Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,627 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.
Τον ειδα και στον Ευαγγελατο,το βαζει και το ενικος....,δεν ξερω ποσο εγκυρα ειναι αυτα που λεει,θα δειξει.


Την προσωπική του άποψη για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια, διατύπωσε δημόσια ο Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών και στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια πίσω από τους θανάτους των τριών κοριτσιών, επικαλέστηκε τα όσα αναφέρουν οι γιατροί και υπέδειξε τη μητέρα ως “αποκλειστικά υπεύθυνη”.

“Εκεί στη γειτονιά της, όμως, ας ανοίξουν τα στόματα να μιλήσουν οι γείτονες, να μιλήσει το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει τις κηδείες των παιδιών”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Ρουγκάλας σε δηλώσεις του στο Mega.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στις κηδείες, υποστήριξε ότι “εδώ βγαίνει από αναρτήσεις της ότι ευχαριστούσε τα παιδιά που δουλεύουν σε ντελίβερι στην Πάτρα, γιατί έκαναν έρανο να τους δώσουν για να κηδέψουν ένα από τα παιδιά τους και μετά από έναν μήνα, ο άντρας της πήγε και πήρε μοτοσικλέτα. Και το ποστάριζε. Αυτά είναι όλα ανεβασμένα και στο Twitter και στο Facebook”.

Ο Χρήστος Ρουγκάλας έκανε έκκληση στην Αστυνομία να εξετάσει τα συγκεκριμένα ζητήματα και να προχωρήσει γρήγορα την έρευνα, δηλώνοντας την αντίθεσή του με τις “τακτικές λιντσαρίσματος”.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

“Κλειδί” θεωρείται το πόρισμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, που κατέληξε τον Ιανουάριο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα καθυστερήσουν ενδεχομένως και ένα μήνα, καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας αποφάσισαν να στείλουν τον κύριο όγκο των δειγμάτων σε εργαστήριο του εξωτερικού για εξειδικευμένες αναλύσεις, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,129 μηνύματα.
Δεν έχω παρακολουθήσει σχεδόν τίποτα από την υπόθεση γιατί δε θέλω να πιστέψω τη θεωρία που κυκλοφορεί.
Πάντως άμα δε βγάλει το φίδι απ' την τρύπα κι αυτήν την Παρασκευή η Νικολούλη, θα απογοητευτώ.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.
Και αλλα.Παραμαζευονται..
[..]
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το Mega, οι ψυχίατροι είχαν προσεγγίσει τους γονείς των κοριτσιών προκειμένου να τους παράσχουν στήριξη, όταν η Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, όμως έπειτα από μία σύντομη συνεδρία, το ζευγάρι δεν θέλησε να συνεχίσει.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, πέρυσι την άνοιξη που η 9χρονη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, έπειτα από επεισόδια ανακοπών και εγκεφαλοπάθειας, ψυχίατροι του νοσοκομείου προσέγγισαν τους γονείς ώστε να τους εξετάσουν και να τους στηρίξουν ψυχολογικά.


Έγινε μία συνεδρία, που ήταν σύντομη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Την επόμενη ημέρα, το ζευγάρι εμφανίστηκε και τόνισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει, καθώς αυτή τη διαδικασία δεν σχετίζεται με την νοσηλεία της κόρης τους, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο μεταξυ να πω κατι.
Λενε καποιοι οτι δικαζουμε και καταδικαζουμε και διαφορες λοιπες αηδιες.

Η αληθεια ειναι οτι λατρευω την υποκριτικη σαν τεχνη ομως και στο θεατρο.Οχι στην ζωη μας.

Ποσα εχουμε ακουσει,διαβασει κλπ απο αυτους που μιλανε για δικη και καταδικη και το παιζουμε δικαστες,οταν οι ιδιοι και ποσοι αλλοι,καταδικαζουν οποιονδηποτε πολιτικο εχει κατηγορηθει απο το αντιπαλο κομμα..και δεν ανηκει στο κομμα που υποστηριζουν; χωρις ακομα αποδειξεις και χωρις να εχιε αποφανθει η δικαιοσυνη;ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ!

ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΚΑΓΧΑΖΩ ταυτοχρονα.

Για αυτο μιλαω για υποκρισια.

