Θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία;

Όλα αυτά συνέβησαν και θα συμβαίνουν γιατί οι περισσότεροι απλοί πολίτες είναι σαν και σένα που μισούν τους άλλους ανθρώπους και φανατίζονται με την "αγάπη" για την πατρίδα τους. Αν ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολιόταν με αυτόν τον φανατισμό, όταν ερχόταν η ώρα να τους πει ο κυβερνήτης τους να πάνε να πολεμήσουν, θα έλεγαν "όχι δεν πάω να σκοτώσω άλλους ανθρώπους για να τους πάρω τη γη τους, θα ζήσω εδώ που ζω και θα ζήσουν και αυτοί εκεί που ζουν". Αντιθέτως οι κυβερνήσεις, το σχολείο ακόμα, όλη η ύπαρξή μας ως απλός κόσμος, βασίζεται στο να καλλιεργεί το μίσος μεταξύ των λαών ώστε να πολεμάει για αυτούς, να σκοτώνεται και να κάνουν αυτοί το κομμάτι τους και να κερδίζουν κι άλλα πλούτη και εξουσία. Με το μίσος σου αυτό διαιωνίζεις.
Ακραία Θηλυκή ενέργεια.
Πέρα ότι δεν έχουν καμία λογική όσα γράφεις αφού ο πόλεμος δεν εξαρτάται μόνο απο μια πλευρά,
Και σε ατομικό επίπεδο το αποτέλεσμα αυτής της στάσης ζωής οδηγεί στην πλήρη παράδοση στην θέληση του ισχυρού, στην υποταγή.
 
Και σε ατομικό επίπεδο το αποτέλεσμα αυτής της στάσης ζωής οδηγεί στην πλήρη παράδοση στην θέληση του ισχυρού, στην υποταγή.
Εσύ δηλαδή όταν πας και γίνεσαι κρέας στις μηχανές του εχθρού νιώθεις πολύ ισχυρός και πως δεν παραδίδεσαι στη θέληση του.
Πιόνια είστε που κερνάτε τα αφεντικά τσάμπα πράμα ενώ σας έχουν ποτίσει το μυαλό με έθνος, πατρίδα και σκατίλα. Απο τη μια μεριά συσσωρεύονται πτώματα και απο την άλλη φράγκα.

Πόσο αφελής να’ναι κανείς για να μην ξέρει πώς λειτουργεί ο κόσμος;
 
σας έχουν ποτίσει το μυαλό με έθνος, πατρίδα και σκατίλα
Μπα, δεν είμαστε στα 60s όπου τάιζαν πατριωτισμό και αστικό αντικομμουνισμό με αλλεργία προς κάθε ανατρεπτική ή έστω ριζοσπαστική ρητορική εντός του ψυχροπολεμικού πλαισίου.

Στη σημερινή εποχή ο καπιταλισμός για τα δικά του συμφέροντα έγινε πολύχρωμος. Ταΐζουν παγκοσμιοποίηση, φεμινισμό, διεθνισμό, πολυπολιτισμό, πασιφισμό και λοιπές σκατίλες.
 
παγκοσμιοποίηση, φεμινισμό, διεθνισμό, πολυπολιτισμό, πασιφισμό
Πέρα από τον πολυπολτιισμό που πρέπει όντως να είναι ελεγχόμενος στα πρώτα στάδια, δεν βλέπω το κακό με τα υπόλοιπα.

Παγκοσμοιοποίηση -> Δεν γίνεται να μην υπάρχει. Με την άνοδο των ΜΜΕ, αεροπλάνων, γρήγορων τρένων, δρόμων, ιντερνετ κτλ η παγκοσμιοποίηση υπάρχει. ΓΙα να μην υπάρχει παγκοσμιοποίηση πρέπει να γίνουμε Αλβανία του 80' ή Βόρεια Κορέα και να κλειστούμε στα σύνορα μας... όχι και τόσο θετικό.

Φεμινισμός-> Υπάρχει ο τοξικός όπως και ο σωστός. Για εμένα το βρίσκω χαζό να λέμε ¨θηλυκή ενέργεια" "Αρσενική ενέργεια", οι άντρες είναι κυνικά "θηρία" (το άκουσα εχτές) και οι γυναίκες πέρδικες. Ευτυχώς σε σύγκριση με 100 χρόνια πριν οι γυναίκες μπορούν να ψηφίσουν, να φορέσουν ό,τι θέλουν, να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να περιμένουν την διαταγή ενός άντρα. Πάει αυτό.

Διεθνισμός. Αρκετά καλό. Ειδικά προς τις επιστήμες και στη γνώση δεν γίνεται ο ένας να δουλεύει μόνο με τον εαυτό του. Αγαπάμε τους πάντες αλλά και τους εαυτούς μας, αυτό είναι το σωστό.

