Dias
Επιφανές μέλος

Αν ήταν η μητέρα σας γυναικολόγος, θα δεχόσασταν να σας εξετάσει? Ή θα προτιμούσατε ξένο/ξένη γιατρό? (Αν ήταν ο πατέρας σας, καλύτερα να μη ρωτήσω καν).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι σχετικό - άσχετο?
Αν ήταν η μητέρα σας γυναικολόγος, θα δεχόσασταν να σας εξετάσει? Ή θα προτιμούσατε ξένο/ξένη γιατρό? (Αν ήταν ο πατέρας σας, καλύτερα να μη ρωτήσω καν).
![]()
Από 17+ ετών δεν θα είχα θέμα. Πιο πριν θα είχαμε ανάκριση και δεν ξέρω και εγώ τι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν το εννοώ έτσι. Συζητώ την περίπτωση που δεν υπάρχει θέμα "ανάκρισης" ή "μυστικού" ή κάτι άλλου.Από 17+ ετών δεν θα είχα θέμα. Πιο πριν θα είχαμε ανάκριση και δεν ξέρω και εγώ τι.![]()
Αυτή είναι και η πιο συνηθισμένη απάντηση που έχω ακούσει σε όποια παρόμοια συζήτηση έτυχα. Η μητέρα της κοπέλας μου είναι γυναικολόγος και κάπου πριν τα 16 (ξέροντας ότι η κόρη της είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός) της είπε ότι πρέπει να εξεταστεί. Της έδωσε το δικαίωμα να διαλέξει γιατρό και η κοπέλα (ύστερα και από κάποια δική μου πίεση ομολογώ) επέλεξε τη μητέρα της. Αισθάνθηκε όμως πολύ άβολα και κάποιες στιγμές, παρά το ότι δεν είχε κάτι να κρύψει και η μητέρα της φέρθηκε υπέροχα και με τρυφερότητα, ήθελε να ανοίξει η Γη να την καταπιεί. Βέβαια, αυτό το ένοιωσε μόνο την πρώτη φορά και τις επόμενες ήταν όλα απολύτως κανονικά (και πολύ οικονομικά).Όχι δεν θα δεχόμουν με τίποτα. Είναι κάπως περίεργο και άβολο.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

Αν παλι ηταν ο πατερας μου,δεν το νομιζω.Οπως και να χει,θα νιωθα αβολα

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι σχετικό - άσχετο?
Αν ήταν η μητέρα σας γυναικολόγος, θα δεχόσασταν να σας εξετάσει? Ή θα προτιμούσατε ξένο/ξένη γιατρό?Αν ήταν ο πατέρας σας
πατέρας σας
πατέρας σας
πατέρας σας...

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.