fockos
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς έρχεται η κακιά η ώρα και η κοπέλα/ αγόρι μολύνεται με τον ιό του AIDS (η μόλυνση δεν ήρθε από ερωτική προδοσία αλλά από μετάγγιση και το ξέρετε).
Θα ξανακάνετε sex με το αγόρι/ κοπέλα σας;
Θα το διαλύατε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Το και το.Ετσι εχουν τα πραγματα.
Θες να ειμαστε μαζι ;οκ (αν και φοβαμαι μην σε κολλησω)
Δεν θες; Το σεβομαι και το καταλαβαινω απολυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Εγώ αν ήμουν στη θέση της ούτε να την πλησιάσω από κοντά δεν θα ήθελα.
Το σεξ είναι μια απόλαυση. Είναι σαν να ρωτάς, μπορείς να ερεθιστείς με τη θηλιά στο λαιμό και το σκαμπό να τρίζει;

fockos
Επιφανές μέλος

Θα ήθελε αυτή να κάνει με μένα;
Εγώ αν ήμουν στη θέση της ούτε να την πλησιάσω από κοντά δεν θα ήθελα.
Το σεξ είναι μια απόλαυση. Είναι σαν να ρωτάς, μπορείς να ερεθιστείς με τη θηλιά στο λαιμό και το σκαμπό να τρίζει;![]()
Δεδομένου ότι θα σε αγαπάει λογικά θα σου λέει ότι δε θα θελει να εισαι μαζι σου και να φύγεις μακριά. Θα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Εσύ τότε την παρατάς ή όχι

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Βεβαια αμα βρισκομουν στη θεση που περιγραφετε, να εχω βρει το μεγαλο ερωτα κλπ , θα ηταν πιο δυσκολο αλλα η αποφαση θα ηταν και παλι η ιδια .
Λογικη πανω απ'ολα
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έκανα, αλλά αν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφο σου δεν τον αφήνεις σε μια τέτοια στιγμή που σε χρειάζεται. Δεν θέλω να μου τύχει απλά γιατι πιστεύω πως θα τα ΄παιζα.Θα ξανακάνετε sex με το αγόρι/ κοπέλα σας;
Θα το διαλύατε;

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Θα είναι σίγουρα τραγικό... Αλλά δυστυχώς θα είμαι απόλυτος...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα την στηριζα μεχρι εκει που δεν πηγαινε αλλο .
αλλο να ειμαι κοντα στον ανθρωπο μου και αλλο να καταδικασω και εγω την ζωη μου .

οχι φυσικα . αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα την στηριζα
θα την στηριζα μεχρι εκει που δεν πηγαινε αλλο .
αλλο να ειμαι κοντα στον ανθρωπο μου και αλλο να καταδικασω και εγω την ζωη μου .
Τότε δεν αγαπούσες φίλε. Γιατί η αγάπη δεν είναι μόνο στα εύκολα - θέλει και θυσίες. Ντρέπομαι γι' αυτό που λες και την αγάπη σου με τα δικά σου μέτρα και σταθμά κράτα τη, χάρισμά σου.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Αν είχα εγώ,το πιθανότερο να μην την πλησίαζα.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Αν ημουν σε μακροχρονια σοβαρη σχεση ,με τον συντροφο μου θα ακολουθουσα τις υποδειξεις των γιατρων.....
Χοχο...Αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Έχω ακούσει γιατρό να λέει πως όσοι έχουν AIDS πρέπει να αυτοκτονούν

[ok, προφανώς extreme περίπτωση αλλά σου λέω ότι υπάρχουν και τέτοιοι]
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

enrose
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανως δεν ηταν γιατρος αυτος που ξεστομησε αυτη την κουβεντα...εκτος ανηταν της εποχης που '' εθαβαν'' τους λεπρους στη Σπιναλογκα και τους ψυχικα ασθενεις στα κολαστηρια τυπου Λερου...Χοχο...Αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Έχω ακούσει γιατρό να λέει πως όσοι έχουν AIDS πρέπει να αυτοκτονούν
[ok, προφανώς extreme περίπτωση αλλά σου λέω ότι υπάρχουν και τέτοιοι]

Σωστο....τα ειπες ολα με μια φραση...Αν είχε εκείνος κατα πάσα πιθανότητα θα είχα και γω.

natalia3807
Νεοφερμένο μέλος

karotenia
Δραστήριο μέλος

δεν θα εβαζα με τιποτα σε κινδυνο την σωματκη μου ακεραιοτητα για ενα π......σορρυ που το λεω ετσι αλλα αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.
εχω διαβασει οτι υπαρχουν σαιτ οπου ατομα με AIDS βρισκουν ερωτικο συντροφο π να εχει και ο ιδιος την ασθενεια.
ναι το προφυλακτικο ειναι ενα μεσο προφυλαξης απο τη μολυνση....αλλα σκεφτειτε..... ειναι μια λεπτη φλουδα λατεξ που χωριζει την ζωη απο τον θανατο!
θα εμπιστευοσασταν το μελλον σας ,τη ζωη σας σε μια φλουδα λατεξ???????? προσωπικα δεν θα το εκανα και δεν προκειται να αλλαξω γνωμη.
αν ειχα κολλησει εγω τον ιο θα του το ελεγα και σε περιπτωση π ηταν απερισκεπτος και ηθελε να παραμεινει μαζι μου θα τον απομακρυνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.