Θα διαλέγατε άλλους γονείς;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.
Όχι με τίποτα. Είμαι φουλ τυχερός στο κομμάτι των γονιών.

Τώρα για τα όσα αναφέρθηκαν περί ξύλου ε κλάιν, όλοι φάγαμε και καμμιά σφαλιάρα και κανένα αυτακι τραβήχτηκε κλπ Αυτά δεν είναι ακραία, η ζώνη ναι είναι κάτι ακραίο που παλαιότερα ήταν σύνηθες σε όλες τις κοινωνίες αλλά ευτυχώς σήμερα είναι σπάνιες περιπτώσεις και ναι είναι κακοποίηση . Το κακό το βλέπω τώρα που τείνουμε να γεμίσουμε από ορδές κακομαθημένων βουτυροπαίδων που δεν έμαθαν ποτέ το μη και το όχι και δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Σίγουρα πάντως οι γονείς όταν θυμούνται τα παραπάνω που ξέφευγαν μαζί μας στεναχωριούνται.

Λάθη όλοι οι γονείς κάνουν και εμείς θα κάνουμε στο μέλλον. Είναι νομοτελειακό.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Γιάννη έφαγες χαστούκι; Στα ξεκόλλησαν τα αυτιά; :P Σας άκουσε η μέση Ελληνική γειτονιά;

Όταν ακούω για μέση Ελληνική "αγία" οικογένεια και τσακωμούς μου έρχεται αυτή η σκηνή.

Τελευταία επεξεργασία:

Roulaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Όχι σε καμία περίπτωση. Μπορεί να μαλώνουμε συνέχεια αλλά τους λατρεύω.Έκαναν τόσο κόπο για να με μεγαλώσουν και εγώ να θέλω να τους αλλάξω;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Ναι. Κάθετο και μονολεκτικό.

Και πριν με πείτε αχάριστη ή κακιά, δεν θα επεκταθώ, αλλά έχω τραβήξει τα πάνδεινα από αυτούς του δύο.

Το μόνο που μου άρεσε από αυτούς, ήταν οι υπέροχες γιαγιάδες μου..

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Όχι, για κανέναν απολύτως λόγο. Χθες μάλιστα σκεφτόμουν πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να αποκαλώ αυτούς τους δύο ανθρώπους μαμά και μπαμπά.

Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι έχουν τα ελαττώματά τους, όπως και αυτοί. Αλλά αυτοί είναι που με ανέθρεψαν και με μεγάλωσαν, και πολλές φορές στερήθηκαν ώστε να έχω εγώ μια καλή ζωή. Με τίποτα δε θα ήθελα άλλους γονείς λοιπόν. Ούτε για αστείο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Όχι, για κανέναν απολύτως λόγο. Χθες μάλιστα σκεφτόμουν πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να αποκαλώ αυτούς τους δύο ανθρώπους μαμά και μπαμπά.

Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι έχουν τα ελαττώματά τους, όπως και αυτοί. Αλλά αυτοί είναι που με ανέθρεψαν και με μεγάλωσαν, και πολλές φορές στερήθηκαν ώστε να έχω εγώ μια καλή ζωή. Με τίποτα δε θα ήθελα άλλους γονείς λοιπόν. Ούτε για αστείο.
Τι τυχεροί που είστε εσείς❤️

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
100 ζωές να ζούσα, 101 θα πέρναγα μαζί τους. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς, αυτοί μου δώσανε αξίες, τρόπο σκέψης, ζωή, και ότι μπορούσα να ζητήσω απο αυτόν τον κόσμο.

Είχα περάσει μια φάση που πήγαινα μονίμως κόντρα αλλα ευτυχώς ωρίμασα και το πέρασα. Το να πω οτι τους χρωστάω τη ζωή μου και θα την διαμορφώσω με αυτούς ως κύριο γνώμονα είναι τεράστια υποεκτίμηση

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
100 ζωές να ζούσα, 101 θα πέρναγα μαζί τους. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς, αυτοί μου δώσανε αξίες, τρόπο σκέψης, ζωή, και ότι μπορούσα να ζητήσω απο αυτόν τον κόσμο.

