SICX
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Μπα.Δεν ειμαι καλός,στο να λέω ψέματα.
ντάξει μωρέ
ούτε οι πολιτικοί δεν είναι - αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να τα λένε
πι.ες
γίνε , γίνε , θα το μετανιώσεις
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταλαβαίνομαι εύκολα όταν λέω ψέμματα, και δεν θα είχα καθόλου επιτυχία..
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Θεωρώ τους επαγγελματίες πολιτικούς στο top5 των χειρότερων ειδών ανθρώπου και σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα τον εαυτό μου εκεί.
Περιβόητο μέλος

όχι.
Θεωρώ τους επαγγελματίες πολιτικούς στο top5 των χειρότερων ειδών ανθρώπου και σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα τον εαυτό μου εκεί.
[περιέργεια mode on]τα άλλα τέσσερα ποιά είναι ;;;;[περιέργεια mode akoma on]
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

το top5 γιατί στατιστικά υπάρχει και κάποια άλλη κατηγορία που δεν έχω σκεφτεί και είναι χειρότερη από τους επαγελματίες πολιτικούς.
--ναι ναι υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά που να μην α) έχουν ήδη δολοφονηθεί από άλλους "κακούς" πολιτικούς β)πεθάνει εν γένει και "πολεμηθεί" αισχρά από κακούς πολιτικούς γ) να έχουν πραγματικά την ικανότητα να κάνουν κάτι για αυτόν τον τόπο και να είναι ακόμα εν ζωή... εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Κλέφτες δεν είναι όλοι και ούτε όλοι φτενέ
Φτενέ αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια Νδ-ΠΑΣΟΚ
Άλλα πολιτικά μπορείς να δράσεις εναλλακτικά χωρείς να είσαι βουλευτής
Περιβόητο μέλος

π.σ.
η δημοσκόπηση έχει το εξής παράδοξο , πάντως : αν θέλετε να μετρήσετε τους γνήσιους wanna-be-politikous , μην αθροίσετε τα <<ναι>> αλλά τα <<δεν ξέρω , δεν απαντώ>>Δημοσκόπηση: Θα ασχολούσασταν ποτέ με την πολιτική καριέρα;
Ναι
Όχι
Ίσως
ΔΞ/ΔΑ

(στην περίπτωση του βγενόπουλου , μετρήστε και τα όχι)
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Πιστεύω όμως ότι για να φύγει αυτή η σαπίλλα των κομμάτων στη οποία συμφωνώ εν μέρει Άγγελε, θα πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι, με γνώσεις, ιδέες, προσγειωμένα μυαλά που θα φροντίσουν για το καλό των πολιτών...
SICX
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω εβαζα παντα υποψηφιοτητα για 5 μελες..Νομίζω ότι η πολιτική μου καριέρα θα περιοριστεί στο 5μελές της τάξης μου!
και επαιρνα μονο την ψηφο του εαυτου μου..αντε και μια ακομα..

αλλα ειχε παντα ενδιαφερον να συμμετεχεις,,
εβαζα και για 15 μελες..και πηρα 3 ολοκληρες ψηφους!

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θεωρω την πολιτικη αυτη καθευτη διεφθαρμενη,αλλα ο εκαστοτε πολιτικος που ασκει πολιτικη με τις πραξεις και τις ενεργειες του!!Και ουτε σημαινει οτι οποιος εναι πολιτικος πρεπει να τον βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι και να του κολλαμε την ταμπελα του προδωτη,κλεφτη,διεφθαρμενου,συμφεροντολογου κ.λ.π...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

εγω εβαζα παντα υποψηφιοτητα για 5 μελες..
και επαιρνα μονο την ψηφο του εαυτου μου..αντε και μια ακομα..
αλλα ειχε παντα ενδιαφερον να συμμετεχεις,,
εβαζα και για 15 μελες..και πηρα 3 ολοκληρες ψηφους!![]()
εγώ ΤΕΛΟΣ.. δεν ξαναβάζω... Είναι τόσο αχάριστοι κάποιοι άνθρωποι!!!

Και έτρεχα σαν τον βλάκα για αυτούς και έβγαιναν και από πάνω!!!!
που κάθισα και έβαψα μία ολόκληρη σχολική αίθουσα για εκείνους μόνο με δυο ακόμη άτομα και όλοι πίνανε καφέ!!!!!!!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τι εκανες?εγώ ΤΕΛΟΣ.. δεν ξαναβάζω... Είναι τόσο αχάριστοι κάποιοι άνθρωποι!!!![]()
Και έτρεχα σαν τον βλάκα για αυτούς και έβγαιναν και από πάνω!!!!
που κάθισα και έβαψα μία ολόκληρη σχολική αίθουσα για εκείνους μόνο με δυο ακόμη άτομα και όλοι πίνανε καφέ!!!!!!!!![]()
εγω δεν εκανα τιποτα φυσικα..
απλα εβαζα υποψηφιοτητα για την πλακα..
για να εχω να ψηφισω και καποιον που να μου αρεσει βρε αδελφε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.