Πασιφισμός. Που είναι το κακό να αγαπάς την ειρήνη, να προστατεύεις το περιβάλλον, τα ζώα, τους ανθρώπους, τους πολιτισμούς, να μην θέλεις μανάδες να θρηνούν τα παιδιά τους και τα παιδιά να χάνουν τα όνειρα τους και την αθωότηα βλέποντας συντρίμια και φίλους, συγγενοίς νεκρούς; Ας σοβαρευτούμε.

Τώρα σχετικά με την Τουρκία, έχουμε δώσει πολλά δικαιώματα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Σε αντίθεση με την χώρα μας η Τουρκία συνεργάζεται με τους πάντες και βλέπουν το καλό της χώρας τους. Ο Μητσοτάκης τρέχει κατευθείαν δίπλα στη πολιτική των ΗΠΑ για να εξασφαλίσει αν μη τι άλλο, την Αμερικανική υποστήριξη όχι μόνο στη χώρα μας αλλά στην ίδια του την οικογένεια. Στην Ελλάδα έχουμε νεποτισμό και ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.

Αριστερός, δεξιός, ακροδεξιός κτλ κτλ μόνο κακό μας κάνουν. Αντι να δούμε το σωστό που είναι να είμαστε ανοιχτοί σε ξένες ιδέες αλλά όχι και ορθάνοιχτοι σαν την Γερμανία και την Δυτική Ευρώπη αλλά ούτε κλειστοί σαν τις χώρες της Μέσης Ανατολής.


Balance is the key

Και όσον αφορά το πόλεμο, έχουμε δυστυχώς έναν γείτονα που όταν βρει ευκαιρία, την αρπάζει. Φτιάχνει δικά του πολεμικά πλοία, drones (που είναι top όλοι τα αγοράζουν), σε λίγο καιρό αεροπλάνα KAAN, έχει καλές σχέσεις με Πουτιν και Κίνα αλλά και με Trump (ο ίδιος είπε ότι είναι καλός του φίλος γιατί ο Ερντογάν ξέρει τα κουμπιά του που είναι προσωπικές επενδύσεις).

Και η αγαπητή Χιμέλα, καλά λέει, αλλά δυστυχώς δεν ζούμε στη Δυτική Ευρώπη. Ξεχνάει ότι οι Τούρκοι δεν είναι μόνο οι δυτικοί στη Σμύρνη κτλ αλλά οι περισσότεροι είναι πισοδρομικοί της ανατολής, μεγαλομανής που χαίρονται που έριξαν τον Έλληνα στη θάλασσα. Με την φτώχεια που έχουν σε συνδιασμό με την έλλειψη παιδείας, αν τους πουν να πάνε για πόλεμο θα πάνε κατευθείαν και γιατί; Για να ξεφύγουν απο την μιζέρια τους και να έχουν ένα σκοπό στη ζωή τους. Από μικρά τους μαθαίνουν ότι το να πεθάνεις για την πατρίδα και το Ισλαμ είναι ότι πιο καλό μπορούν να κάνουν στη ζωή...

Οπότε Άμυνα και "επίθεση"¨, ανοιχτοί και κλειστοί. Μόνο με ισορροπία μπορεί ένας πολιτισμός να προχωρήσει
 
Ισχύει ότι ο σημερινός μέσος Τούρκος της ενδοχώρας, είναι πολύ πιο δεκτικός από τον μέσο Έλληνα σήμερα σε συμμετοχή του σε πολεμική αναμέτρηση. Ο μέσος Έλληνας (ειδικά νέος) σήμερα, έχει υιοθετήσει πλήρως Δυτικό τρόπο ζωής, έχει έρθει σε επαφή με ιδέες της ατομικής ελευθερίας, παγκοσμιοποίησης, αίσθημα ότι είναι Ευρωπαίος πολίτης, ότι υπεράνω της πατρίδας μπαίνει ο ίδιος σαν αυτόβουλη και ανεξάρτητη μονάδα κάτι που τον κάνει πολύ λιγότερο πρόθυμο να συμμετάσχει σε πόλεμο, αφού πιστεύει πως περισσότερα έχει να χάσει παρά να κερδίσει. Πιστεύω αν συνέβαινε το απευκταίο με την Τουρκία θα είχαμε αναπάντεχα, τρομακτικά ποσοστά λιποταξίας και διαφυγής σε εξωτερικό, σε σύγκριση με τους Τούρκους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πέρα από τον πολυπολτιισμό που πρέπει όντως να είναι ελεγχόμενος στα πρώτα στάδια, δεν βλέπω το κακό με τα υπόλοιπα.
Σε κάθε στάδιο του. Με αυτή τη λογική το τελευταίο στάδιο είναι ένας πολτός πολιτισμών που ανταγωνίζονται για το ποια θα επικρατήσει. Ειδικά αν εντός αυτού του πολτού υπάρχει κάποιος επιθετικός πολιτισμός (βλέπε ισλάμ).