Είχα περάσει μια φάση που πήγαινα μονίμως κόντρα αλλα ευτυχώς ωρίμασα και το πέρασα. Το να πω οτι τους χρωστάω τη ζωή μου και θα την διαμορφώσω με αυτούς ως κύριο γνώμονα είναι τεράστια υποεκτίμηση
Μπράβο, αγόρι. Τιμή τους που σε έχουν παιδί!
Εγώ ήμουν παιδί λαϊκής/εργατικής οικογένειας και ποτέ δεν θα ξεχάσω την καταγωγή μου...
(όχι δηλαδή ότι θα γίνω ποτέ λεφτάς, λέμε τώρα.)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Να τους αγαπάτε τους γονεις σας. Ο χρόνος περνάει.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.
Όπως είχα πει και πριν δύο χρόνια, γονείς δεν θα άλλαζα. Πατρικό ΣΙΓΟΥΡΑ. Νοιώθω πως θα μείνει μόνιμο ptsd της ζωής μου το ότι τα πιο παραγωγικά μου χρόνια τσακίζονται από τραγικές αποστάσεις για να πάω σαν άνθρωπος στην πόλη :skull:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
Κάτσε τώρα, ήπια δύο μπύρες και έχω όρεξη να το πάμε σε «πολιτική και γονείς»
Λοιπόν, οι γονείς και τα σόγια μου, ως προϊόντα της εργατικής τάξης, ήταν μοιρασμένοι σε ΚΚΕ και ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι περισσότεροι σκυλιά του ΠΑ.ΣΟ.Κ., λίγοι κομμούνια, μάλιστα ο προπάππους μου έκανε και Μακρόνησο...
Εγώ τώρα, μπορεί και ως αντίδραση, βγήκα συντηρητικός (αποκάλεσα «πασοκόσκυλα» τους συγγενείς μου στα 15), μετά έκανα αριστερή στροφή για κάποια χρόνια ώσπου κατέληξα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Οι περισσότεροι σκυλιά του ΠΑ.ΣΟ.Κ., λίγοι κομμούνια, μάλιστα ο προπάππους μου έκανε και Μακρόνησο...
Mαλάκα άκου εδώ, παππούς απο σόι μάνας στα ΤΕΑ, σοι απο μεριά μάνας ταγμένοι ΝΔ, ΕΔΕΣ κλπ. Σόι απο πατέρα ταγμένοι ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ.

Πως στον ΠΟΥΤΣΟ βγήκα εγώ; :P

ilias90

Περιβόητο μέλος

Mαλάκα άκου εδώ, παππούς απο σόι μάνας στα ΤΕΑ, σοι απο μεριά μάνας ταγμένοι ΝΔ, ΕΔΕΣ κλπ. Σόι απο πατέρα ταγμένοι ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ.

Πως στον ΠΟΥΤΣΟ βγήκα εγώ; :P
Α, ένα πράγμα, αγαπητέ μου νεαρέ, που περηφανεύομαι για το σόι, είναι ότι ποτέ κανένας δεν ψήφισε ΝΔ... Άλλο που ήταν κατσαπλιάδες, τους αγαπώ πάντως...
Εσύ ακόμα μικρός είσαι, έχεις να (ξανα)αλλάξεις...

nearos

Επιφανές μέλος

Α, ένα πράγμα, αγαπητέ μου νεαρέ, που περηφανεύομαι για το σόι, είναι ότι ποτέ κανένας δεν ψήφισε ΝΔ... Άλλο που ήταν κατσαπλιάδες, τους αγαπώ πάντως...
Εσύ ακόμα μικρός είσαι, έχεις να (ξανα)αλλάξεις...
Kαλα.. Ήτανε και στις ένδοξες ημέρες της ΝΔ, τότε που ήτανε πραγματικά συντηρητικό δεξιό κόμμα και "πατρις θρησκεία οικογένεια" και όχι η ξεφτίλα που είναι τώρα, απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Όλους τους γονείς; Ακόμα κι αυτούς που σε βασανίζουν;
Θες να σου πω κατι; Χύμα, στα ίσα χωρις περιστροφές;

Πίστευα οτι μου σπάγανε τ αρχίδια. Και πολλές φορές όντως με τσιγκλάνε άσχημα οι γονείς μου.

