Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 18:35 Η Oralee έγραψε: #41 30-07-07 18:35 Το κεράκι πάντως εμένα δεν μου είχε αφήσει κανένα σημάδι όταν μου το ..δοκίμασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 18:38 Η Giovanna έγραψε: #42 30-07-07 18:38 να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 18:45 Η Oralee έγραψε: #43 30-07-07 18:45 Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 19:34 Ο Insomniac: #44 30-07-07 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι το ντους ειναι αυτο που μας χρειαζεται τωρα, αλλα τεσπα!! Υ.Γ: Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω! Απογευματιατικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:18 Η Oralee έγραψε: #45 30-07-07 20:18 Ε δεν φταίω εγώ! Με αμφισβητούσε!! (Αν ήταν σούρουπο θα το επέτρεπες; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:31 Ο zarathustra: #46 30-07-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κεράκι πάντως εμένα δεν μου είχε αφήσει κανένα σημάδι όταν μου το ..δοκίμασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 18:38 Η Giovanna έγραψε: #42 30-07-07 18:38 να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 18:45 Η Oralee έγραψε: #43 30-07-07 18:45 Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 19:34 Ο Insomniac: #44 30-07-07 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι το ντους ειναι αυτο που μας χρειαζεται τωρα, αλλα τεσπα!! Υ.Γ: Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω! Απογευματιατικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:18 Η Oralee έγραψε: #45 30-07-07 20:18 Ε δεν φταίω εγώ! Με αμφισβητούσε!! (Αν ήταν σούρουπο θα το επέτρεπες; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:31 Ο zarathustra: #46 30-07-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 18:45 Η Oralee έγραψε: #43 30-07-07 18:45 Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 19:34 Ο Insomniac: #44 30-07-07 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι το ντους ειναι αυτο που μας χρειαζεται τωρα, αλλα τεσπα!! Υ.Γ: Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω! Απογευματιατικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:18 Η Oralee έγραψε: #45 30-07-07 20:18 Ε δεν φταίω εγώ! Με αμφισβητούσε!! (Αν ήταν σούρουπο θα το επέτρεπες; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:31 Ο zarathustra: #46 30-07-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 19:34 Ο Insomniac: #44 30-07-07 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι το ντους ειναι αυτο που μας χρειαζεται τωρα, αλλα τεσπα!! Υ.Γ: Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω! Απογευματιατικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:18 Η Oralee έγραψε: #45 30-07-07 20:18 Ε δεν φταίω εγώ! Με αμφισβητούσε!! (Αν ήταν σούρουπο θα το επέτρεπες; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:31 Ο zarathustra: #46 30-07-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χμμμ.. δεν έμειναν πολλά σημεία άθικτα! Αλλά βέβαια ήταν απο αρκετά ψηλά.. νομίζω τουλάχιστον (και μη ρωτήσεις γιατί, σκέψου). Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι το ντους ειναι αυτο που μας χρειαζεται τωρα, αλλα τεσπα!! Υ.Γ: Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω! Απογευματιατικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:18 Η Oralee έγραψε: #45 30-07-07 20:18 Ε δεν φταίω εγώ! Με αμφισβητούσε!! (Αν ήταν σούρουπο θα το επέτρεπες; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:31 Ο zarathustra: #46 30-07-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε δεν φταίω εγώ! Με αμφισβητούσε!! (Αν ήταν σούρουπο θα το επέτρεπες; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:31 Ο zarathustra: #46 30-07-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να τες οι αποκαλυψειςςςςς! καγι, εξαρταται πολυ απο το σημειο.. Click για ανάπτυξη... Σωστή...διότι άμα ήταν χαμηλά θα την άκουγε το τετράγωνο.Αλλά μάλλον έπεσε σε καλό παιδί που δεν ήθελε να την πονέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Oralee έγραψε: #47 30-07-07 20:33 E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E τώρα δεν απαντάω, τσόντα θα το κάνω άμα απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 20:39 Η Isiliel έγραψε: #48 30-07-07 20:39 Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλλη φορά να με φωνάζεται να αναρτήσω το κατάλληλο σήμα: Οκ, συνεχίστε τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 22:28 Η lilith έγραψε: #49 30-07-07 22:28 Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 23:00 Ο Lorien έγραψε: #50 30-07-07 23:00 Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοδομα και Γομορα ! Κερια και Λιβανια ! Θα καλεσω τη Λουκα να σας βαλει μια ταξη ! χμ...μαστιγιο....πανω μου δε με φτιαχνει. Πανω σε γυναικα απο αντρα (ή και γυναικα) κατι γινεται. (πληγες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 06:33 Η PYLH έγραψε: #51 31-07-07 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ακριβώς... Σε ανάβει περισσότερο... και σε ερεθίζει... Και ο πόνος (επ...για light λέμε ε...όχι για σάπισμα στο ξύλο ) προκαλεί ηδονή! Και το όλο σκηνικό γενικά... Οκ πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ τώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέεεερααα!!! Πάλι με βρήκε το ξημέρωμα να διαβάζω... Άντε...θα συμφωνήσω κι εγώ με Kajira,Gio και φυσικά με Vkey Ας κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου τώρα! ( Ντροπή σας βρε! Κάθε πρωί κάνω ντουζ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η mania έγραψε: #52 31-07-07 11:30 Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω δοκιμάσει άλλα όχι πόνο άγριο, χαλαρά θέλει και λίγο, μην σακατευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2007 στις 12:56 Ο zarathustra: #53 31-07-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lilith: Για να είμαι ειλικρινής, με κεράκια..., ή μαστίγιο..., δεν έχει τύχει..., να δοκιμάσουμε, αλλά εάν κρίνω, από κάποια φορά που δοκιμάσαμε με χειροπέδες... κλπ, οφείλω να παραδεχθώ, ότι ήταν υπέροχη, αξέχαστη... εμπειρία !!! Click για ανάπτυξη... α να το δοκιμάσεις...οι χειροπέδες είναι φάση δημοτικού..ήρθε η ώρα να πάς γυμνάσιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο flyer έγραψε: #54 18-01-09 00:27 δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν θα με χαλαγε! αρκει να βρισκομουν στην σωστη πλευρα του μαστιγιου... κοινως να το κρατυσα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:42 Η love_angel: #55 18-01-09 00:42 χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμ.. δε ξερω... ισως και να το κανα... αναλογως πως θα καθοταν η φαση.. κ νομιζω οτι θαμαρεσε το ολο σκηνικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 15:00 Ο Tsipouro έγραψε: #56 18-01-09 15:00 Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαστίγιο πάνω μου... δε νομίζω να με φτιάξει. Τώρα, εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαστίγωμα σε μια κοπέλα... μου αρέσει όμως να της σκάω χαλαρό σκαμπύλισμα στο... εκεί που καταλαβαίνετε (δε βρίσκω και τόσο εύηχη τη λέξη "αιδοίο"). Της πρώην μου της άρεσε. Γενικά σκαμπύλι > μαστίγιο, αν το θέλουμε και οι 2 (αλλά μην το παρακάνουμε και με τη βία γιατί μετά δεν είναι σεξ αλλά wrestling) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Ο self-instructive depressing: #57 21-06-10 01:00 αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αρκεί να έχει ωραία φωνή και να μας έβλεπε στον δρόμο όλος ο κόσμος (τελικά είμαι πολυ βιτσιόζος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η evi_zoi έγραψε: #58 26-06-10 23:13 Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww User0 ikkaross Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαλλον όχι.... Δεν με εμπνέει και πολυ... Το θεωρώ υπερβολικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:40 Ο papas έγραψε: #59 26-06-10 23:40 Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 23:58 Η Ciela έγραψε: #60 26-06-10 23:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν μου καθεται καλα αυτη η σκεψη...Αρα,οχι Click για ανάπτυξη... χααα μην το λες τοσο ευκολα! κατσε να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.