• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Θέος και Ιατρική: Δεν πάνε μαζί.-

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Ο Θεός κάνει λάθη; :hmm:
και να κανει δεν θα τα παραδεχτει ποτέ,,:D
μπροστα σου τουλαχιστον..:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Blue Dog

Νεοφερμένος

Η Blue Dog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Στο Θεο εννοουσα.Το να πιστεψεις οτι θα αυτο-γιατρευτεις(για καρκινο και τετοια),ναι ισως να ναι θεραπευτικο,αλλα πως εξηγεις οτι υπηρχε μια τομη στο σβερκο του πασχοντα,στο θαυμα πιο πανω?
Γιατι ο Θεος να αναλωνεται σε θαυματα που στην τελικη αναιρουν τον ιδιο καθως αντιβαινουν στους φυσικους νομους που εχει ως δημιουργος του ολου θεσπισει ενω θα μπορουσε απλα να λειτουργησει προληπτικα, ουτως ειπειν να καταργησει τον καρκινο εν γενει ή να μην αφησει το συγκεκριμενο ογκο να υπαρξει;

Παντως, ειναι γεγονος πως οι απαρχες της ιατρικης κρυβονται στη μαγεια/ θρησκεια/ τελετουργια..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fatal Secretary

Νεοφερμένος

Η Fatal Secretary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Αγνωσται αι βουλαι του Κυριου...
Συμφωνω με τον Chemwizard!οχι οτι δεν τα ειπατε ωραια και οι υπολοιποι :)
Τωρα για το αρχικο ποστ...Ωραια κι εγω σπουδαζω ιατρικη.Τι θα πει αυτο?Θεωρουμε τους εαυτους μας ανωτερους και αυθεντιες?
Αν οντως σπουδασες κι εσυ,θα ξερεις οτι η καλυτερη θεραπεια μπορει να αποβει αχρηστη αν η ψυχολογια του ασθενους δεν ειναι καλη και αν δεν εχει πιστη στην αναρρωση του.Με την προσευχη και την πιστη μπορουν να γινουν πραγματικα θαυματα, η δυναμη της σκεψης ειναι μεγαλη.Ακομα και αθεη να εισαι,μπορεις στην καλυτερη περιπτωση να αποδεχθεις την προσευχη και την πιστη ως ψευδοφαρμακο.Οσα εχουν παραθεσει αλλα παιδια πιο πανω δεν μπορουμε να τα αμφισβητησουμε.Κι επειτα εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι θελεις,αλλα τον ασθενη εχεις υποχρεωση να τον σεβαστεις.

Επισης πως μπορεις να εμπαιζεις μια μεθοδο που μπορει κατα τη γνωμη σου να θεωρειται παρωχημενη στο μελλον αλλα αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε (οχι το μονο αλλα ας μην μπω σε λεπτομερειες δεν ειναι αυτο το θεμα)με βαση τις γνωσεις που μας διδονται? Αν δε σου αρεσει κοιτα να ερευνησεις για να τη βελτιωσεις.Αν εσυ η ιδια εγκαταλειπεις εναν ασθενη και τον ξεγραφεις πως περιμενεις να εχεις και αποτελεσματα?Η μεθοδος σου φταιει?

Για τον προβληματισμο που εθεσες,αν και συμφωνω με αυτο που πρωτος διατυπωσε ο epote,γενικα πιστευω οτι με τοσες ανατροπες που εχουν δει τα ματια των γιατρων,ακομα κι αν ο ασθενης ειναι σε τελικο σταδιο και του επιτρεπεται να παρει εξιτηριο και να παει στο σπιτι, θα πρεπει να του παρεχεται/επιβαλλεται καποιου ειδους ιατρικη παρακολουθηση για να εκμεταλλευτουμε και την παραμικρη εστω ευκαιρια να τον σωσουμε,υπαρχουν πολλοι τροποι για να γινει αυτο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top