Παγκοσμοιοποίηση -> Δεν γίνεται να μην υπάρχει. Με την άνοδο των ΜΜΕ, αεροπλάνων, γρήγορων τρένων, δρόμων, ιντερνετ κτλ η παγκοσμιοποίηση υπάρχει. ΓΙα να μην υπάρχει παγκοσμιοποίηση πρέπει να γίνουμε Αλβανία του 80' ή Βόρεια Κορέα και να κλειστούμε στα σύνορα μας... όχι και τόσο θετικό.
Η παγκοσμιοποίηση απλά μετατρέπει όλο τον κόσμο σε μια άχρωμη μονάδα. Το να μαθαίνεις για άλλους λαούς δεν είναι κακό, τουναντίον. Δεν είναι αυτό όμως που συμβαίνει στην πράξη. Ο καπιταλισμός αξιοποιεί την παγκοσμιοποίηση διαφορετικά. Για να διαλύσει τις ιδιαιτερότητες των λαών στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού ιμπεριαλισμού που συνήθως ξεκινάει με άρμα τις ΗΠΑ.
Φεμινισμός-> Υπάρχει ο τοξικός όπως και ο σωστός. Για εμένα το βρίσκω χαζό να λέμε ¨θηλυκή ενέργεια" "Αρσενική ενέργεια", οι άντρες είναι κυνικά "θηρία" (το άκουσα εχτές) και οι γυναίκες πέρδικες. Ευτυχώς σε σύγκριση με 100 χρόνια πριν οι γυναίκες μπορούν να ψηφίσουν, να φορέσουν ό,τι θέλουν, να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να περιμένουν την διαταγή ενός άντρα. Πάει αυτό.
Ο φεμινισμός ήρθε και προωθήθηκε διότι οι άντρες σκοτώνονταν στα χαρακώματα και τα αφεντικά που έμεναν πίσω έπρεπε να έχουν εργατικό δυναμικό να δουλεύει για αυτά και να συνεχίζουν τον πλούτο τους. Καλές οι φιλοσοφίες αλλά είναι μόνο για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Όσο για το δικαίωμα στη ψήφο, ωραία. Τώρα αντί να κοροϊδεύουν οι αστοί εμάς, κοροϊδεύουν και αυτές. Both happy. Βέβαια αν κρίνω τι ακριβώς ψηφίζουν οι λευκές γυναίκες στην Ευρώπη έστω και εντός του αστικού πλαισίου είναι για κλάματα η κατάσταση. Πλήρως καθοδηγούμενες από τις ατζέντες των ελίτ.
Διεθνισμός. Αρκετά καλό. Ειδικά προς τις επιστήμες και στη γνώση δεν γίνεται ο ένας να δουλεύει μόνο με τον εαυτό του. Αγαπάμε τους πάντες αλλά και τους εαυτούς μας, αυτό είναι το σωστό.
Διεθνισμός είναι το αντίθετο του εθνικισμού. Δηλαδή να μην υπάρχουν σύνορα και έθνη. Δεν είσαι Έλληνας αλλά πολίτης της γης. Αυτό που περιγράφεις μάλλον προς παγκοσμιοποίηση πάει. Όχι, δεν αγαπάμε τους πάντες. Σεβόμαστε τους πάντες όσο και αυτοί σέβονται εμάς. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.


Πασιφισμός. Που είναι το κακό να αγαπάς την ειρήνη, να προστατεύεις το περιβάλλον, τα ζώα, τους ανθρώπους, τους πολιτισμούς, να μην θέλεις μανάδες να θρηνούν τα παιδιά τους και τα παιδιά να χάνουν τα όνειρα τους και την αθωότηα βλέποντας συντρίμια και φίλους, συγγενοίς νεκρούς; Ας σοβαρευτούμε.
Ο πασιφισμός είναι πρόβλημα όταν εσύ ως λαός μαλθακοποιείσαι αλλά ο γειτονικός επιθετικός λαός δεν έχει τις ίδιες ανησυχίες μαζί σου. Όλα αυτά είναι αμπελοφιλοσοφίες, στην πράξη ο ισχυρός θα επικρατήσει. Και ο ισχυρός δεν θα σκεφτεί ποτέ με πασιφιστικό τρόπο σκέψης. Αν δεν είσαι σε θέση να αμυνθείς τότε έχεις ήδη ηττηθεί.

Ο πόλεμος δεν είναι εύκολο πράγμα. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι απώλειες ή τα συντρίμμια (βέβαια αν καταστραφούν οι μπουρδελοπόλεις μας και μετά τις ανοικοδομήσουμε όμορφα το συζητάω). Όμως δεν γίνεται στην προσπάθεια σου να τον αποφύγεις να υποτάσσεσαι διαρκώς στις ξένες απαιτήσεις. Η Ελλάδα ήδη έκανε και κάνει πολλά για να αποφεύγει την τουρκική επιθετικότητα διαχρονικά. Πιστεύω πως φτάσαμε στο breaking point δεν νομίζεις;
 
