Η κομμουνιστική Κούβα σε γενικό Black Out

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.547 μηνύματα.
Κομμουνιστικός παράδεισος.

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Το θέμα είναι σχεδιασμένο για φτηνή προπαγάνδα σε παιδιά νηπιαγωγείου
Θα μπορούσες να γράψεις για εκατοντάδες θανάτους στην καπιταλιστικη Σομαλία.
Τώρα και να σου εξηγήσω τι γινεται στην Κούβα που την έχουν αποκλείσει όλοι, δεν ξέρω αν θέλεις και μπορεις να καταλάβεις.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.547 μηνύματα.

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Την εμπεδώσαμε την προπαγάνδα με την πρώτη.
Χρειάζεται και δεύτερη ανάρτηση?

American Economist

Επιφανές μέλος

Την εμπεδώσαμε την προπαγάνδα με την πρώτη.
Χρειάζεται και δεύτερη ανάρτηση?

Αν δεν γουστάρεις βάλε ignore παιδάκι. Δε ξέρω τι ζόρι τραβάς και από που ξεφυτρωσες από το πουθενά (καθώς πρώτη φορά βλέπω το account σου), όμως στο thread μου θα ποστάρω ελεύθερα ότι θέλω από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν. Επιτρέπεται ή θέλεις να σου ζητήσω την άδεια;;

Αν δεν σου αρέσει το thread επειδή σου θίξαμε την ιδεολογία σου, δικό σου πρόβλημα. Πάντως προπαγάνδα με νεκρούς ανθρώπους λόγω επιδημίας, μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκαρφιστείς.

Τελευταία επεξεργασία:

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν γουστάρεις βάλε ignore παιδάκι. Δε ξέρω τι ζόρι τραβάς και από που ξεφυτρωσες από το πουθενά (καθώς πρώτη φορά βλέπω το account σου), όμως στο thread μου θα ποστάρω ελεύθερα ότι θέλω από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν. Επιτρέπεται ή θέλεις να σου ζητήσω την άδεια;;

Αν δεν σου αρέσει το thread επειδή σου θίξαμε την ιδεολογία σου, δικό σου πρόβλημα. Πάντως προπαγάνδα με νεκρούς ανθρώπους λόγω επιδημίας, μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκαρφιστείς.
Χάσαμε την ψυχραιμία?
Δεν γράφω τακτικά γιατί έχω και άλλες δουλειές να κάνω αλλά οπότε μπορώ απαντήσεις θα δίνω.
Ποα ιδεολογία έθιξες?
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.

American Economist

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια