Η καλύτερη (ξένη) τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

Αγαπημένη ξένη τηλεοπτική σειρά.
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 9)
  • Friends

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Two and a half Men

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Grey’s Anatomy

• Emergency Room (ER)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Law and Order Special Victim Unit

• Law and Order (Original)

• Monk

• Lost

• CSI

• Chicago Fire

• The Office

• Seinfeld

• The Big Bang Theory

• Prison Break

• True Blood

• Game of Thrones

• Glee

• iCarly

• Victorious

• Twin Peaks

• Άλλο (πείτε στα σχόλια)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    9
Αυτό το είχα ξεχάσει τελείως ότι το είχα δει (μέχρι ένα σημείο).

Γενικά πάμε λίγο με τα sitcoms... Τα σπάνε. Αν και από όσα έχω δει κανένα δεν καταφέρνει να φτάσει τα φιλαράκια μόνο και μόνο επειδή εκεί οι ηθοποιοί απέκτησαν τρομερή χημεία μεταξύ τους σε σημείο να νομίζεις πως είναι σίγουρα κολλητή παρέα και στην έξω ζωή.
Τα φιλαράκια ήταν καλά όταν ήμουν 15 χρονών και τα έδειχνε το σταρ, επειδή δεν είχα πρόσβαση σε κάτι άλλο πέρα από τηλεόραση. Το χιούμορ τους είναι νηπιακό και σαν να βγαίνει από εργοστάσιο κατά τη γνώμη μου, απλά είναι σειρά πολύ ευκολοχώνευτη και τη βλέπουν σαν το Κωνσταντίνου και Ελένης άμα παίζει.

Αν και το Κωνσταντίνου και Ελένης τα κατουράει τα φιλαράκια.

Τα φιλαράκια ήταν καλά όταν ήμουν 15 χρονών και τα έδειχνε το σταρ, επειδή δεν είχα πρόσβαση σε κάτι άλλο πέρα από τηλεόραση. Το χιούμορ τους είναι νηπιακό και σαν να βγαίνει από εργοστάσιο κατά τη γνώμη μου, απλά είναι σειρά πολύ ευκολοχώνευτη και τη βλέπουν σαν το Κωνσταντίνου και Ελένης άμα παίζει.
Καλά από χιούμορ ισχύει. Έχει και μερικές ατάκες βέβαια που γελάς αλλά τα περισσότερα αστεία είναι για μικρότερες ηλικίες. Είναι αυτό που λες, έχουν μια ροή και περνάει ευχάριστα η ώρα. Δεν τα βλέπεις τόσο για να γελάσεις αν είσαι 20+

Συμφωνώ.

Έψαχνα πολύ ώρα να το βρω αλλά ο Φώτης δε το έβαλε γιατί κατάλαβε ότι θα το ψήφιζαν όλοι και δε θα υπήρχε ανταγωνισμός, δε πιστεύωοτι θα ξαναυπαρξει κατι που να αγγιζει τοσο τη τελειότητα , παρουσιάζειτον υπόκοσμοτης νοτιοδυτικης Αμερικής με το πιο ρεαλιστικόκαι γλαφυρο τροπο, και όλοι οι χαρακτήρες είναι αξιομνημονευτοι ο καθεναςμε το δικο του τροπο
1000007313.jpg

Συν ότι οι χαρακτήρες ακόμα και οι πιο τρελιαρηδες είναι αρκετά οικείοι, θα μπορούσες να τους έχεις φίλους ή να δουλεύεις μαζί τους.
Η σειρά δημιουργεί γενικά έτσι ένα ζεστό κλίμα. Αυτό είπα και πριν στον Ηλία. Ουσιαστικά τη βλέπεις ελπίζοντας να είχες και εσύ μια έτσι δεμένη παρέα με καλή χημεία και τρέλα.

Επίσης επειδή εγώ είμαι κολλημένος με παλιότερες δεκαετίες μ'αρέσει να βλέπω μέσα από τη σειρά τη ζωή/διακόσμηση/τεχνολογία/αστεία εποχής της τότε εποχής mid 90s-early 00s.

Δεν ξέρω πώς μπορούμε να συγκρίνουμε σειρές όλων των ειδών μεταξύ τους και να βγάζουμε άκρη. Κανονικά θα έπρεπε να μπουν σε σύγκριση οι κωμικές, οι κοινωνικές, οι αστυνομικές, οι φαντασίας κλπ. Τώρα βάλατε στη σύγκριση sitcom με κανονικές δραματικές σειρές και δε βγάζει νόημα.

Η σειρά δημιουργεί γενικά έτσι ένα ζεστό κλίμα. Αυτό είπα και πριν στον Ηλία. Ουσιαστικά τη βλέπεις ελπίζοντας να είχες και εσύ μια έτσι δεμένη παρέα με καλή χημεία και τρέλα.

Αυτό είναι το ατού της, άλλες μπορεί να τις βλέπεις και να γελάς αλλά κάπου να ενοχλήσαι π.χ. από το υπερβολικό μπουλινγκ σε κάποιο χαρακτήρα.
Δε βγαίνει κάτι από τη σύγκριση, κάτι θα σου δώσουν τα Φιλαράκια, κάτι άλλο το Big bang κοκ. Αν δε σου δίνουν τίποτα, υπάρχει θέμα.
Στο ίδιο κλίμα ήταν και το How I met your mother που πολλοί θεωρούν αντιγραφή των Friends αλλά δε συμφωνώ.

Το ενοχλητικο με τα φιλαρακια και το Two and a Half Men ηταν το ψευτικο γελιο του κοινου. Ρε φιλε μου την σπαει παρα πολυ, χαλαει ολη τη σειρα.Με ξενερωνει πολυ

Μιας και αναφερθηκε απο το φωτη ,ευχαριστω για το τρελο memory unlock oπου καλοκαιρια γυμνασιου καθε βραδυ καθομουν και εβλεπα τον εκπληκτικο charlie seen στο Two And a Half Men στο σταρ. Γαματη σειρα που χαλασε οταν ηρθε ο αστον κουτσερ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έψαχνα πολύ ώρα να το βρω αλλά ο Φώτης δε το έβαλε γιατί κατάλαβε ότι θα το ψήφιζαν όλοι και δε θα υπήρχε ανταγωνισμός, δε πιστεύωοτι θα ξαναυπαρξει κατι που να αγγιζει τοσο τη τελειότητα , παρουσιάζειτον υπόκοσμοτης νοτιοδυτικης Αμερικής με το πιο ρεαλιστικόκαι γλαφυρο τροπο, και όλοι οι χαρακτήρες είναι αξιομνημονευτοι ο καθεναςμε το δικο του τροπο
1000007313.jpg
Υπαρχει το spin off του :prettyplz:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο ίδιο κλίμα ήταν και το How I met your mother που πολλοί θεωρούν αντιγραφή των Friends αλλά δε συμφωνώ.
Ισως φταιει οτι εχω δει καποια ραντομ επεισοδια απο τις τελευταιες σεζον , αλλα μ φανηκε πολυ νεροβραστο.

Τελευταία επεξεργασία:
Από τις πιο overrated σειρές. Δεν κατάλαβα ποτέ το hype. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
Ουτε εγω την βαζω στις τοπ αλλα γενικα σαν κονσεπτ , σκηνικα, εφε, κουστουμια ηταν τρομερο για σειρα.
Δυσκολο αλλη σειρα να δημιουργησει τετοιο universe.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back