Σε κάθε στάδιο του. Με αυτή τη λογική το τελευταίο στάδιο είναι ένας πολτός πολιτισμών
Στο τελευταιο στάδιο, πριν φτάσεις σε αυτο κανόνες συμπεριφοράς και μαθηματα ενσωμάτωσης και οχι στυλ Νορβηγίας (1 ωρα την εβδομαδα) θα ηταβ μια λύση. Δεν μπορείς να αρνηθείς υους αλλοθρησκους, και τους μετανάστες, βλρπω η χωρα μας περα απο τις οικονομικές κυρώσεις απο τους πάντες θα έτρεχε και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια


παγκοσμιοποίηση απλά μετατρέπει όλο τον κόσμο σε μια άχρωμη μονάδα.
Ούτε σε εμενα δεν μου αρεσει το γκρι αλλα δεν μπορείς να κάνεις κατι για αυτο, οπως ειπα ειναι το μελλον. Αν κλείσεις τα σύνορα μονο φοβο και έχθρα θα δημιουργήσεις για το διαφορετικό, για αυτο πρεπει να υπάρχει και ισορροπία, δεν ειμαστε στο 1600. Το μελλον της ανθρωπότητας ειναι το εξης: Είτε ολοι θα ενωθείτε και θα υπάρξει συνεργασία για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα ή θα αφανιστειτε
Για να διαλύσει τις ιδιαιτερότητες των λαών στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού ιμπεριαλισμού που συνήθως ξεκινάει με άρμα τις ΗΠΑ.
Μπορει, μπορει και απο τον Σορος που λενε αρκετοί αλλα οπως ειπα μπορει να υπάρξει συμβιβασμός και ισορροπια. Μπορείς να δεις και την θετική πλευρά, μπορει να μην υπαρχει το γκρι χρώμα και οι διαφορετικές κουλτούρες να δώσουν την δυνατοτητα σε έναν μωβ να δει πως ειναι η ζωη ενος κόκκινου και κίτρινου. Αντί να τρώει πιτογυρα να δοκιμάσει το Σούσι, Παντ ται, Σαουρμα και να ακαλυψει νέες εμπειρίες
Βέβαια αν κρίνω τι ακριβώς ψηφίζουν οι λευκές γυναίκες στην Ευρώπη έστω και εντός του αστικού πλαισίου είναι για κλάματα η κατάσταση.
Γενικεύεις λες και οι άντρες που ακολουθούν τις παλιές νοοτροπίες των γονιών, παππουδων δεν κάνουν το ιδιο. Ειναι αλλο θεμα αυτο, η μοναδική δημοκρατική χωρα ειναι η Ελβετια, ολα τα αλλα πολιτεύματα ειναι ψεύτο δημοκρατικά οπου αγρότες προσπαθούν να μαζέψουν όσα περισσότερα πρόβατα μπορούν


Διεθνισμός είναι το αντίθετο του εθνικισμού. Δηλαδή να μην υπάρχουν σύνορα και έθνη. Δεν είσαι Έλληνας αλλά πολίτης της γης. Αυτό που περιγράφεις μάλλον προς παγκοσμιοποίηση πάει. Όχι, δεν αγαπάμε τους πάντες. Σεβόμαστε τους πάντες όσο και αυτοί σέβονται εμάς. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Το ξερω Γιάννη εκανα έκθεση και εχω διαβάσει το Κομμουνιστικο μανιφέστο που μαλλον εχεις απο εκει την ιδεα του διεθνισμου. Αυτό που λες ειναι η τελική μορφη της αληθεύει αλλα οπως ειπα δεν μπορείς να κανεις κατι για αυτο, ειναι το μέλλον, αλλα δεν ειναι και τόσο αρνητικό οπως το βλέπεις. Ο μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε να φέρει μια μορφη της με τον Ελληνισμό, απλός τωρα δεν μας συμφέρει γιατι άλλοι πολιτισμοί έχουν δυνατότερη φωνή
Ο πασιφισμός είναι πρόβλημα όταν εσύ ως λαός
Για αυτο υπαρχει και η άμυνα, οντως μπορει να ειμαστε σαν τους Γάλλους στο δευτερο παγκόσμιο πολεμο που μετα απο τον πρωτο τεμπελιασαν, αλλα αυτο ειναι θεμα του στρατού και οχι των αθώον πολιτών. Δηλαδη θελεις ο καθένας να ζει μεσα στον φοβο οτι θα έρθει κάποιος και θα τους σφάξει το βραδυ αν δεν γίνουν ολοι δυνατές μηχανές δολοφονίας, δεν τρώνε κάθε μερα κοκορέτσι και δεν πηγαίνουν στα γυμναστήρια γυναίκες και άνδρες για να κανουν biceps; Το να βλέπεις ανθρώπους να αγαπανε το περιβάλλον, την ισότητα, την σωστή πρόοδο, την επιστημη και την γνώση και να στρέφονται εναντιων των όπλων δεν ειναι κατι κακο. Ασφαλώς σε αυτη την περίπτωση αν εχεις έναν λύκο διπλα σου πρέπει να εχεις και σωστή αμυνα αλλα το να κανεις τα πρόβατα να μην αγαπούν την ειρήνη και την συνεργασία σαν τους λύκους στο τέλος θα δημιουργήσεις ενα απέραντο σφαγείο λύκων οπου ο ενας θα προσπαθήσει να κατασπαραξει τους άλλους και στο τελος το μονο που θα μείνει ειναι ενα δάσος με πτώματα και χωρίς ζωη.

