https://www.news.com.au/story/0,10117,15739502-13762,00.html
[edit by emufear: ʼλλαξα τον τίτλο σε κάτι σαφέστερο]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

αυτο τωρα ειναι οτι πιο προχωρημενο με ζωα...δεν ειναι παραλογο
εδω κανουν εγχειρησεις στη Ρωσια που αντι για αναισθησια με φαρμακο σε παγωνουν και γινεται με επιτυχια...κανενας γιατρος ρε παιδια?
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Αν πάντως είναι αληθινό τι να πω;Η όλη διαδικασία της αφαίμαξης,αντικατάσταση του αίματος με ταριχευτικό υγρό κι επαναφορά του αίματος μου έκανε ιδιαίτερα μακάβρια :/Μεγάλο βήμα για την επιστήμη σίγουρα,ανακούφιση(όταν κι αν θα αρχίσει να χρησιμοποιείται σε ανθρώπους) κι ελπίδα για χιλιάδες.Όμως μήπως επεμβαίνουμε πολύ στη φύση;Κάποια πράγματα ακόμη κι η ανθρώπινη ζωή δεν είναι κύκλος;Μήπως παραβιάζουμε την "αλυσίδα";Και δεν μιλώ απο θρησκευτικής απόψεως.
Ευτυχώς οι γιατροί δεν κολώνουν να κάνουν μακάβρια πράγματα οταν πρόκειται για τις ζωές των ανθρώπων (και κάνουν πολλά).
Τώρα το κατα πόσο επεμβαίνει στην αλισίδα, δεν βλέπω τί διαφορά έχει απο ηθικής άποψης απο μεταμόσχευση, μετάγγυση αίματος, βηματοδώτες και τέτοια. Ετσι και αλλιώς η ιατρική εφαρμογή που προτείνεται είναι μικρής διάρκειας για να ξεπεραστεί ενα έκτακτο περιστατικό.
kleftra
Διάσημο μέλος

Δεν λέω ότι είμαι αντίθετη.Εξάλλου ποια είμαι εγώ για να κρίνω(και πόσο μάλλον να κατακρίνω)τα επιτεύγματα ανθρώπων που προσπαθούν να κρατήσουν στον κόσμο μια ζωή.Ποτέ δεν ξέρεις αν κάποια στιγμή η δική μου ή ενός δικού μου η ζωή σωθεί απο αυτό που εγώ χαραχτήρισα ως "μακάβριο".Δεν είμαι απόλυτη.Ένα προβληματισμό έθεσα.Ίσως υπερβολικά.Αρχική Δημοσίευση από gademis :Ευτυχώς οι γιατροί δεν κολώνουν να κάνουν μακάβρια πράγματα οταν πρόκειται για τις ζωές των ανθρώπων (και κάνουν πολλά).
Τώρα το κατα πόσο επεμβαίνει στην αλισίδα, δεν βλέπω τί διαφορά έχει απο ηθικής άποψης απο μεταμόσχευση, μετάγγυση αίματος, βηματοδώτες και τέτοια. Ετσι και αλλιώς η ιατρική εφαρμογή που προτείνεται είναι μικρής διάρκειας για να ξεπεραστεί ενα έκτακτο περιστατικό.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.