Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

https://jeffmilner.com/backmasking.htm
Εδω εχει μπολικα κοματια με backmasking, τωρα αν αυτα ειναι ψευτικα η πραγματικα, και εφοσων ειναι πραγματικα αν μπηκαν για πλακα, καταλαθος η για καπιον σκοπο, δεν το ξερω, ουτε και με ενδιαφερει
Το Stairway ειναι μαματο παντος... Πολυ πραγμα! Και το Empty Spaces!
petros.Nikw
Νεοφερμένο μέλος

πείτε ποια είναι η αγαπημένη σας μπάντα, τραγούδι, ποιοί σας την σπάνε, πως σας αποδέχονται οι γύρω σας, αν έχετε εκκεντρική εμφάνιση, τι σας οδήγησε να ακούσετε μέταλ/ ροκ ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Led zeppelinΛοιπόν εδώ άς συγκεντρωθούμε όλοι οι μεταλ lovers και οι ροκάδες να γνωριστούμε.
πείτε ποια είναι η αγαπημένη σας μπάντα, τραγούδι, ποιοί σας την σπάνε, πως σας αποδέχονται οι γύρω σας, αν έχετε εκκεντρική εμφάνιση, τι σας οδήγησε να ακούσετε μέταλ/ ροκ ...
Babe I'm gonna leave you-Led Zeppelin και A man needs a maid-Neil Young
Αυτοί που λένε πως ακούν ροκ και εννοούν τον Καρρά με συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας
Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αποδοχής. Απλώς μες στην παρέα υπάρχουν ελάχιστα άτομα με τα οποία ταιριάζουν τα γούστα μας.
Η εμφάνιση μου δεν έχει κάτι το εκκεντρικό μάλλον το αντίθετο

Όσο γελοίο και αν ακουστεί μια συνέντευξη του Αλκίνοου Ιωαννίδη που απαριθμούσε τα αγαπημένα του συγκροτήματα μέσα στα οποία υπήρχαν οι Led Zeppelin, Deep purple, The Cure, Pink Floyd, Portishead και τα λοιπά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτοί που λένε πως ακούν ροκ και εννοούν τον Καρρά με συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας
Ομοίως και αυτοί που από τότε που ο Καρράς τραγούδησε την Πριγκηπέσα έγιναν φαν του Μάλαμα.
petros.Nikw
Νεοφερμένο μέλος

dimtennis
Νεοφερμένο μέλος

Αγαπημενο συγκροτημα προς το παρρον δεν εχω . Τωρα τελευταια ακουω αρκετα τους Dire Straits , Lynyrd Skynyrd , Uriah Heep και ειλικρινα ειναι υπεροχοι

Γενικα δε ντυνομαι ιδιαιτερα εκκεντρικα . Ωστοσο επειδη ζω σε χωριο, το οποιο βεβαια δεν απεχει πολυ απο τη θεσσαλονικη, το ντυσιμο μου ειναι λογικο να διαφερει μιας και ελαχιστοι συμμαθητες ακουν παρωμια μουσικη .Εχω ακουσει απο ατομα της ηλικιας μου αρκετες αρνητικες κριτικες και προκαταληψεις που επικρατουν για τους fan του ειδους και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι απλα δε ξερουν τι τους γινεται

Αν και δε ξερω ποσο ομορφο θα ακουστει αλλα προερχομαι απο οικογενεια ροκαδων (μαμα , μπαμπας , πατριος , μητρια) οποτε απο μικρη μυηθηκα στο ειδος . Μαλιστα οταν αλλοι μπαμπαδες πηγαιναν τα παιδια τους σε παιδοτοπους εμενα ο μπαμπας μου , που δε με εβλεπε και συχνα, με πηγαινε σε rock bar στην Αθηνα (και μου αρεζε πολυ τοτε γιατι με κερνουσανε σφηνακια χυμου

Αυτα απο εμενα

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

απλά απο τους nightwish δεν ακουμπάω ότι έχει σ΄χεση με anette.
ακούω όμως τα τραγούδια που έχουν με την tarja και την floor

και arch enemy άκουγε πολύ ένας φίλος μου και μου έκανε πλύση εγκεφάλου και μου κόλησαν δυο τραγούδια τους.
γενικά με εκενευρίζει η άποψη που έχει αρκετός κόσμος, ότι όσοι ακούνε μέταλ είναι σατανιστές , παλαβοί, κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας καθημερίνα και τέτοια.
δεν ξέρω δεν νομίζω να έχει κάτι εκκεντρικό η εμφάνισή μου, απλά δεν φοράω πολύ χρωματιστά ρούχα. αλλά σιγά δεν λέει κάτι αυτό

petros.Nikw
Νεοφερμένο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

dimtennis
Νεοφερμένο μέλος

Btw, είμαι και μεγάλος φαν της κλασσικής μουσικής (ειδικά όταν αυτή συνδυάζεται με rock και metal).
Ε τότε δοκίμασε να ακούσεις symphonic metal. Άκου Epica, Nightwish, After forever και αν σου αρέσουν όπως είπες οι Metallica άκου το album των Apocalyptica Plays Metallica with four cellos.
orange crush
Δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

rock φιλοσοφία = εφεύρεση για να ρίχνουμε γκομενες/ους
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Asag
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Πάμε ολοταχώς για Νοέμβρη και θα αρχίσουν οι βροχές
Το φθινόπωρο το χω συνδυάσει με melodeath. Βάζεις ακουστικά και χάνεσαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.