Πολλα μπορούν να γίνουν αλλα δεν ειναι οσο εύκολα τα φανταζόμαστε. Ευκολο ειναι να πούμε οτι για ολα φταίει ο Lucifer, ο καπιταλισμός, οι Τούρκοι, οι εξωγήινοι κτλ κτλ αλλα αν δεν κοιτάξεις στον καθρέφτη και αναλογιστείς ποιο ειναι οντως το προβλημα, θα νομίζεις οτι ανεβαίνεις τα σκαλιά αλλα στη πραγματικότητα θα πέφτεις
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ισχύει ότι ο σημερινός μέσος Τούρκος της ενδοχώρας, είναι πολύ πιο δεκτικός από τον μέσο Έλληνα σήμερα σε συμμετοχή του σε πολεμική αναμέτρηση. Ο μέσος Έλληνας (ειδικά νέος) σήμερα, έχει υιοθετήσει πλήρως Δυτικό τρόπο ζωής, έχει έρθει σε επαφή με ιδέες της ατομικής ελευθερίας, παγκοσμιοποίησης, αίσθημα ότι είναι Ευρωπαίος πολίτης, ότι υπεράνω της πατρίδας μπαίνει ο ίδιος σαν αυτόβουλη και ανεξάρτητη μονάδα κάτι που τον κάνει πολύ λιγότερο πρόθυμο να συμμετάσχει σε πόλεμο, αφού πιστεύει πως περισσότερα έχει να χάσει παρά να κερδίσει. Πιστεύω αν συνέβαινε το απευκταίο με την Τουρκία θα είχαμε αναπάντεχα, τρομακτικά ποσοστά λιποταξίας και διαφυγής σε εξωτερικό, σε σύγκριση με τους Τούρκους.
Αρα το προβλημα ειναι οι φανατισμενοι εθνικιστες Τουρκοι και οι αντιστοιχοι Ελληνες. Αν δεν υπηρχε ο εθνικισμος και ο καθενας κοιταγε τα της χωρας του ολα θα ηταν καλυτερα. Δε φταιει ο Τουρκος αλλα ο ποτισμενος με μισος εθνικιστης Τουρκος, τον οποιο ποδηγετει η αρχουσα ταξη με φαντασιακες ιδεες περι υπερασπισης της πατριδος, οι οποιες προφανως υποκρυπτουν την εξυπηρετηση των σκοπων του κεφαλαιου και του αποπροσανατολισμου απο τα καθημερινα απτα προβληματα! Τα ιδια ισχυουν και για τον Ελληνα εθνικιστη
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αρα το προβλημα ειναι οι φανατισμενοι εθνικιστες Τουρκοι και οι αντιστοιχοι Ελληνες. Αν δεν υπηρχε ο εθνικισμος και ο καθενας κοιταγε τα της χωρας του ολα θα ηταν καλυτερα. Δε φταιει ο Τουρκος αλλα ο ποτισμενος με μισος εθνικιστης Τουρκος, τον οποιο ποδηγετει η αρχουσα ταξη με φαντασιακες ιδεες περι υπερασπισης της πατριδος, οι οποιες προφανως υποκρυπτουν την εξυπηρετηση των σκοπων του κεφαλαιου και του αποπροσανατολισμου απο τα καθημερινα απτα προβληματα! Τα ιδια ισχυουν και για τον Ελληνα εθνικιστη
Ο νεοφιλελευθερισμός είναι η μόνη ιδεολογία που επηρεάζει καταστάσεις διεθνώς και είναι πανίσχυρος. Όλα τα άλλα είναι κατασκευασμένα παρακλάδια του.. εθνικισμός, κομμουνισμός, σοσιαλισμός, σοσιαλδημοκρατία για βαλβίδες αποσυμπίεσης του κόσμου. Unpopular opinion. Ο άνθρωπος από τη φύση του φαίνεται να είναι ατομικιστής (αναρχικός) και καπιταλιστής.
 
Ακραία Θηλυκή ενέργεια.
Πέρα ότι δεν έχουν καμία λογική όσα γράφεις αφού ο πόλεμος δεν εξαρτάται μόνο απο μια πλευρά,
Και σε ατομικό επίπεδο το αποτέλεσμα αυτής της στάσης ζωής οδηγεί στην πλήρη παράδοση στην θέληση του ισχυρού, στην υποταγή.
Απλώς ο κόσμος δεν μπορεί να αποδεχτεί (όχι να αντιληφθεί, βαθιά μέσα τους όλοι το αντιλαμβάνονται) ότι ο πόλεμος (είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά) είναι στη φύση του ανθρώπου και η σύγκρουση δυνάμεων πάει μπροστά τον κόσμο.

