Θέλουμε ή δεν θέλουμε να υπάρχουν εξωγήινοι;

Θέλουμε ή όχι τους εξωγήινους;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)
  • Ναι,θα συνεργαστούμε

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν υπάρχουν εξωγήινοι

Ψήφοι: 0 0,0%

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Αυτο το ειχα σκεφτεί με την μάνα μου και καταλήξαμε σε αυτο: και να υπάρχουν εξωγήινοι γιατί ντε και καλά πρέπει να είναι αυτα τα επικίνδυνα οντα που θα έρθουν να μας κατακτήσουν και να μας κάνουν σκλάβους ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο? Εγώ τους φαντάζομαι σαν κάτι ανάλογο με εμας, όχι εμφανισιακά αλλα σαν συμπεριφορά. Φυλές που απλώς ζουν την ζωη τους

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.043 μηνύματα.
Και μαλάκες δεν θέλουμε να υπάρχουν αλλά δυστυχώς υπάρχουν :bleh:.
Με άλλα λόγια, δεν νομίζω πως έχει νόημα το τι θέλουμε ή όχι, αλλά το τι υφίσταται.
Εαν υπάρχουν όμως, σίγουρα δεν θα είναι προς το συμφέρον μας εαν είναι ισοδύναμοι μας γιατί εκεί είτε έχουν φιλικές διαθέσεις είτε όχι, θα οδηγηθούμε σε πόλεμο αναπόφευκτα. Εαν είμαστε τεχνολογικά υποδεέστεροι θα μας τον τσούξουν, και εαν είμαστε εμείς τεχνολογικά πιο προηγμένοι θα τους τον τσούξουμε εμείς. Πάντα έτσι γίνεται.

Καλύτερο όμως να υπάρχουν εξωγηίνοι παρά φαντάσματα, γιατί φαντάσου να σε βλέπει ο παππούς ή η γιαγιά σου απο τον άλλο κόσμο να τραβάς μαλακία. PTSD for a lifetime(or for a deathtime actually).

Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.663 μηνύματα.
1) Αν υπάρχουν εξωγήινοι πώς θα μοιάζουν; Πού θα πάει το "κατ' εικόνα και ομοίωση"; Ποιος μας λέει ότι για την αναπαραγωγή τους δεν είναι 3 τα φύλλα; Σε κάθε πλανήτη θα έχει παρουσιαστεί και ένας άλλος μεσσίας;

2) Μην ανησυχείτε. Οι λαθρο-εξωγήινοι δεν θα φτάσουν στη Γη μας. Οι αρρενωποί αρσενικοί λευκοί χριστιανοί θα σηκωθούν από τους καναπέδες τους, θα κλείσουν τα σύνορα του ηλιακού συστήματος και θα βουλιάξουν τα σαπιο- διαστημόπλοιά τους. Αλλοίμονο τώρα!

1759075173208.png

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.403 μηνύματα.
Ξέχασα να υπενθυμίσω ότι πέρα από τη μορφή τους(γελοίες οι χολιγουντιανές απεικονίσεις),σχετικά την έννοια της ηθικής ,όπως την αντιλαμβανόμαστε γενικά οι άνθρωποι,αλλά και της τεχνολογίας,είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να ταυτίζονται ως προς το περιεχόμενό τους για αυτούς,με τον τρόπο που τις αντιλαμβανόμαστε ως homo sapiens.Το μόνο που λαμβάνουμε υποθετικά ως δεδομένο είναι πως ζουν ,και(όπως την ορίζουμε εμείς)διαθέτουν επαρκή νοημοσύνη ώστε να μπορούν να έρθουν και,(για <<χάρη>> μας)να το κάνουν.Όπως και να το κάνουμε ως άνθρωποι,έχουμε κατά τρόπο φυσικό,αισθήσεις και διανοητικές δυνατότητες.Δεν υπονοώ ότι οι εξωγήινοι θα είναι κατ'ανάγκη μεταφυσικές οντότητες.Απλά,όπως προανέφερα,αν υπάρχουν,η λογική μου,δε μου επιτρέπει να αποδεχτώ πως δεν θα είναι κάτι το,σχεδόν,πέρα για πέρα ΞΕΝΟ.
Eμένα η λογική μου , μου λέει ότι θα είναι σαν και εμάς. Άντε πιο προηγμένοι νοητικά. Αλλά γενικώς όπως φτιάξαμε κοινωνίες με τον πόλεμο , την συνεργασία, τον ανταγωνισμό ( και αυτά από ένα μικρόβιο έως και τον homo sapiens ) οι ίδιοι μηχανισμοί φαντάζομαι θα υπάρχουν και στους εξωγήινους .

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.197 μηνύματα.
Εγώ μια φορά δεν βλέπω την ίδια ζέση που υπήρχε ψυχροπολεμικά (γενικότερα από τον κόσμο και πώς προωθείται από ΜΜΕ, πολιτικούς κ.λπ.) και που έδειχνε ότι ο εποικισμός του διαστήματος ήταν θέμα χρόνου.
Κια βεβαια δεν την βλεπεις διοτι εσυ και πολλοι τραμπισκοι εστιαζετε στην μεταναστευση..στον αντρισμο σας τον τεραστιο..στον εθνικιζμο σας τον τεραστιο...και στην επικρατηση του τεραστιοτατου εθνους σας..πού καιρος για διαστημα και εξωγιηνους;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια