ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος

θέλω ν' αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο μου και θα ήθελα τις γνώμες σας (όσοι, βέβαια, έχετε άποψη επί του ζητήματος) για το τι να προτιμήσω (από μάρκες κτλ) και τι να προσέξω. Σας ακούω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

άλλο να οδηγείς ένα aygo κι άλλο ένα 106rally

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν:
Ford Fiesta, Μοντέλο 2005, 1.4 5θ
Διάμετρος ελλαστικών: 195/50R15 82H
Guest 990498
Επισκέπτης

Αν οι ζάντες σηκώνουν λίγο μεγαλύτερα λάστιχα, κοίτα να το κάνεις για να κερδίσεις λίγο σε κράτημα αν τρέχεις, εναλλακτικά βάλε διαστάσεις κανονικές για να επιτύχεις οικονομία καυσίμου.
ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης θα ήθελα κάτι που να κάνει τις λακούβες λίγο πιο μαλακές γιατί, τουλάχιστον τώρα, τις νιώιω πολύ έντονα. Μαλλον έχω σκληρές αναρτήσεις και μια έφεση να πετυχαίνω τη μια και μοναδική λακούβα στο δρόμο...

Να χει καλή πρόφυση, ε αυτά. Ζητάω παράλογα πράγματα?
Αυτα τα toyo πρώτη φορά τ ακούω. Θα το ψάξω ευχαριστώ!
Guest 990498
Επισκέπτης

Για οικονομία βάλε όσο το δυνατόν λεπτότερα λάστιχα.
υγ: οικονομία κερδίζεις με σωστή οδήγηση ως επί το πλέιστον και όχι με εξειδικευμένα λάστιχα.
enrose
Δραστήριο μέλος

Θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκινητό μου, αλλα δεν ξέρω πρώτον, τι να βάλω και δεύτερον που να κοιτάξω για καλές τιμές μη μου πιάσουν και τον κ***.
Εχετε καμμιά ιδέα? Κάτι να προτείνετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν γνωριζει καποος κανα site με τετοιες πληροφοριες ας μου το πει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Το αμάξι μου είναι 2 χρονών αλλα τα λάστιχα μαπέξ...
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω δεν θέλω πιο φαρδιά, πιο καλά θέλω!!!
Το αμάξι μου είναι 2 χρονών αλλα τα λάστιχα μαπέξ...
καλα εγω ουτως η αλλως θα παω να του κανω ενα γενικο service και να φτιαξω καποια πραγματακια,αλλα τα λαστιχα θελω να τα αλλαξω εξ ολοκληρου!!
enrose
Δραστήριο μέλος

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα αν ήταν καλά αυτά που μου έβαλαν απο την αντιπροσωπεία σιγά που θα τα άλλαζα απο τώρα, αλλά είναι χάλια. Δεν έχω άλλη επιλογή. Φρενάρω στο Συνταγμα και σταματάω Ομόνοια...![]()

Rempeskes
Επιφανές μέλος

υγ. λολ... ποιός θα λύσει τα μπουλόνια;
γι' αυτό σ λέω, πάρε ένα τηλ τον μπόρατ.

enrose
Δραστήριο μέλος

Δεν έχουν φαγωθεί τα λάστιχα απλά είναι Hankook!! Τι άλλο πρέπει να πω???
Κοινώς νάυλον
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν έχουν φαγωθεί τα λάστιχα απλά είναι Hankook!! Τι άλλο πρέπει να πω???
Κοινώς νάυλον
Κυκλοφορω με kumho, φαγωμενα, 5ετιας...! Μην κολας στα αφαγωτα hankook 2ετιας..!

Αλλα αν σε καιει τοσο βαλε ιδιων διαστασεων καπιας γνωστης εταιριας. Για τιμες, παει αναλογα με τις διαστασεις.
Δεν μας ειπες τι αμαξι εχεις...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Edit: Δεν θα βαλω σελοτεΐπ ρε συ, θα δειχνει ασχημο. Ιδι εχω μπαλωσει μερικα σημεια με μονοτικη ταινια, να ειναι στο ιδιο χρωμα με το λαστιχο τουλαχιστων!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Φιλος που αλλαξε προσφατα σε ενα citroen saxo εβαλε michelene με 250, μαζι με εργατικα. Λογικα πηγανε κανα 50αρι το καθε λαστιχο και 50 τα εργατικα... Αν θες καλα λαστιχα καπου εκει πανε οι τιμες νομιζω
Καλα τα πηρε, παιζει ρολο το λαστιχο, εμενα για michelin μου ειχαν παει γυρω στα 350-400 καπου κει
Καλο ειναι να φοραμε καλα λαστιχα για την ασφαλεια μας
enrose
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ολα τα αλλα που εχω δει,,ειναι σκληρα και δεν φρεναρουν τοσο καλα και βαρας κατω..
μισελεν energy εχω βαλει σε αρκετα αυτοκινητα και πανε παντα σαν γατες,,τελεια,,
κατι αλλο.
ξερετε πώς βλεπουμε την ηλικια του ελαστικου?που γραφει την ημερομηνια?
εχει πανω 4ψηφια κυκλωμενα ολα μαζι,, πχ 4590 -45η εβδομαδα του 1990 ημερομηνια παραγωγης ,πρεπει να ειναι το πολυ 6 μηνων,,
και νομιζω,,οτι γραφει ενα dot καπου το λαστιχο ,οταν δεν ειναι αναγομωμενο..
Guest 990498
Επισκέπτης

Ανάλογα τη ζάντα, το αυτοκίνητο και το πορτοφόλι σου,Ξεθάβω το θέμα γιατί θέλω βοήθεια!!
Θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκινητό μου, αλλα δεν ξέρω πρώτον, τι να βάλω και δεύτερον που να κοιτάξω για καλές τιμές μη μου πιάσουν και τον κ***.
Εχετε καμμιά ιδέα? Κάτι να προτείνετε?
Θα κάνουμε κι άλλα,Τι μονο και μονο για να βάλω λαστιχα?
Δεν κάνω τέτοια εγω είμαι καλό κοριτσι...![]()
φαντάσουμε με στολη βουλκανιζατέρ.
Πρόσεξε μη σε γράψουν για κόκκινο.Εμένα αν ήταν καλά αυτά που μου έβαλαν απο την αντιπροσωπεία σιγά που θα τα άλλαζα απο τώρα, αλλά είναι χάλια. Δεν έχω άλλη επιλογή. Φρενάρω στο Συνταγμα και σταματάω Ομόνοια...![]()
Και pm δέχομαι.υγ. λολ... ποιός θα λύσει τα μπουλόνια;
γι' αυτό σ λέω, πάρε ένα τηλ τον μπόρατ.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.