Είναι ίδιον παρηκμασμένων κοινωνιών όπως (η δυτική) η τρυφηλότητα και η αποφυγή με κάθε θυσία -ακόμα και αν πρέπει να υποχωρήσεις και να παραχωρήσεις κεκτημένα σου- του πολέμου. Όχι από κάποιο Χριστιανικό ή γνήσια φιλειρηνικό αίσθημα αλλά λόγω της επικράτησης της θηλυκής ενέργειας που γράφεις. Ασφάλεια αντί ρίσκου, παθητικότητα αντί ενεργητικότητας, συνεργασία αντί ανταγωνισμού. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι είναι ότι χρειάζονται και οι δύο πόλοι και αποτελεί λάθος να δαιμονοποιείται ο ένας επειδή δεν ταιριάζει με το τρέχον ηθικό πλαίσιο.

Από την άλλη μεριά, ακμάζουσες κοινωνίες όπως ο Ισλαμικός κόσμος έχουν σαν χαρακτηριστικό τους την άσκηση δύναμης, την επιβολή πάνω στον άλλον και την κατάκτησή του. Δυστυχώς για εμάς, έτσι είναι και δεν αλλάζει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντικατασταθούμε.

Η ειρήνη θα έρθει -όπως λέει και η Αγία Γραφή- μόνο στο τέλος των ημερών, όταν ο λύκος ξαπλώσει μαζί με το αρνί (Ησαϊας). Μέχρι τότε πόλεμος και ειρήνη θα εναλάσσονται, ανάλογα με τη φάση του κόσμου.
 
Δεν μπορείς να αρνηθείς υους αλλοθρησκους, και τους μετανάστες, βλρπω η χωρα μας περα απο τις οικονομικές κυρώσεις απο τους πάντες θα έτρεχε και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια
Ούτε σε εμενα δεν μου αρεσει το γκρι αλλα δεν μπορείς να κάνεις κατι για αυτο, οπως ειπα ειναι το μελλον
Αυτό που λες ειναι η τελική μορφη της αληθεύει αλλα οπως ειπα δεν μπορείς να κανεις κατι για αυτο, ειναι το μέλλον,
Αν ξεκινάς με πεσιμισμό τότε έχεις ήδη ηττηθεί. Απλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως υπάρχει και κάτι θετικό μέσα στην αναπόφευκτη καταστροφή. Ο κόσμος όμως δεν είναι φτιαγμένος για ηττοπαθείς. Είναι δυστυχώς σαπισμένος ο κόσμος που έφτιαξαν οι νικητές του 1945 όμως τίποτα δεν τελείωσε. Πριν με έκανες μία λίστα με όλα αυτά τα καλούδια του σύγχρονου δυτικού κόσμου και το πόσο ευεργετικά είναι αυτά. Να σε θυμίσω πως είμαστε η μικρότερη πληθυσμιακά φυλή στον κόσμο και η μόνη που τα έχει όλα αυτά υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό. Θα περίμενε κανένας αφού αυτά είναι τόσο καλά να ήμασταν σε καλλίτερη μοίρα από τους άλλους. Όμως, είμαστε η μόνη φυλή που αριθμητικά συρρικνώνεται διαρκώς και που αντικαθίσταται πληθυσμιακά από άλλες φυλές χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα. Μοναδικό κατόρθωμα της ιστορίας.

Αντί να τρώει πιτογυρα να δοκιμάσει το Σούσι, Παντ ται, Σαουρμα και να ακαλυψει νέες εμπειρίες
Αν θέλει να τα δοκιμάσει μπορεί να πάει στη χώρα που αυτά τα τρόφιμα αποτελούν την εθνική κουζίνα. Το πρόβλημα εδώ είναι ταξικό αφού ο μέσος άνθρωπος δεν έχει πια τη δυνατότητα να ταξιδεύει και να γνωρίζει πολιτισμούς στην κοιτίδα τους.

οντως μπορει να ειμαστε σαν τους Γάλλους στο δευτερο παγκόσμιο πολεμο που μετα απο τον πρωτο τεμπελιασαν, αλλα αυτο ειναι θεμα του στρατού
Δεν τεμπέλιασαν, απλά προσπάθησαν να εφαρμόσουν μέσα και τακτικές του 1914 που ήταν πια ξεπερασμένες με τις νέες τεχνολογίες. Κάτι που επίσης συμβαίνει εδώ στην περίπτωση της Τουρκίας. Έκανες βέβαια ένα λάθος που θεωρείς τα drone της τα καλλίτερα (του Ισραήλ και του Ιράν είναι κλάσσης ανώτερα τεχνολογικά). Τα Bayraktar ήταν χρήσιμα όσο πολεμούσαν άτακτους αντάρτες ή αδύναμους στρατούς. Η αδυναμία τους φάνηκε το 2022 που η Ουκρανία είχε εισαγάγει μερικά στον πρώτο καιρό του πολέμου. Έπεφταν σαν μύγες ενάντια στον ρωσσικό στρατό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γενικεύεις λες και οι άντρες που ακολουθούν τις παλιές νοοτροπίες των γονιών, παππουδων δεν κάνουν το ιδιο. Ειναι αλλο θεμα αυτο, η μοναδική δημοκρατική χωρα ειναι η Ελβετια, ολα τα αλλα πολιτεύματα ειναι ψεύτο δημοκρατικά οπου αγρότες προσπαθούν να μαζέψουν όσα περισσότερα πρόβατα μπορούν
Με βάση τα όσα βλέπουμε οι γυναίκες θα έπρεπε πρώτες να φοράνε το skull fullface και να γράφουν με σπρέι 14/88 αλλά στον αντίποδα τις βλέπεις να κράζουν εθνικιστές και να υποστηρίζουν κόμματα και απόψεις που ευθύνονται για το ότι φοβούνται να κυκλοφορούν σε ορισμένες περιοχές.