Και εδω ειναι μια ιδιομορφη περιπτωση .
Δεν εχουμε αντιπολιτευση για πολιτικα κινητρα.
Εδω εχουμε ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ διοτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΕΜΕ.
Αυτο ειναι που εμενα με εκανε σιγουρη για το εγκλημα.
Και ολα τα υπολοιπα.

Αλλα δεν εχουμε να κανουμε με μια απλη υποθεση.
Οταν οι γιατροι φτανουν στο σημειο να υποψιαστουν γονεις και ΚΑΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Δεν ειναι ο μαναβης της γειτονιας που κουτσομπολευει..

Βεβαια οταν προκειται για ΄πολιτικο αντιπαλου κομματος αυτοι που τωρα κατακεραυνωνουν αυτους που εκφραζουν την αποψη τους οτι ειναι υποπτη η μανα...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ.

Εχμ...εχμ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν έχω παρακολουθήσει σχεδόν τίποτα από την υπόθεση γιατί δε θέλω να πιστέψω τη θεωρία που κυκλοφορεί.
Πάντως άμα δε βγάλει το φίδι απ' την τρύπα κι αυτήν την Παρασκευή η Νικολούλη, θα απογοητευτώ.
Χαχαχαχαχαχ..λες και σε ακουσε.........


Πάτρα: “Το σώμα της Μαλένας είχε ήδη μελανιάσει” – Τι λένε οι γιατροί για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα. Τα τρία κοριτσάκια κατέληξαν μέσα σε διάστημα τριών ετών και οι συνθήκες θανάτου τους παραμένουν αδιευκρίνιστες και αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών Αρχών. Η υπόθεση αυτή συγκλονίζει το πανελλήνιο εδώ και πολλές ημέρες, ενώ και οι ίδιοι οι γονείς ζητούν απαντήσεις για το πώς έφυγαν από τη ζωή τα τρία κοριτσάκια τους.

Η εκπομπή “Live News” του Mega, μετέδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας. Το 3,5 ετών κοριτσάκι, ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας, που πέθανε αιφνίδια, το μεσημέρι της 14ης Απριλίου 2019, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι γιατροί του νοσοκομείου απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι καθυστέρησαν να βοηθήσουν το παιδί και υποστηρίζουν ότι υπήρξε άμεση παρέμβασή τους. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως η μητέρα καθυστέρησε 4-5 λεπτά να τους ενημερώσει για την ανακοπή που υπέστη το κοριτσάκι, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός. Λένε χαρακτηριστικά, ότι όταν έφτασαν οι γιατροί, το σώμα του κοριτσιού ήταν ήδη μελανιασμένο.

“Στις 5 παρά 20 το μεσημέρι, το παιδί τινάχτηκε, με κοίταξε, έβγαλε έναν βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα “, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η μητέρα στην κατάθεσή της για τον θάνατο της Μαλένας, όπως μετέδωσε το κανάλι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Είναι απίστευτο το δημόσιο κατηγορώ του στρατηγού της Ελλάς και τα στοιχεία που βγάζει στο φως ...

Έχει βαρυ ιστορικό αυτή η οικογένεια με θανάτους...

Πραγματικά μετά από όλα αυτά τα πολυ τεκμηριωμένα στοιχεια ,είναι θέμα ωρών να παρει μια τελείως αλλη τροπή αυτή η υπόθεση...
Μια τροπή που α μη τι άλλο μόνο θυμό βγάζει γι αυτή την "μανα" :(
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα. Τα τρία κοριτσάκια κατέληξαν μέσα σε διάστημα τριών ετών και οι συνθήκες θανάτου τους παραμένουν αδιευκρίνιστες και αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών Αρχών.

Η εκπομπή “Live News” του Mega, μετέδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε γιατρός που έζησε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2019 υποστηρίζει πως η μητέρα που ήταν μαζί της στο μονόκλινο δωμάτιο, τους ειδοποίησε περίπου 5 λεπτά, αφότου η Μαλένα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η κατάθεση της γιατρού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αντίστοιχη της 33χρονης μητέρας, που είχε κάνει λόγο για υποτονική αντίδραση και έλλειψη βασικών γνώσεων τόσο από τους γιατρούς όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.