Μέχρι που γνωρισα ανθρωπους και ειδα πόσο μαλακες ειναι μερικοι πατεράδες (και σε μικροτερο βαθμό μανάδες) για παράδειγμα προς τα παιδιά τους. Που αν τα ειχα ΕΓΩ παιδιά μου, θα τα ειχα προστατευσει πολύ καλύτερα.

Οπότε ξερεις τι λεω; Και με αυτους που μεγάλωσα, ευχαριστημενος πρέπει να ειμαι, ίσα ίσα με μεγαλωσαν με ανέσεις που άλλα παιδιά δεν είχαν, οπότε καλό θα ειναι να μη γκρινιάζω αν καμια φορά γινονται και βάσανο.

Δεν ειναι πάντα βάσανα οι γονείς. Μερικές φορές ειμαστε και καλομαθημένοι. Comfort zoned.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Kαλα.. Ήτανε και στις ένδοξες ημέρες της ΝΔ, τότε που ήτανε πραγματικά συντηρητικό δεξιό κόμμα και "πατρις θρησκεία οικογένεια" και όχι η ξεφτίλα που είναι τώρα, απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση
Θεωρώ ότι η ΝΔ ήταν ανέκαθεν προδότες του πατριωτικού χώρου, νεαρέ μου...
Τον ΕΔΕΣ δεν τον συμπεριλαμβάνω σε αυτά, προφανώς. Μην μπερδεύουμε τη λούτσα με την να μην πω τι...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Θες να σου πω κατι; Χύμα, στα ίσα χωρις περιστροφές;

Πίστευα οτι μου σπάγανε τ αρχίδια. Και πολλές φορές όντως με τσιγκλάνε άσχημα οι γονείς μου.

Μέχρι που γνωρισα ανθρωπους και ειδα πόσο μαλακες ειναι μερικοι πατεράδες (και σε μικροτερο βαθμό μανάδες) για παράδειγμα προς τα παιδιά τους. Που αν τα ειχα ΕΓΩ παιδιά μου, θα τα ειχα προστατευσει πολύ καλύτερα.

Οπότε ξερεις τι λεω; Και με αυτους που μεγάλωσα, ευχαριστημενος πρέπει να ειμαι, ίσα ίσα με μεγαλωσαν με ανέσεις που άλλα παιδιά δεν είχαν, οπότε καλό θα ειναι να μη γκρινιάζω αν καμια φορά γινονται και βάσανο.

Δεν ειναι πάντα βάσανα οι γονείς. Μερικές φορές ειμαστε και καλομαθημένοι. Comfort zoned.
Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι έχω τραβήξει κυρίως από την μάνα μου, αλλά σίγουρα δεν μιλάω για ένα απλό σπάσιμο.

Μιλάω για ακραίο ψυχολογικό βιασμό. Ναι, τους αγαπάω, αλλά ταυτόχρονα τους μισώ κιόλας, όταν συνεχίζουν τις μαλακίες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι έχω τραβήξει κυρίως από την μάνα μου, αλλά σίγουρα δεν μιλάω για ένα απλό σπάσιμο.

Μιλάω για ακραίο ψυχολογικό βιασμό. Ναι, τους αγαπάω, αλλά ταυτόχρονα τους μισώ κιόλας, όταν συνεχίζουν τις μαλακίες.
"βιασμό" , "μισώ".

Βαριες κουβέντες. Εσυ ξέρεις βεβαια, δεν εχω λογο να αμφιβάλλω.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν θα πω κάτι παραπάνω..

Αλλά δεν μου άξιζαν αυτοί οι γονείς. Μου άξιζε κάτι καλύτερο. Και τον καλό χαρακτήρα που έχω τον οφείλω στο μεγάλωμα της γιαγιάς μου και όχι σε αυτούς. Αν με μεγάλωναν αυτοί θα έβγαινα ένα κωλοπαίδι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια