MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αν ήμουν πράγματι άθεος τότε σαφώς και θα ήθελα/προσπαθούσα να το αλλάξω

Φυσικά αν το κράτος δρούσε με τέτοιο τρόπο ώστε να σου κάνει την ζωή πατίνι αν πας να αλλάξεις κάτι στο πιστοποιητικό τότε ίσως να το ξανασκεφτόμουν. Δεν έχω όρεξη να χάνω φαιά ουσία με τα κολλήματα της κυβέρνησης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock-Punk_Girl
Νεοφερμένο μέλος

(ίσως όχι τώρα γιατί πάω β γυμνασίου αλλά σε 2-3 χρόνια γιατί όχι??)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Apro
Διάσημο μέλος

όταν λέω ζηλεύω..., για μένα σημαίνει αρχικά σεβασμός για το συνάνθρωπό μου και δεν έχει να κάνει με την πονηρή πλευρά της λέξης....
μακάρι να είχα και εγώ έναν Θεό στο πλευρό μου....
το σκέφτομαι και νιώθω ελειπής....
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

δεν ξέρω ακόμα..., ζηλεύω αυτούς που έχουν έναν Θεό στο πλάι τους....
όταν λέω ζηλεύω..., για μένα σημαίνει αρχικά σεβασμός για το συνάνθρωπό μου και δεν έχει να κάνει με την πονηρή πλευρά της λέξης....
μακάρι να είχα και εγώ έναν Θεό στο πλευρό μου....
το σκέφτομαι και νιώθω ελειπής....
Δεν είναι ανάγκη να έχεις ένα Θεό στο πλευρό σου για να σέβεσαι κάποιες αξίες και κάποια ιδανικά. Αν ωστόσο νιώθεις ελειπής γιατί δεν προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με τη θρησκεία που θεωρείς εσύ πως σε εκφράζει?

Mercury
Επιφανές μέλος

Απο την στιγμή που δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα όσα αναγράφονται σε αυτήν,πρέπει να αλλάξει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Ευχαρίστως θα το διάλεγα σαν εναλλακτική

Ερώτησις:
Ποιά είναι η διαδικασία για να το αλλάξεις;
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Απ'όσο θυμάμαι μόνο στην ληξιαρχική πράξη γάμου αναγράφεται και αυτό για να
φαίνεται ο τύπος. πχ μουσουλμανικός, χριστιανικός κοκ.
Μπορεί να κάνω και λάθος, πάντως στα αλλοδαπά πιστοποιητικά γεννήσεως δεν αναγράφεται η θρησκεία.
eluveitie93
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

... πως λετε να αντιδρασουν?![]()
Ως δογματικά ανόητοι, καθότι οι δογματικά μη παγανιστές, απλά δεν μπορούν να δούνε τη παγανιστική τους ουρά! Άσε που ' ναι σχεδόν ακατόρθωτο, να 'ναι κανείς ακέραια μη δογματικός!

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έλα όμως που δεν είμαι..

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

αν και ειναι απαραδεκτο να αναγραφεται το θρησκευμα και να χαρακτηριζεσαι απο αυτο.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Έχουμε χάσει κάθε επαφή με το Χριστό...
εχμ,
προσωπικά τον επικαλούμαι κάθε μέρα,
μαζί και τη Μητέρα του βέβαια,
ειδικά εάν έχει πολύ κίνηση η Κηφισίας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.