Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Dogie έγραψε: #1 17-08-12 18:29 Θέλω λοιπόν να κάνω το BLOG μου site. Δηλαδή θα ήθελα να είναι της μορφής onomasite.com Θα ήθελα συμβουλές. Επίσης, να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά... Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Φυσικά πρέπει να δηλώσω και τα δικά μου στοιχεία μου, σωστά;; Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:39 Ο Γιώργος έγραψε: #2 17-08-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Θέλω λοιπόν να κάνω το BLOG μου site. Δηλαδή θα ήθελα να είναι της μορφής onomasite.com Θα ήθελα συμβουλές. Επίσης, να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά... Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Φυσικά πρέπει να δηλώσω και τα δικά μου στοιχεία μου, σωστά;; Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:56 Η Dogie έγραψε: #3 17-08-12 18:56 Θα προτιμούσα σε .com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο fockos έγραψε: #4 17-08-12 19:09 το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο ___________ Α οκ θέλεις να βάλεις domain εε πήγαινε αγόρασε έναν και βάλτο στο blog σου αλλά πάλι μπλογκ θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:11 Η Θάλεια έγραψε: #5 17-08-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Να γυρίσουμε στο κύριο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-08-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω λοιπόν να κάνω το BLOG μου site. Δηλαδή θα ήθελα να είναι της μορφής onomasite.com Θα ήθελα συμβουλές. Επίσης, να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά... Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Φυσικά πρέπει να δηλώσω και τα δικά μου στοιχεία μου, σωστά;; Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:39 Ο Γιώργος έγραψε: #2 17-08-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Θέλω λοιπόν να κάνω το BLOG μου site. Δηλαδή θα ήθελα να είναι της μορφής onomasite.com Θα ήθελα συμβουλές. Επίσης, να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά... Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Φυσικά πρέπει να δηλώσω και τα δικά μου στοιχεία μου, σωστά;; Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:56 Η Dogie έγραψε: #3 17-08-12 18:56 Θα προτιμούσα σε .com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο fockos έγραψε: #4 17-08-12 19:09 το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο ___________ Α οκ θέλεις να βάλεις domain εε πήγαινε αγόρασε έναν και βάλτο στο blog σου αλλά πάλι μπλογκ θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:11 Η Θάλεια έγραψε: #5 17-08-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Να γυρίσουμε στο κύριο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-08-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Θέλω λοιπόν να κάνω το BLOG μου site. Δηλαδή θα ήθελα να είναι της μορφής onomasite.com Θα ήθελα συμβουλές. Επίσης, να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά... Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Φυσικά πρέπει να δηλώσω και τα δικά μου στοιχεία μου, σωστά;; Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:56 Η Dogie έγραψε: #3 17-08-12 18:56 Θα προτιμούσα σε .com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο fockos έγραψε: #4 17-08-12 19:09 το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο ___________ Α οκ θέλεις να βάλεις domain εε πήγαινε αγόρασε έναν και βάλτο στο blog σου αλλά πάλι μπλογκ θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:11 Η Θάλεια έγραψε: #5 17-08-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Να γυρίσουμε στο κύριο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-08-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προτιμούσα σε .com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο fockos έγραψε: #4 17-08-12 19:09 το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο ___________ Α οκ θέλεις να βάλεις domain εε πήγαινε αγόρασε έναν και βάλτο στο blog σου αλλά πάλι μπλογκ θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:11 Η Θάλεια έγραψε: #5 17-08-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Να γυρίσουμε στο κύριο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-08-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο ___________ Α οκ θέλεις να βάλεις domain εε πήγαινε αγόρασε έναν και βάλτο στο blog σου αλλά πάλι μπλογκ θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:11 Η Θάλεια έγραψε: #5 17-08-12 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Να γυρίσουμε στο κύριο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-08-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Να γυρίσουμε στο κύριο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-08-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: το μπλογκ ειναι μπλογκ και το σαιτ ειναι σαιτ δεν μπορεις να κανεις ενα μπλογκ σαιτ (μήπως εννοείς κάτι άλλο;) Click για ανάπτυξη... Φόκε, απομακρύνσου από τα θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις, ευχαριστώ.- Την δουλειά την κάνει μία απλή καταχώρηση μιας εγγραφής DNS τύπου CNAME. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείς ένα domain name ως ένα alias ή "ψευδώνυμο" του άλλου. Φερ' ειπείν, το site του είναι το www.iana.org/domains/example/ και κατοχυρώνεις το www.example.com ως "ψευδώνυμο" του πρώτου. [στην πραγματικότητα είναι εγγραφή τύπου SOA, but you get the idea...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:29 Η Dogie έγραψε: #7 22-08-12 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Γιατί να το κάνεις σάιτ; Πιστεύεις ότι συμφέρει; Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί θα έχω το δικό μου domain. Μία ερώτηση ακόμα, θα συνεχίσει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα μου ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 16:19 Ο cha0s έγραψε: #8 30-08-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnpapa33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με λίγα λόγια θες ένα Domain Name. Εάν θες να καταχωρηθείς κάτω από το .gr, θα κάνεις μία αίτηση στην FORTH, δηλαδή στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης. Το site της είναι αυτό --> https://grweb.ics.forth.gr/reg_info.jsp?lang=el Διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε αίτηση. Προσωρινή έγκριση παίρνεις νομίζω εντός ωρών και μόνιμη σε λίγες εργάσιμες μέρες. Αν θες κάτω από το .com, υπεύθυνη είναι η VeriSign. Θα ψάξεις εδώ --> https://www.verisigninc.com/en_US/pr...main-name-services/find-registrar/index.xhtml Θετικά: έχεις το δικό σου προσωπικό domain. Αρνητικά: προφανώς πληρώνεις. Click για ανάπτυξη... Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #9 30-08-13 18:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Αίτηση κάνεις στην forth τελικά, απλώς εμμέσως, μέσω αυτών των site. Όντως αυτή είναι η διαδικασία, απλώς τελικά η αίτηση φτάνει στην Forth, που διαχειρίζεται το .gr. Και το ίδιο το site της Forth σε παραπέμπει σε μια λίστα που υπάρχουν όλοι οι υπεύθυνοι registrars, μαζί με αυτά τα σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 18:43 Ο jj! έγραψε: #10 30-08-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Για το .gr γιατί να κάνει αίτηση στη Forth; Υπάρχουν αρκετές σελίδες (papaki, domain24) που μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολα + ορισμένες απ' αυτές προσφέρουν και δωρεάν hosting (έστω ενα μικρό χώρο) Click για ανάπτυξη... Υπεύθυνο για την αδειοδότηση (or sth) των ελληνικών domains (.gr) είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Κρήτης, όπως είπε και ο Γιώργος. Θες δε θες, εκεί θα κάνεις αίτηση (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.