Poly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Poly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:13 Η Poly έγραψε: #1 28-05-08 09:13 Έχει πάρει το μάτι μου αρκετά παιχνιδάκια που πάνε και έρχονται. Που γράφει κάτι κάποιος, και ο άλλος συμπληρώνει...! Τι θα λέγατε να φτιάχνατε μια ενότητα μόνο για αυτά; Για να παίζουμε βρε παιδιά!!! Πλιζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η aretha έγραψε: #2 28-05-08 09:53 Γιατί χρειάζεται ειδική ενότητα; Κι εκεί που βρίσκονται τώρα (στη Γενική Συζήτηση), μια χαρά δεν μπορείτε να παίζετε;; Γενικά, οι ενότητες πρέπει να αντανακλούν και τη θεματολογία του φόρουμ. Καθώς λοιπόν το βασικό μας αντικείμενο είναι οι γάτες, νομίζω ότι μία κατηγορία για όλα τ' άλλα μάλλον είναι αρκετή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχει πάρει το μάτι μου αρκετά παιχνιδάκια που πάνε και έρχονται. Που γράφει κάτι κάποιος, και ο άλλος συμπληρώνει...! Τι θα λέγατε να φτιάχνατε μια ενότητα μόνο για αυτά; Για να παίζουμε βρε παιδιά!!! Πλιζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η aretha έγραψε: #2 28-05-08 09:53 Γιατί χρειάζεται ειδική ενότητα; Κι εκεί που βρίσκονται τώρα (στη Γενική Συζήτηση), μια χαρά δεν μπορείτε να παίζετε;; Γενικά, οι ενότητες πρέπει να αντανακλούν και τη θεματολογία του φόρουμ. Καθώς λοιπόν το βασικό μας αντικείμενο είναι οι γάτες, νομίζω ότι μία κατηγορία για όλα τ' άλλα μάλλον είναι αρκετή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί χρειάζεται ειδική ενότητα; Κι εκεί που βρίσκονται τώρα (στη Γενική Συζήτηση), μια χαρά δεν μπορείτε να παίζετε;; Γενικά, οι ενότητες πρέπει να αντανακλούν και τη θεματολογία του φόρουμ. Καθώς λοιπόν το βασικό μας αντικείμενο είναι οι γάτες, νομίζω ότι μία κατηγορία για όλα τ' άλλα μάλλον είναι αρκετή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.