Θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία;

Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε.

Τελευταία επεξεργασία:
Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε.

Μην τα λες αυτά γιατί θα σε πουν ρατσίστρια τώρα. 😂😂

Παρα πολυ εξυπνη σκεψη..,διοτι ειμαστε πολυ μακρια απο την Τουρκια και η ραδιενεργεια δεν μπορει να περασει τα συνορα΄. :whatever:
Επισης το ιδιο μπορουν να κανουν και οι τουρκοι..που σε λιγο ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
Φωστηρα μου εσυ!

Και κάτι που λέγαμε στα ΛΟΚ και ανατριχιάζαμε:

Μια νύχτα βροχερή, βγάζω από το συρτάρι μου την παραλλαγή.
Φιλώ την αδερφή, με δάκρυα η μάννα μου μου δίνει μια ευχή.
Τον Τούρκο μόλις δεις στιγμή μην το σκεφτείς. Τις μαννες που βιάσανε να εκδικηθείς!
Τα σπίτια μας που κάψανε να εκδικηθείς!
Τα αδέρφια μας που χάσαμε να εκδικηθείς!
Σκότωσε τον άπιστο και πες του με οργή
Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ!

500 άρβυλα να βαράνε ταυτόχρονα και να ουρλιάζουμε με όλη μας την ψυχή με μίσος! Από πίσω τα μαγειρεία και ήταν ωρα φαγητού αλλά η πείνα είχε ξεχαστεί. Μόνο ένα πράγμα ακούγονταν από όλους μας "ΚΑΙ ΑΛΛΟ". Είχαν κ@υλώσει και οι εκπαιδευτές (φαντάροι μεγάλης ΕΣΣΟ) είχαν βγάλει κινητά για βιντεοσκόπηση (η όλη στιγμή ήταν μοναδική). Από τις λίγες αξέχαστες στιγμές του στρατού που με λείπουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κρυφό μεταξύ νεοσυλλέκτων και εκπαιδευτών. Είχαν φύγει τα στελέχη. Κανονικά απαγορεύονται τέτοια συνθήματα στον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στρατό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back