giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.556 μηνύματα. Χθες στις 21:53 Ο giannhs2001: #641 Χθες στις 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ; Click για ανάπτυξη... Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:54 Ο dum dum boy: #642 Χθες στις 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ; Click για ανάπτυξη... η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο Zukov_v2 έγραψε: #643 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό. Click για ανάπτυξη... Να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:00 Η Υδροχόος έγραψε: #644 Χθες στις 22:00 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ, Γιάννη. Και μη χειρότερα, ένα πράμα... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Click για ανάπτυξη... Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:02 Ο dum dum boy: #645 Χθες στις 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... Click για ανάπτυξη... θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.903 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η amarelia έγραψε: #646 Χθες στις 22:04 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ; Click για ανάπτυξη... Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:54 Ο dum dum boy: #642 Χθες στις 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ; Click για ανάπτυξη... η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο Zukov_v2 έγραψε: #643 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό. Click για ανάπτυξη... Να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:00 Η Υδροχόος έγραψε: #644 Χθες στις 22:00 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ, Γιάννη. Και μη χειρότερα, ένα πράμα... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Click για ανάπτυξη... Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:02 Ο dum dum boy: #645 Χθες στις 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... Click για ανάπτυξη... θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.903 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η amarelia έγραψε: #646 Χθες στις 22:04 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εσύ που δεν τρολλάρεις, μπορείς να πεις σ΄ εμάς που καίμε μαζούτ τί συμβολίζει η φωτό που έβαλες ; Click για ανάπτυξη... η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο Zukov_v2 έγραψε: #643 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό. Click για ανάπτυξη... Να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:00 Η Υδροχόος έγραψε: #644 Χθες στις 22:00 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ, Γιάννη. Και μη χειρότερα, ένα πράμα... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Click για ανάπτυξη... Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:02 Ο dum dum boy: #645 Χθες στις 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... Click για ανάπτυξη... θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.903 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η amarelia έγραψε: #646 Χθες στις 22:04 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:58 ούτε καν. το ίδιο με την Πουπουλίνα κατάλαβες. να το κοιτάξεις αυτό. Click για ανάπτυξη... Να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης;
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:00 Η Υδροχόος έγραψε: #644 Χθες στις 22:00 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ, Γιάννη. Και μη χειρότερα, ένα πράμα... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Click για ανάπτυξη... Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:02 Ο dum dum boy: #645 Χθες στις 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... Click για ανάπτυξη... θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.903 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η amarelia έγραψε: #646 Χθες στις 22:04 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους βγαίνει η cuck φύση τους. Τη βρίσκουν με την εικόνα ενός αρρενωπού Τούρκου να απαυτώνει Ελληνίδα. Υπάρχουν και τέτοιοι. Στην Αμερική οι αντίστοιχοι εκεί λευκοί τη βρίσκουν με νέγρους και λευκή. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ, Γιάννη. Και μη χειρότερα, ένα πράμα... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. θα μπορούσε να είναι μια ευχή: να φιλιώσουμε, να γίνουμε μια οικογένεια, να αγαπηθούμε. Click για ανάπτυξη... Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά...
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:02 Ο dum dum boy: #645 Χθες στις 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... Click για ανάπτυξη... θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.903 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η amarelia έγραψε: #646 Χθες στις 22:04 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αααααα...καλλιτεχνική. Μάλιστα, πολύ ωραία... Άντε βρε, στην επόμενη καλλιτεχνική σου παρέμβαση να μας απαυτώνουν κιόλας (άλλο που δε θέλουν...). Μη μείνεις μόνο στα ρομαντικά... Click για ανάπτυξη... θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.903 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η amarelia έγραψε: #646 Χθες στις 22:04 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: η παρέμβασή μου ήταν καλλιτεχνική. Click για ανάπτυξη... να σου λείπουν οι παρεμβάσεις, να μην ανακατεύεσαι, να κοιτάς την δουλειά σου, να είσαι σεμνός και ταπεινός και να μην δημιουργείς προβλήματα, να τα έχεις με ολους καλά.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η Υδροχόος έγραψε: #647 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα...
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Ο Zukov_v2 έγραψε: #648 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: θες να την επεξεργαστώ, να βάλω άντρα την ελλάδα και γυναίκα την τουρκία; Click για ανάπτυξη... Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια;
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:08 Ο dum dum boy: #649 Χθες στις 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Αυτο δλδ που παρεξηγηθηκαν επεδιη νομιζαν εννοουσες οτι ο Τουρκος θα ειναι ο επιβητορας. Δεν εχουν ακουσει για το στραπ ον και οτι το χρησιμοποιουν 9 στα 10 ζευγαρια; Click για ανάπτυξη... όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι. Δε θέλω να επεξεργαστείς κάτι... Το σκεπτικό σου ήθελα να δω. Και το είδα... Click για ανάπτυξη... μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 700 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο Zukov_v2 έγραψε: #650 Χθες στις 22:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όχι και σταπ-ον ρε συ. πρέπει να πονάει. πολλές τσόντες βλέπεις. λίγο δάχτυλο, ναι. Click για ανάπτυξη...
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #651 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μάλιστα. ό,τι άλλο χρειαστείς να μάθεις, ρώτα με ελεύθερα. Click για ανάπτυξη... Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι...
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 22:12 Ο dum dum boy: #652 Χθες στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist camil Entropy24 Kate1914 giannhs2001 ROM32 taketrance Scandal charmander fortheloveofshizaya Kafkinos nimbus Satan Claus Maynard johnsala Angelikaaa Wonderkid friesnchocolate abyssiniancat Paragontas7000 touvlo fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 Jack of Spades bibliofagos Ilma Memetchi Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μπα...δε ρωτάω. Γιατί θα γίνω κακιά...και προσέχω το image μου. Το οποίο δε θέλω να χαλάσει...Προσέχω την εικόνα μου, βλέπεις. Θέλω με όλους να τα έχω καλά... Έτσι δε (σου) λέει η...κολλητή σου ; Αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... για σένα το είπε; έχετε beef;
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #653 Χθες στις 22:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: για σένα το είπε; έχετε beef; Click για ανάπτυξη... Εγώ το roast beef ξέρω μόνο... Άντε, καλή συνέχεια...Και καλές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις...
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.143 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο ilias90 έγραψε: #654 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη...
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σκέφτεσαι πριν τα πεις αυτά στα 36 σου ή τρολάρεις; Click για ανάπτυξη...