Όλες λένε πως φοβούνται να κυκλοφορούν σε περιοχές που ζούνε ξένοι και γύφτοι (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Κανένας δεν είπε ποτέ φοβάμαι γιατί εκεί μένουν φασίστες. Και όμως προτιμάνε την αντιρατσιστική ρητορική και (α)λογικές ανοικτών συνόρων. Just make it make sense.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όλες λένε πως φοβούνται να κυκλοφορούν σε περιοχές που ζούνε ξένοι και γύφτοι (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Κανένας δεν είπε ποτέ φοβάμαι γιατί εκεί μένουν φασίστες. Και όμως προτιμάνε την αντιρατσιστική ρητορική και (α)λογικές ανοικτών συνόρων. Just make it make sense.
Μια χαρά νόημα βγάζει. Πρώτον, για αυτό θα σε πούνε ότι και οι λευκοί σκοτώνουν και βιάζουν (που όντως ισχύει αλλά καμία σχέση με τους λάθρο) και δεύτερον, οι λευκές προοδευτικές γυναίκες είναι τα όντα που θα καταπιούν αμάσητο οτιδήποτε τους πασάρει το σύστημα λόγω του ότι σκέφτονται τελείως συναισθηματικά και θέλουν να αισθάνονται κοινωνικά αποδεκτές περισσότερο από τους άντρες και τις άλλες γυναίκες.

Έτσι βιώνουν μία αμφιθυμία, όπου από τη μία πλευρά βιολογικά αποζητούν αρρενωπούς άντρες (εξ ου και ότι τους τραβάνε οι λάθρο-νιώθουν και αντιρατσίστριες αν πάνε μαζί τους και εκεί δεν τους παίρνει να πουν πολλά πολλά αν τους κακομεταχειρίζονται επειδή οι λάθρο είναι τοτέμ) και από την άλλη ευνουχίζουν τους λευκούς άντρες που τις παίρνουν στα σοβαρά (επειδή εκεί τις παίρνει).
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Από την άλλη μεριά, ακμάζουσες κοινωνίες όπως ο Ισλαμικός κόσμος έχουν σαν χαρακτηριστικό τους την άσκηση δύναμης, την επιβολή πάνω στον άλλον και την κατάκτησή του. Δυστυχώς για εμάς, έτσι είναι και δεν αλλάζει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντικατασταθούμε.
Η θα αντικατασταθούμε αργά όπως συμβαίνει ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο,
Ή θα κατακτηθούμε με τα όπλα και θα μας αφομοιώσει μια ακμάζουσα κοινωνία,
Ή μέσα από ένα συλλογικό σοκ(πχ πόλεμος, κραχ, πείνα) θα σκάσει η φούσκα και θα επανέλθει ο δυτικός άνθρωπος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Η ειρήνη θα έρθει -όπως λέει και η Αγία Γραφή- μόνο στο τέλος των ημερών, όταν ο λύκος ξαπλώσει μαζί με το αρνί (Ησαϊας). Μέχρι τότε πόλεμος και ειρήνη θα εναλάσσονται, ανάλογα με τη φάση του κόσμου.
+1
 
Πρώτον, για αυτό θα σε πούνε ότι και οι λευκοί σκοτώνουν και βιάζουν (που όντως ισχύει αλλά καμία σχέση με τους λάθρο)
Αυτό το ποστ μου θύμισε τη στιγμή 1:26 στο βίντεο που παραθέτω:
Όπως λέει και η Αγγλίδα, έχουμε που έχουμε τους δικούς μας να αντιμετωπίσουμε, δε χρειάζεται να εισάγουμε και άλλους, που ούτως ή άλλως το έχουν οριακά στην κουλτούρα τους.
 
Συμφωνώ αλλά όταν κατακτούσαν οι Άγγλοι τη μισή υφήλιο ήταν ωραία; Χώρες όπως Ηνωμένο, Πορτογαλία, Γαλλία έχουν μετανάστες δεκαετίες πριν από εμάς ακριβώς λόγω του αποικιοκρατικού παρελθόντος τους. Ας λουστούν πολυπολιτισμικότητα τώρα (δε χαίρομαι αλλά το κάθε τι έχει ανάλογο αντίκτυπο).
 
