Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλά δεν είναι γνωστά, δυστυχώς...
Και σπογγώδη εγγεφαλοπάθεια μπορεί να προκαλέσει, αλλά ποιος νοιάζεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

ΕΓώ πιστεύω αν καταλαβαίναν πόσο κατευθυνόμενα θύματα είναι να δεις πως θα καπνίζαν πραγματικά μόνο αυτοί που θα το γουστάραν ή για ιατρικούς λόγους το έχουν ανάγκη.Και θα ήταν πραγματικά λίγοι και θα κόντευα να ξεράσω χθες στο ασανσέρ καθώς θα υπήρχε και σεβασμός.εγω πιστευω οτι οι περισοτεροι ανθρωποι αν ηξεραν πως δουλευει το τσιγαρο θα τους ηταν πολυ πιο ευκολο να το κοψουν
zanin
Διάσημο μέλος

ο φίλος του πατέρα μου το έκοψε έχοντας συνεχώς μπροστα του το τελευταίο πακέτο που είχε αγοράσει....(γεμάτο) .... το έβλεπε ... το ήθελε ...αλλά δεν το κάπνισε ποτέ...
αν καταφέρεις για μία βδομάδα να μην καπνίσεις... τότε ο οργανισμός σου δεν θα θέλει την νικοτινη.... μόνο το μυαλό σου
επιτυχια
Demelene
Διάσημο μέλος

Evil! Θεός. Will Power.ο φίλος του πατέρα μου το έκοψε έχοντας συνεχώς μπροστα του το τελευταίο πακέτο που είχε αγοράσει....(γεμάτο) .... το έβλεπε ... το ήθελε ...αλλά δεν το κάπνισε ποτέ...
My Hero!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Όσο πέρναγε ο καιρός μειωνόταν η επιθυμία και ήδη μετράω 2 χρόνια και άκαπνος!
Γιατί να αφήνεις μια κακή συνήθεια να επιβάλει σημαντικούς τομείς της χωή σου? Δεν είσαι ικανός να περιορίσεις τον ευατό σου? Δεν μπορείς να επιβάλεις στον ευατό σου το σωστό?
Για σκέψου τα λίγο, ακούγονται σκληρά αλλα είναι η πραγματικότητα!
zanin
Διάσημο μέλος

παιδευε συνέχεια τον έαυτό του.....έβγαζε το τσιγάρο και το έπαιζε στα χέρια ,χωρις όμως να το ανάβει...μετά το ξανέβαζε μέσα(αφού αποφάσιζε ότι δεν θα το ανάψει)
πως άντεχε τον πρώτο καιρό δεν το καταλαβαίνω....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το δικο μου σκεπτικο ήταν ότι "είναι επιλογη ΜΟΥ" όποτε θέλω το ανάβω.... να στην τσεπη μου τα έχω

Demelene
Διάσημο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Επιβαρύνει την υγεία μου δηλαδή?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

roumana
Διάσημο μέλος

Ο γιατρός πάντως μου είπε ότι δεν είμαι στην κατηγορία «καπνιστές» όταν έκανα εξετάσεις...Σιγουρα επιβραδύνει την υγεία
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

2-3 τσιγαρα την ημερα δεν θα σου κανουν τιποτα, απλα προσεξε να το κρατησεις εκει.
τα σωματικα συμπτοματα στερησης του τσιγαρου ειναι περιπου 3 μερες, δηλαδη μετα απο τρεις μερες οι ορμονες που το τσιγαρο εχει κανει να μειωθουν (ντοπαμινη, αδρεναλινη κτλ) χρειαζονται περιπου τρεις μερες για να ερθουν στα φυσιολογικα τους.
καποιο ευφορικο υποκαταστατο θα μπορουσε να βοηθησει αυτες τις τρεις μερες αλλα τελικα ειναιθεμα επιβολης στον εαυτο σου.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Ούτε εγώ δε μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν και εύχομαι αυτή η αηδία που με πιάνει με τη σκέψη του τσιγάρου αυτή τη στιγμή να συνεχίσει να ενισχύει τη θέλησή μου!

