Phyllis μου, κάτι τέτοιες ατάκες έχουν γίνει κλασικές τελικά!
Ίσως να δείχνουν μια ...λεπτότητα αλλά δε θα βιαζόμουν να τη χαρακτηρίσω ως τέτοια.
Εάν ο ένας θέλει μόνο σεξ και ο άλλος θέλει σχέση, εάν ο ένας θέλει μαύρο και ο άλλος άσπρο, υπάρχει ένα θέμα διαφορετικών επιθυμιών που αν δεν γεφυρώνεται, δεν μπορεί να υπάρξει σχέση, αλλά τι θα πει "δε θέλω να σε πληγώσω"?
Δε με πληγώνεις φίλε μου. Απλά δεν πληρείς τις προϋποθέσεις και ούτε κι εγώ σε θέλω έτσι!
Κάποτε το είπα κι εγώ σε κάποιον αυτό και το πίστευα ίσως, αλλά ξέρεις τι απάντηση πήρα:
"Με ποιό δικαίωμα αποφασίζεις εσύ τι με πληγώνει και τι όχι"? ...και είχε δίκιο! Με ποιό δικαίωμα αποφάσιζα εγώ γι' αυτόν ποιό είναι το σωστό για τη δική του ζωή? Αυτό δεν είναι σεβασμός! Είναι το εντελώς αναποδό!
Το σωστό για μένα είναι να παρουσιάσεις στον άλλο την κατάσταση:
-Αυτή την εποχή θέλω μόνο σεξ.
ΟΚ. Μπορεί να είναι κι έτσι. Αν ο άλλος θελήσει να το προχωρήσει, είναι δική του επιλογή.
Κι αν θελήσει να το προχωρήσει με την ελπίδα πως ο πρώτος θα αλλάξει με τον καιρό, είναι δικό του ...λάθος. Ο πρώτος ήταν ξεκάθαρος!...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.