Συμφωνώ αλλά όταν κατακτούσαν οι Άγγλοι τη μισή υφήλιο ήταν ωραία; Χώρες όπως Ηνωμένο, Πορτογαλία, Γαλλία έχουν μετανάστες δεκαετίες πριν από εμάς ακριβώς λόγω του αποικιοκρατικού παρελθόντος τους. Ας λουστούν πολυπολιτισμικότητα τώρα (δε χαίρομαι αλλά το κάθε τι έχει ανάλογο αντίκτυπο).
Μόνο που αυτοί που επωμίζονται τις ευθύνες της αποικιοκρατίας είναι όλες οι εν ζωή γενιές που ούτε καν τις πρόλαβαν. Οι δικαιολογίες για κάποιες χώρες έχουν τελειώσει (πέραν αυτών που δέχθηκαν επιθέσεις από τους δυτικούς). Κοντεύουμε 100 χρόνια από το τέλος των αυτοκρατοριών. Δεν δικαιολογείται να έχουν ακόμα τις χώρες τους τόσο μπουρδέλα και τον λαό τους σε τέτοια εξαθλίωση και μετά να βρίζουν την αποικιοκρατία. Στον αντίποδα και η Ελλάδα πέρασε ένα είδος αποικιοκρατίας και θα έλεγα χειρότερο από τους άλλους. Είχες για 400 χρόνια μια οπισθοδρομική αυτοκρατορία που γέμισε με αλλόφυλους πληθυσμούς τη γη σου και έτσι είχες μόνιμα εθνοτικά προβλήματα και εχεις ακόμα (Κύπρος) και όταν κατέρρευσε το μόνο που είχε αφήσει πίσω της ήταν ένα απαρχαιωμένο χαοτικό διοικητικό σύστημα και ανύπαρκτες υποδομές. Αφρικανοί και Ασιάτες τουλάχιστον είχαν κάποιες υποδομές από τους δυτικούς αποικιοκράτες. Μέσα στα χίλια άσχημα που τους έκαναν, άφησαν και ένα καλό. Εσύ εδώ δεν το είχες και μπορεί το κράτος μας να είναι μπουρδέλο αλλά δεν συγκρίνεται με το χάος της Αφρικής και της Ασίας.

Οι δικαιολογίες και οι κλάψες για κάποιους λαούς τελείωσαν (δικαιολογώ μόνο όπως είπα όσους δέχθηκαν ηλίθιους πολέμους από την ιμπεριαλιστική Δύση).
 
Μα λόγω ενεργειών της Δύσης έχουμε τόσο μεγάλο κύμα μεταναστών σε μεγάλο ποσοστό. Αυτοί μπορεί να είναι αρουραίοι. Αλλά όταν εσύ χαλάς τις φωλιές των αρουραίων ας ετοιμαστείς μετά να τους δεις στο σπίτι σου.
 
Εσύ δηλαδή όταν πας και γίνεσαι κρέας στις μηχανές του εχθρού νιώθεις πολύ ισχυρός και πως δεν παραδίδεσαι στη θέληση του.
Πιόνια είστε που κερνάτε τα αφεντικά τσάμπα πράμα ενώ σας έχουν ποτίσει το μυαλό με έθνος, πατρίδα και σκατίλα. Απο τη μια μεριά συσσωρεύονται πτώματα και απο την άλλη φράγκα.

Πόσο αφελής να’ναι κανείς για να μην ξέρει πώς λειτουργεί ο κόσμος;
Αυτοι οι αφελεις ειναι που μας καταστρεφουν.Αυτος ο οχλος για αυτο ηανθρωποτητα παει κατα διαλου
 
Τόσους αιώνες τα κάνουμε όλα με την αρσενική ενέργεια. Ας δοκιμάσουμε λίγο και τη θηλυκή, έτσι για αλλαγή βρε αδελφέ!
Με λίγα λόγια, τόσους αιώνες κυριαρχούσαμε σε όλο τον κόσμο και τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον ολικό αφανισμό.

Μα λόγω ενεργειών της Δύσης έχουμε τόσο μεγάλο κύμα μεταναστών σε μεγάλο ποσοστό. Αυτοί μπορεί να είναι αρουραίοι. Αλλά όταν εσύ χαλάς τις φωλιές των αρουραίων ας ετοιμαστείς μετά να τους δεις στο σπίτι σου.
Εγώ δεν θα πληρώσω τα σπασμένα του δυτικού ιμπεριαλισμού που στο όνομα του κέρδους διαλύει έθνη και λαούς. Άλλωστε οι ίδιοι που ξεσπιτώνουν αυτούς τους λαούς είναι που προσπαθούν να σε πουλήσουν το παραμύθι του πολυπολιτισμού ώστε να εκμεταλλεύονται το εισαγόμενο εργατικό δυναμικό.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top