα τα βραβεία που υπήρχαν.

Όταν είχε τελειώσει είχα πέσει σε κατάθλιψη 2 βδομάδες δεν ήθελα να δώ άνθρωπο.

Την έχω δεί 5 φορές και θα την ξαναδώ σύντομα και πάλι.

ΔΕΝ θα ξαναβγεί ποτέ και καμία όμοια της.

Από αυτά που έβαλες το office (ώσπου να φύγει ο Καρέλ) κ το τουίν πηκς (μόνο ο α' κύκλος)

από αυτά που δεν έβαλες το παντρεμένοι με παιδιά και το Χ (που βέβαια οκ αμφότερα είναι ντοκιμαντέρ οπότε στο δίνω, δικαιολογείσαι)

Γιατί περίμενες ΚΑΤΙ να γίνει ενώ η σειρά εστιάζει στην ψυχολογία και τη συμπεριφορά των ηρώων
Γιατί αυτό από μόνο του δεν είναι ικανό να με κρατήσει. Ήθελα περισσότερη προσπάθεια.

Ακόμη και οι παιδικες-εφηβικες σειρές. Σήμερα οι σειρές γι'αυτες τις ηλικίες είναι γεμάτες βία ναρκωτικά και βρώμα. Τι βλέπαμε εμείς στο νικελοντιον και τι βλέπουν αυτά. Και μετά απορούμε πως βγαίνουν 10χρονα που διαπράττουν εγκλήματα ενηλίκων.

Καλά το Nickelodeon ήταν θρυλικό στις ηλικίες μας δεν το συζητώ. Αλλά και σειρές θρύλοι εκτός Nickelodeon όπως το Law and Order, Friends, Monk, Two and a Half Men πρόσφεραν ψυχαγωγία. Τώρα όλοι στο Netflix όπου 9/10 σειρές είναι μούφα συν ότι πληρώνεις subscription. Έλεος δηλαδή.​

Τι βλέπαμε εμείς στο νικελοντιον
βλέπαμε σειρές που τις έφτιαξε ένας άρρωστος παιδόφιλος. (Dan Schneider) ψαξτε τον.
Αν ψάξετε στιγμιότυπα με παιδική σεξουαλικοποίηση που είδαμε στο Νικελόντεον θα ξεράσετε.

αφηνω εδω ενα παραδειγμα με την Αριανα Γκραντε

Υπάρχει και αντίστοιχο ντοκιμαντέρ

Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV

Αδιανόητα άρρωστα πράγματα.

1. Breaking Bad
2. Better Call Saul
3. Sherlock
4. The Office (US)
5. House

Honourable mentions:

Its Always Sunny In Philadelphia
Line Of Duty