Η καταγωγή της Ελληνικής φυλής

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Φιλε μου δεν ξερω αν αυτα που λεs τα πιστευειs η απλα τα λεs η για να με πικαρειs. Επειδη βλεπω οτι μενειs στο εξωτερικο εχω ενα λογο παραπανω να πιστευω οτι δεν το κανειs με κακη προθεση γιατι οι Ελληνεs του εξωτερικου ειναι δυο φορεs πιο Ελληνεs απο εμαs.
Καποιοι θα νομιζουν,γενικα μιλαω τωρα,οτι ειμαι εναs παλαβοs που λεει τα δικα του και δεν εχει διαβασει τιποτα σοβαρο στην ζωη του ακουει και τον Λιακοπουλο και τα εχει μπερδεψει ακομα πιο πολυ για να μην πω οτι καποιοι θα λενε οτι ειμαι και για το Σινουρη.
θα με χαραχτηριζα σαν εναν απειροελαχιστο Διογενη που περιφερεται με το φαναρακι του μεσα στο σκοταδι και ψαχνει να βρει ψηγματα Αληθειαs απο οπου και αν προερχεται αυτα αρκει να εχουν βαση.
Ακου τωρα,εσυ εγω η αλλωs δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα προs το παρον απλα θα περιμενουμε μεχρι εκεινη την Αγια Ωρα και να δινουμε κουραγιο ο εναs στον αλλον.
Για γινει ομωs αυτη η Κοσμοκρατορια φιλε μου θα περασει πρωτα απο 40 κυματα,θα γινουν πολλοι πολεμοι και πολυχρονοι πριν και μετα απο αυτον.
Το 2024 οταν ο Βασιλευs Ιωαννηs επιτελουs ηδη θα εχει αναλαβει Αυτοκρατoραs η ΗΠΑ και η Ρωσια θα εχουν σβησει σχεδον απο το χαρτι,θα εχουν προηγηθει δυο παγκοσμιοι πολεμοι μεταξυ τουs με ελαχιστη διαφορα ο εναs απο τον αλλον και θα εχουν χασει καθε δυναμη.Η ανθρωποτητα εκτοs αυτου θα εχει να αντιμετωπισει και τον αντιχριστο και το Χαραγμα αυτου.
Ολα θα ξεκινησουν ημερα Σαββατο με ενα θερμο επεισοδιο στο Αιγαιο μεταξυ εμαs και των Τουρκων.Η Ρωσια και η Κινα λογω του γεγονοτοs οτι τοτε θα ειναι εξω απο την Παγκοσμια Κυβερνηση που θα εχει εγκαθιδρυθει απ'ακρη σε ακρη σε ολο τον Πλανητη εχονταs κοινο νομισμα και κοινη αγορα ολα τα κρατη πλην Ρωσιαs και Κιναs τα οποια αυτα κρατη θα εχουν απομονωθει απο ολλα τα υπολοιπα που θα ειναι υποταγμενα στην παγκοσμια κυβερνηση γιατι δεν θα την δεχθουν και ωs δικη τουs κυβερνηση.
Σε αυτο το θερμο επεισοδιο μεταξυ Ελληνων και Τουρκων οι Ρωσοι και οι Κινεζοι θα βρουν την ευκαιρια που περιμεναν απο καιρο για να αντεπιτεθουν στην παγκοσμια αυτη κυβερνηση χτυπονταs τουs Τουρκουs,οχι απο το εδαφοs,ουτε απο ψηλα,απο κατω θα χτυπησουν οι Ρωσοι και τοτε θα ξεκινησουν τα γεγονοτα.
Θα ειναι πολυ δυσκολα και πολυ σκληρα χρονια, θα χυθουν ποταμια αιματοs,τα κρατη τηs Κεντρικηs Ευρωπηs κυριολεκτικα θα αφανηστουν απο τιs βομβεs και δεν θα μεινει τιποτα ορθιο,τετοιο κακο δεν θα εχει προηγουμενο ποτε δεν θα εχει δει στην ιστορια τηs ολη η ανθρωποτητα.
Ακομα και οταν αναλαβει ο Βασιλευs Ιωαννηs το 2024 ωs Aυτοκρατοραs οι πολεμοι για αρκετα ακομα χρονια θα συνεχισουν να υφησταται γιατι τα δογματα των αλλων θρησκειων θα προσπαθησουν να αντισταθουν στην Ορθοδοξη Ελληνικη Κοσμοκρατορια.
Οταν τελειωσουν ολοι οι πολεμοι η προφητεια λεει οτι για χιλια χρονια οι φτωχοι θα ζουν σαν αρχοντεs και οι αρχοντεs σαν Βασιλιαδεs.Τα χιλια χρονια κανειs δεν ξερει ποσο θα διαρκεσουν αλλα μπορει να ειναι οντωs οπωs το λεει η προφητεια,χιλια χρονια.