“Οι γιατροί ήταν σε δωμάτιο άλλου ασθενούς. Εκεί τους βρήκε η μητέρα της Μαλένας, που περιγράφει ότι τους έψαχνε. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδρασαν άμεσα, παρότι όταν τους κάλεσε η μητέρα το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Ήταν μελανό, είχε μυδρίαση και δεν είχε σφυγμό”, φέρεται να είπε η γιατρός στην κατάθεσή της και πρόσθεσε:

“Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι η ίδια προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί της. Ήταν σε τέτοια θέση, σαν να μην το άγγιξε καθόλου. Αυτό μου είπαν οι συνάδελφοι. Ούτε βέβαια και η ίδια ποτέ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε μόνη της να το επαναφέρει», αναφέρουν οι γιατροί για τον θάνατο της Μαλένας.

Η 33χρονη μητέρα από την άλλη περιγράφει τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Έχει καταθέσει πως η Μαλένα πέθανε μπροστά στα μάτια της και έτρεξε αμέσως για να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς έχει αναφέρει: «Της μίλησα, της φώναξα «Μαλένα, Μαλένα» της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα. Πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα. Ήταν εκεί και καθόντουσαν, τους είπα «τρέξτε το παιδί μου κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει. Μου είπαν «ησύχασε δεν είναι τίποτα» τους λέω «τρέξτε» και μπήκαμε δωμάτιο».

Η μητέρα συνεχίζει στην κατάθεσή της και περιγράφει τα όσα έγιναν στο δωμάτιο με τη γιατρό όπως λέει να βρίσκεται σε αδράνεια και τους νοσηλευτές να τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν.

«Η γιατρός την κοιτούσε με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: «τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις; Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της κι έφερναν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν».

Η γιατρός, που ήταν η ίδια που επέμεινε να γίνει νεκροτομή στο κοριτσάκι δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση…

«Ο θάνατος της Μαλένας ήταν αιφνίδιος, μη αναμενόμενος και πρέπει να διερευνηθεί», αναφέρει η γιατρός.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,173 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,627 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,845 μηνύματα.
Φως στο τούνελ
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και...........
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,687 μηνύματα.
Γιατί τους έχουν ακόμα έξω αυτούς είπαμε??
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,687 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.
Πάντως αν είναι όντως οι γονείς μιλάμε για φρίκη καθώς έχουμε 3 παιδιά, 3 αθώες ψυχές θα έχουν φύγει από τους ίδιους τους τους γονείς.
Γονεις ή μανα....αλλα αν δεν το ειχε καταλαβει ο πατερας..τωρα τι κανει; Γιατι την καλυπτει;Διοτι αν ηταν αθωος θα ειχε ηδη διαρρηξει τα ιματια του....δεν ξερω.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Γονεις ή μανα....αλλα αν δεν το ειχε καταλαβει ο πατερας..τωρα τι κανει; Γιατι την καλυπτει;Διοτι αν ηταν αθωος θα ειχε ηδη διαρρηξει τα ιματια του....δεν ξερω.
Θα φανεί όταν γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου...έχουμε ΠΟΛΥ δρόμο ως τότε, ακόμη δεν τους συνέλαβαν καλά καλά!
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γονεις ή μανα....αλλα αν δεν το ειχε καταλαβει ο πατερας..τωρα τι κανει; Γιατι την καλυπτει;Διοτι αν ηταν αθωος θα ειχε ηδη διαρρηξει τα ιματια του....δεν ξερω.
Αυτή πλέον και η δική μου απορία..
Τόσο πολυ τον πατούσε στο συναίσθημα?
Σύνηθες όμως καθώς έχει και ένα ιστορικό 2 αυτοχειριων αλλά και πάλι...3 παιδιά?
Με τέτοιο ιστορικό έπαιρνε άνετα την επιμέλεια τους και ίσως έτσι να τα γλύτωνε..

Και εδώ κάτι δεν κολλάει δυστυχώς ..
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,785 μηνύματα.

Οπα....υπαρχει και το ενδεχομενο να εδινε υπερβολικη δοση απο τις θεραπειες που εδινε στο κοριτσι..αυτο σε δευτερο πλανο,αφου αρχικα ητανη υγιεστατη η τζωρτζινα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top