Έχουν αρχίσει να με ενοχλούν οι καπνιστές γύρω μου... φοβερό...Ποτέ δεν πίστευα πως θα πω κάτι τέτοιο...

ΞΕΠΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

Αν το καταφέρεις μπράβο σου! Εγω το έχω κόψει σχεδόν δυο χρόνια και κάπνιζα 11!. Το βασικό είναι να το θέλεις αρκετά, το 70% έλλειψης νικοτίνης περνάει μέτα τις 3 πρώτες μέρες, αυτές είναι και οι πιό δύσκολες. Μην εθίζεις τον ευατό σου σε τσίχλες νικοτίνης καθώς καλύτερα να αποκοπείς απο τον εθισμό γρήγορα παρά να διαιονίζεις μια κατάσταση.
Το πακέτο να το έχεις κοντά σου και να μην το παρουσιάζεις σαν κάτι απαγορευμένο στην τελική μην ανέχεσαι κάτι να σου ορίζει την ζωή και πεισμωσε με τον ευατό σου.
Αν ανέχεσε μια άσχημη συνήθεια να είναι πιο δυνατή απο την προσωπικότητα σου συνέχιζε να καπνίζεις.
Πάρε τσίχλες με γευση κανέλας και να τις έχεις πάντα μαζί σου, η κίνηση του να βγάζεις και ειδικά η πικρή γευση της κανέλας στο στόμα σου είναι ανάλογη του τσιγάρου.
όταν σου έρχεται ανάγκη για να ανάψεις, να ξέρεις ότι κρατάει κάποια λεπτα και όχι για πάντα, μέρα με την μέρα η ανάγκη μειώνετε και βλέπεις απο το πρώτο 24ωρο σημαντικές αλλαγές σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού σου (γευση, όρεξη, όσφρηση, σεξ κτλ) όλες οι λειτουργίες σου αυξάνονται απο 5 - 20%.
Ότι άλλο βρω η θυμηθώ θα στο γράψω, εγω πάντως κέρδισα πάρα πολλά κόβοντας το κάπνισμα κάντο αξίζει
Και εγώ θεωρώ οτι το κάπνισμα, μόνο μαχαίρι μπορεί να κοπεί

Ο καλός μου το έχει κόψει, μια κι έξω, εδώ και 5 μήνες (μετά από ένα άσχημο κρυολόγημα). Δεν το αναζητεί καθόλου, όμως συχνά βλέπει στον ύπνο του οτι καπνίζει και ξυπνάει βρίζοντας τον εαυτό του που το ξανάρχισε

Τα υποκατάστατα νομίζω δεν σε αφήνουν να απεξαρτηθείς

Πάντως έχει μεγάλη σημασία η θέληση και το πόσο μπορείς να αντισταθείς στους πειρασμούς

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

...έχω να καπνίσω από τις 14-15 Ιανουαρίου... Δεν έχω καμία όρεξη να το ξαναβάλω στο στόμα μου, παρόλο που όλη τη μέρα είμαι με καπνιστές.
Ούτε εγώ δε μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν και εύχομαι αυτή η αηδία που με πιάνει με τη σκέψη του τσιγάρου αυτή τη στιγμή να συνεχίσει να ενισχύει τη θέλησή μου!
Έχουν αρχίσει να με ενοχλούν οι καπνιστές γύρω μου... φοβερό...Ποτέ δεν πίστευα πως θα πω κάτι τέτοιο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

άλλη μια για το κλαμπ μας
εύγε Ισι!!!! εύγε!!!!

Συνέχισε έτσι! Μη μασας!!!! Κι αν κάποια στιγμή κάτι γίνει και το αποζητήσεις (στεναχώρια στρες κλπ) απλά πριν το κάνει ΣΚΕΨΟΥ!!!!
Δεν είναι τίποτα ρε... μέσα στο μυαλό είναι!!!!!!!!
Isiliel
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

και που είσαι ακόμα....
15 μέρες είναι λιγο... πολύ λιγο....
κάτσε να ανακτήσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την όσφριση σου και θα σου πω εγω μετα πως θα σου "μυρίζουν" οι καπνιστές

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μια απόφαση είναι όλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.