christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν χώρισαν (με άσχημο τρόπο-σε σημείο να είναι στην ίδια σχολή και να μην λένε ούτε "γεια"), αυτός μετά απο καιρό άρχισε να επικοινωνεί με την μητέρα της, την καλούσε σε συναυλίες του (ήταν σε κάποια ορχήστρα), της έστελνε μηνύματα να δει τι κάνει και κάπου κάπου αναφερόταν και στην πρώην του..
Η μάνα δεν έλεγε τίποτα στη κόρη γιατί ήξερε οτι θα θύμωνε.. απο την άλλη δεν ήθελε να ξεκόψει και με το παιδί, γιατί θεωρούσε οτι δεν ήταν σωστό (που όντως δεν θα ήταν γιατί στο παρελθόν είχαν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις)..
Τι θέλω να πω με αυτό? αν και στην δική σου περίπτωση ο πρώην έβλεπε τους γονείς σου σαν δεύτερους του γονείς, τότε δεν πιστεύω ότι μπορείς να τους πιέσεις.. αν πάλι όχι, τι να πω.. μην αρχίσεις τα "σοκαριστικά παραδείγματα"- γονείς είναι..
αλλα δεν έχω καταλάβει - τι είδους επαφές κρατάνε? κανένα τηλέφωνο? βγαίνουν για καφέ?
αν ο ίδιος επικοινωνεί μαζί τους, δύσκολο να του το κόψουν οι ίδιοι..
το θέμα είναι να μην παίρνουν πρωτοβουλίες απο μόνοι τους..
άλλο να ανταποκρίνεσαι σε κάτι λόγω ευγένειας και άλλο να επιδιώκεις επαφή με κάποιον απο μόνος σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα μια online συνομιλία, ο (κωδική ονομασία) βλάκας έλεγε στον πατέρα μου με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει αυτός και η οικογένειά του...κατεβατό ολόκληρο. Και μετά το σοκ!!! Ο πατέρας μου του λέει όχι χάρηκε πάρα πολύ και θα ήθελε να βγουν για καφέ να τα πουν καλύτερα!! WTF?? Ο πατέρας μου δεν είναι καν ο τύπος που "πάει για καφέ".Τι θέλω να πω με αυτό? αν και στην δική σου περίπτωση ο πρώην έβλεπε τους γονείς σου σαν δεύτερους του γονείς, τότε δεν πιστεύω ότι μπορείς να τους πιέσεις.. αν πάλι όχι, τι να πω.. μην αρχίσεις τα "σοκαριστικά παραδείγματα"- γονείς είναι..
αλλα δεν έχω καταλάβει - τι είδους επαφές κρατάνε? κανένα τηλέφωνο? βγαίνουν για καφέ?
adespoto
Περιβόητο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνώ με το αδέσποτο, αλλά και πάλι πρόσεξε μην το παρακάνεις..
μην αρχίσεις και συ βέβαια τα σόκινγκ, πες μόνο κάτι να τους ταρακουνήσεις..
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ντάξει, σκέφτομαι όλα τα πιθανά σενάρια ρε συ

Ηθικό Δίδαγμα: Άλλη φορά να μη γνωρίζεις όλους σου τους φίλους στους γονείς σου. Ο γαμπρός αρκεί(και αυτός αναγκαστικά)

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως τον ψαρεύει για κάποιο λόγο? Μήπως σου έκανε κάποια βλακεία όταν είχατε σχέση και ο πατέρας σου ζητάει απεγνωσμένα εκδίκηση(χοχοχο)?
Ντάξει, σκέφτομαι όλα τα πιθανά σενάρια ρε συ![]()
Ηθικό Δίδαγμα: Άλλη φορά να μη γνωρίζεις όλους σου τους φίλους στους γονείς σου. Ο γαμπρός αρκεί(και αυτός αναγκαστικά)![]()
Μακάρι, αλλά που...? Ο πατέρας μου είναι καλούλης και τον συμπαθεί πραγματικά. Ο βλάκας τώρα, παίζει να έχει κάποιο συμφέρον από αυτό (δεν ξέρω τι, αλλά αυτός όλους τους εκμεταλλέυεται, οπότε σίγουρα κάτι θέλει να πετύχει).
Ωραία, θα του αρχίσω από τα μεσαία σοκαριστικά και αμα δεν ξυπνήσει, βλέπουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.