Χμμμ Δεν έχω πολλές αντιρήσεις ως προς την προφητεία αλλά δεν ένα σημείο δεν μου κολλάει. Εδώ η ΕΕ που έχει κοινό νόμισμα δεν έχει κοινή πολιτική (και πάμε για φούντο σαν κράτος εξαιτίας αυτού) είναι δυνατόν να γίνει παγκόσμια αγορά και παγκόσμια κυβέρνηση; Το δεύτερο που δεν κατάλαβα είναι αν η επίθεση των Ρώσων είναι συμβολική (δηλαδή όταν λένε ότι θα επιτεθούν από κάτω εννοούν ότι θα κόψουν τους αγωγούς φυσικού αερίου με συνέπεια οι Τούρκοι να μην έχουν ενέργειακά αποθέματα) ή εννοούν ότι θα τους επιτεθούν κυριολεκτικά από κάτω (με βόμβες ποζιτρονικιλιου οι οποίες πάλι με τους αγωγούς είναι αέριο και μπορούν να γίνουν υγρές με αποτέλεσμα να ανατιναχθούν μέσω μια χημικής αντίδρασης). Επίσης ο Βασιλεύς Ιωάννης είναι υπαρκτό πρόσωπο ή πάλι συμβολίζει την κυριαρχία των Ελλήνων;

Θα ήθελα να μου δώσεις μερικές πηγές για αυτά τα θέματα, μέσα στην απογοήτευση της εποχής ακούγονται ενδιαφέροντα. Τουλάχιστον να πάρουμε κουράγιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Ο Βασιλεύς Ιωάννης (ο οποίος σύμφωνα με την παράδοση είναι και ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς) είναι ο γνωστός Ιωάννης Γ΄ Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, Αυτοκράτορας της Νίκαιας τον οποίο όταν είχαν πάει να τον ξεθάψουν, τον βρήκαν μαρμαρωμένο...

Αυτά τώρα είναι παραδόσεις... Η προσκόλληση πάντως σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι λάθος γιατί πολλοί έχουν βγει στην ιστορία να ερμηνεύσουν αυτές τις προφητείες και έπεσαν έξω...

Πάντως η πολύ γνωστή προφητεία με το «Ξανθό γένος», την «Κόκκινη Μηλιά» κλπ είναι πολύ παλιά και υπάρχει πολύ πριν την Άλωση της Πόλης. Έχει δε μεταφερθεί μέχρι σήμερα από γενιά σε γενιά ιδίως στα χρόνια της σκλαβιάς στους Τούρκους όπου για να έχουν μια ελπίδα οι σκλαβωμένοι Έλληνες, λέγανε αυτήν την προφητεία. Αυτή η προφητεία καταγράφεται στις διδαχές του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι την άκουσαν και από τον Γέροντα Παΐσιο. Ανεξάρτητα πάντως από το αν αυτά τα πράγματα συμβούν ή όχι (και ακόμα κι αν συμβούν, δεν ξέρουμε πώς θα συμβούν), πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτές οι προφητείες σε συνδυασμό με διάφορα άλλα στοιχεία, κράτησαν τον Ελληνισμό ζωντανό στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Οπότε, και έτσι να το δούμε, είχαν θετική συμβολή στην αναγέννηση του Ελληνισμού...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Πάντως, οι γεωπολιτικές επιδιώξεις των Ρώσων, ν' αποκτήσουν επιτέλους πρόσβαση στο Αιγαίο, δεν είναι ούτε αστήρικτες, ούτε προϊόν συνωμοσιολογίας. Επίσης, ένα μέσον που χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια, μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, είναι η δημιουργία ορθόδοξου τόξου. Προς την κατεύθυνση αυτή έκαναν κάποιες ενέργειες, όπως για παράδειγμα η προσέγγιση της Σερβίας, λίγο πριν από την επέμβαση των Αμερικανών εκεί, ή η συμφωνία με τον Κωστάκη, για τους αγωγούς φυσικού αερίου.

Σε κάθε περίπτωση τα χτυπήματα εναντίον της δημιουργίας του τόξου αυτού, ήταν σκληρά και άμεσα, στην πρώτη περίπτωση η επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία και στη δεύτερη οι φωτιές στην Πελοπόννησο (ξέρω, είμαι συνωμοσιολόγος, οι φωτιές μπήκαν τυχαία το αμέσως επόμενο καλοκαίρι και φυσικά άναψαν από μόνες τους). Κατά συνέπεια, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα ότι η Ρωσία ίσως να αναζητά την ευκαιρία να χτυπήσει την Τουρκία, αφού όλες οι ειρηνικές της προσπάθειες για να "βγει στη θάλασσα" αντιμετωπίστηκαν με βία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
η Ρωσσια ανηκει στην Ευρωπη,,και προς ενωση παει..θα το δειτε..
μεγαλοι ηγετες στην Ευρωπη θα το ηθελαν αυτο,,και το εχουν πει..οτι θα σφιξουν οι σχσεις ΕΕ και ρωσσιας οσο παει..ο μπερλουσκονι πχ,,ο Σρεντερ..

αυτο βεβαια ειναι ο εφιαλτης των αμερικανων..και η δημιουργια της Ευρωπαικης υπερδυναμης..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Πάνω σ' αυτό που λες Άγγελε, θα ήθελα να συμπληρώσω κάποια σχόλια:

Σύμφωνα με το γεωπολιτικό δόγμα που ισχύει μέχρι και τις μέρες μας, το λεγόμενο "Ανατολικό ζήτημα", την παγκόσμια κυριαρχία κατακτά στην υδρόγειο σκακιέρα όποιος αφενός κατέχει τις βασικές οδούς διάβασης προς τις θερμές θάλασσες, ιδιαίτερα τη Μεσόγειο, μαζί με τους εμπορικούς δρόμους που οδηγούν σ' αυτήν, αφετέρου το μεγαλύτερο ενιαίο κομμάτι ξηράς που υπάρχει στη Γη, την Ευρασία τη λεγόμενη "Heartland" για τις ανάγκες του "παιχνιδιού". Σε τούτο το σημείο η ηλικίας αιώνων παρτίδα λαμβάνει τέλος.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Χίτλερ διακύβευσε (και τελικά έχασε) την κυριαρχία που είχε επιτύχει στην Ευρώπη, στην προσπάθειά του να συμπληρώσει το έδαφος που του χρειαζόταν και να νικήσει ολοσχερώς. Το ίδιο και ο Μέγας Ναπολέων.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι δύο σημαντικότερες έξοδοι και νευραλγικά σημεία για το "παιχνίδι" κυριαρχίας, θεωρούνται η Κωνσταντινούπολη και η Θεσσαλονίκη. Κάπου εδώ εξηγείται, όπως έχω γράψει και άλλοτε, ο πραγματικός λόγος της Μικρασιατικής καταστροφής, καθώς θεωρείται ότι εάν η Ελλάδα αφηνόταν να ελέγχει αμφότερα τούτα τα σημεία, θα αποκτούσε μεγαλύτερη γεωπολιτική ισχύ, από την Αγγλία και τη Γαλλία μαζί!! Δεν είναι τυχαίο, ότι το κράτος που κατάφερε να κατέχει τούτα τα δύο σημεία, κράτησε ως Αυτοκρατορία (Ρωμαϊκή, Βυζαντινή, Οθωμανική) για περισσότερο από δύο χιλιετίες, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των ευρωπαϊκών δυνάμεων να τη διαλύσουν, με σταυροφορίες κλπ. Σε αυτό το πλαίσιο εντασσόταν και η περίφημη πρεμούρα των Ευρωπαίων, να διαμοιράσουν τα ιμάτια του "Μεγάλου Ασθενή" (Οθωμανική Αυτοκρατορία), στις αρχές του 20ου αιώνα. Φυσικά, δεν ήταν διατεθημένοι ν' αφήσουν τη θέση του Μεγάλου Ασθενή να πάρει ένας νέος και ακμαίος μελλοντικός τους αντίπαλος, γι' αυτό φρόντισαν όχι μόνο να μοιράσουν τα δύο αυτά σημεία μεταξύ δύο σχετικά αδύναμων χωρών που θα έλεγχαν αλλά και να χωρίσουν τους χριστιανικούς από τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που επί αιώνες συμβίωναν στην περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, το μεγαλύτερο τμήμα της Heartland κατέχει, όπως γνωρίζουμε, η Ρωσία. Το Ανατολικό Ζήτημα πήρε αυτό το όνομα, εξαιτίας του εξής παράγοντα: Εάν η Ρωσία, με τις γνωστές αυτοκρατορικές της βλέψεις (Υπερδύναμη γαρ), κατάφερνε να αποκτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο, η πλάστιγγα της παγκόσμιας κυριαρχίας θα έγερνε σχεδόν οριστικά προς το μέρος της. Έτσι, όλο το παιχνίδι, εδώ και αιώνες παίζεται στο να μην αφεθεί η Ρωσία "να βγει στη θάλασσα), με κάθε κόστος. Έχω διαβάσει πως κατά τον 19ο αιώνα, ο Τσάρος της Ρωσίας (τώρα πουουου ...Τσάρος :hehe:) πρότεινε στον Μέγα Ναπολέοντα να επιτεθούν από κοινού στην Τουρκία (Οθωμανική Αυτοκρατορία τότε), υπό τον όρο να κρατήσει για λογαριασμό του την Κων/πολη, ενώ παραχωρούσε στον Γάλλο στρατηλάτη όλο σχεδόν το υπόλοιπο κομμάτι που θα κατακτούσαν, με προφανή στόχο να τον δελεάσει. Παρά λοιπόν την ιδιαίτερα δελεαστική αυτή πρόταση, ο Ναπολέων αρνήθηκε, για προφανείς λόγους. Φυσικά, ήθελε την κυριαρχία για τον εαυτό του και αποφάσισε αντ' αυτού να επιτεθεί στη Ρωσία, όπου φυσικά έφαγε τα μούτρα του κι έχασε, από το "Στρατηγό Χειμώνα", όλα όσα είχε κατακτήσει

