Θα επιτρέπατε το μαστίγιο;

να θες να ανανεωσεις το σεξ και θα σου πω εγω τι μαστιγια θα φερεις....
Έτσι! Άλλο το...μαστίγιο, άλλο το μαστίγωμα! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαστίγια, βούρδουλες κλπ, όλα στο κόλπο!
Και υπάρχουν τέτοια που δεν αφήνουν σημάδια. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαστίγια, βούρδουλες κλπ, όλα στο κόλπο!
Και υπάρχουν τέτοια που δεν αφήνουν σημάδια. :)

Η φάλαγγα δεν αφήνει σημάδια. Είναι ένα από τα πιο γνωστά είδη βασανισμού γιατί το θύμα δεν μπορεί να αποδείξει ότι βασανίστηκε.

χαχα αν ειναι για μαστίγιο,χειροπέδες και όλα τα kinky τότε τα εφαρμόζουμε στον άνδρα!
Εμείς εχουμε άλλα φετιχ!φοραμε ζαρτιέρες,στολές κ.τ.λ:P

:flowers:για αρχη.... στη συνεχεια:mastigio :mastigio :mastigio μετα ....:verymad::verymad::verymad:μπουρλοτο :):):)!!!
αυτο που λεμε precipitation:whistle::whistle::whistle:

ΕΕΕ οχι και να μαστιγωθω για να ικανοποιηθει το βιτσιο του αλλου........:mpliaks::no:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί αν μου το ζήταγε θα το ...έπαιρνα και θα την άρχιζα...μετά θα την έδενα,θα έπαιρνα ένα κερί και θα το άφηνα να στάζει αργά αργά πάνω στο σώμα της...Ναί το ξέρω,είμαι άρρωστος...:D

omg αυτό το θέλω κι εγω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται :mastigio

Για το καλο της απολαυσεως ισως!:P

Αν δεν ξεφευγαμε απο τα ορια της ικανοποιησης θα ημουν οκ
Αν με ποναγε θα τον αρχιζα στις γρηγορες
παντως το μαστιγιο δεν με ελκυει προτιμω χειροπεδες

Μπα, δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα σε μια ερωτικη πραξη με την συντροφο..Ας εκανω ολα τα αλλα και μετα βλεπουμε.Ποιος ξερει !

Μπορει ναι μπορει κ οχι,αναλογως τη στιγμη και το ποσο εμπνεει ο αλλος για κατι τετοιο...

ξερω 'γω αν της αρεσει τοσο πολυ γιατι να της χαλασω χατιρι;;;;
κριμα δεν ειναι ;;;δεν ειναι αλλωστε και κατι τοσο ανωμαλο...

Εννοείται. :music:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back