Η παραφροσύνη του Ιμπεριαλισμού

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.

Το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να στοχοποιήσει την τουρκική πρόκληση- “Μας ετοιμάζουν στην Ευρώπη για σύγκρουση εναντίον της Ρωσίας”​

Η γηραιά ήπειρος θα γευθεί πιθανότατα έναν ακόμη πόλεμο λόγω του υπέρογκου αμερικανικού χρέους
Η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια μεγάλη κινητοποίηση για τον πόλεμο με τη Ρωσία, αναφέρουν ΜΜΕ, με τον λόγο να έχει σχέση τόσο με τα σχέδια επέκτασης του ΝΑΤΟ, ελέγχου της Ρωσίας, σε συνδυασμό με το υπέρογκο χρέος των ΗΠΑ, το οποίο αγγίζει τα 23 τρις δολάρια, κινδυνεύοντας να τινάξει στον αέρα τον πλανήτη ολόκληρο.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,886 μηνύματα.
Το που πάει το πράγμα θα φανεί στις επόμενες 2 βδομάδες όπου διακυδεύεται η αύξηση του ορίου χρέους των ΗΠΑ. Χθες, δεν τα βρήκαν, η αγωνία συνεχίζεται.
 

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Το που πάει το πράγμα θα φανεί στις επόμενες 2 βδομάδες όπου διακυδεύεται η αύξηση του ορίου χρέους των ΗΠΑ. Χθες, δεν τα βρήκαν, η αγωνία συνεχίζεται
Συνήθως την εγκρίνουν ( τελευταία φορά, πάλι με το ζόρι, ενέκριναν μια αύξηση χρέους στα 13 τρις ). Υπάρχουν όμως και οι φωνές που διαφωνούν με την συνέχιση της πολεμικής ενίσχυσης στην Ουκρανία. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top