Θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία;

Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ;
Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα.

Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή.

Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ;

η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει.

θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. :girl_angel:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα.

Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή.

ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό.

θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. :girl_angel:

ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό.
Να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης;

Μάλιστα. Ευχαριστώ, Γιάννη.

Και μη χειρότερα, ένα πράμα...

Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία...

Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά...

Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία...

Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά...

θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία;

η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική.
να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. :beee:

θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία;
Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια;

Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια;

όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι.

Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι...

Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα...

μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα.

μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα.
Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά...

Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ;

Αλήθεια είναι...

Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά...

Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ;

Αλήθεια είναι...

για σένα το είπε; έχετε beef;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back