Στη σύγχρονη εποχή, το όραμα του Χίτλερ και του Ναπολέοντα, ήρθε ξαφνικά κοντά στην πραγματοποίησή του, μέσω της δημιουργίας της Ε.Ε., με την εικαζόμενη ένταξη της Ρωσίας (αλλά και της Ευρωπαϊκής Τουρκίας και των μικρασιατικών παραλίων, την οποία θέλουν πολύ οι κυβερνήτες της Ευρώπης, παρά την σαφή αντίθεση των ευρωπαϊκών λαών) στην επικράτειά της. Αυτό είναι ένα σενάριο, το οποίο οι ΗΠΑ βλέπουν στους χειρότερους εφιάλτες τους. Πράγματι, οι ΗΠΑ θεωρούνται (και είναι) πολύ μακριά από το επίκεντρο της σκακιέρας, έτσι ώστε η παγκόσμια κυριαρχία είναι γι' αυτήν δύσκολη και οικονομικά επώδυνη, πράγμα που την καθιστά ευάλωτη και ασταθή ως παγκόσμια δεσπόζουσα δύναμη. Έτσι, προκειμένου να αποδυναμώσουν αυτό το ενδεχόμενο, οι ΗΠΑ κατ' αρχήν εισέβαλαν στο Αφγανιστάν, περιοχή που θεωρείται σημαντικός εμπορικός δρόμος από την Ανατολή προς τη Μεσόγειο -πέρα απ' τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και τις αχανείς φυτείες οπίου που διαθέτει- ένας δρόμος που καταλήγει να ελέγχεται από τα στενά της Πόλης, ενώ παράλληλα φρόντισαν να βάλουν το στρατό τους στα Βαλκάνια, δημιουργώντας ένα προτεκτοράτο (το Κόσοβο), μέσα σ' έναν ακόμη σημαντικότατο εμπορικό δρόμο (παραδουνάβιες περιοχές) προς τις ζεστές θάλασσες, ο οποίος καταλήγει να ελέγχεται από τη Θεσ/νίκη. Ταυτόχρονα επέτρεψε στην Τουρκία (την οποία προς στιγμήν ελέγχει, μέχρι να βρει κι εκείνη την κατάλληλη ευκαιρία να εκδηλώσει τις δικές της αυτοκρατορικές βλέψεις) να αποκτήσει σφαίρα επιρροής, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες με "Τουρανικό" πληθυσμό, όπως Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν κλπ.

Κάποιος είχε γράψει ένα μυθιστόρημα "πολιτικής φαντασίας", όπου ανέφερε ότι τη στιγμή που η Ρωσία θα ενταχθεί στην ΕΕ, οι ΗΠΑ δεν θα έχουν καμμία άλλη επιλογή παρά να επιτεθούν και η πρόβλεψη του συγγραφέα ήταν ότι αυτό θα το έκαναν εναντίον της Ελλάδας, του "αδύνατου κρίκου" της ένωσης. Εκείνος έγραψε ότι η επίθεση θα γινόταν με στρατιωτικά μέσα, ωστόσο φαίνεται ότι οι ΗΠΑ προτίμησαν να μας επιτεθούν με οικονομικά μέτρα, βάζοντας τη χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ, προσφέροντας δε ως αντάλλαγμα στη Γερμανία, αυτά που μας είπε ο Η-Μ εδώ.

Εάν λοιπόν νομίζουμε ότι έχουμε τελειώσει με τις ανακατατάξεις στην περιοχή και ότι όταν ξεσπάσει η σύγκρουση, εμείς θα καταφέρουμε να μείνουμε απ' έξω, μάλλον πλανόμαστε πλάνην οικτρά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρίσταρχος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 271 μηνύματα.
Παίδες το ερώτημα το φλέγον δεν είναι τόσο η απαρχή της καταγωγής των Ελλήνων.
Αλλά, εάν σήμερα είμαστε πράγματι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top