whatsup
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό το λες εσύ ή είναι γενικά αποδεκτό; Γιατί όταν έχουμε αδυναμία σε κάποιον, τα βλέπουμε αλλιώς..."Το δεν βρίσκει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή" για αυτόν δεν ισχύει...γιατί μια βόλτα να βγει, έχει όποια θέλει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whatsup
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό το λες εσύ ή είναι γενικά αποδεκτό; Γιατί όταν έχουμε αδυναμία σε κάποιον, τα βλέπουμε αλλιώς...![]()
Αυτό είναι γενικά αποδεκτό. Και ήταν ένας απ'τους λόγους που χωρίσαμε. Πχ έβρισκαν το τηλ του και του τηλ ότι θέλουν να τον γνωρίσουν, του άφηναν στο αυτοκίνητό του το τηλ τους, στήνονταν κάπου και τον περίμεναν για να του πουν ότι τον θέλουν κλπ.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Συγγεκριμενα να πω την δική μου περίπτωση με τον πρωιν μου ενω ξεκινήσαμε καλα στη σχέση μας,αργοτερα δεν τα πηγαίναμε καλα σε τιποτα εκτος απο αυτο..Βρε παιδιά γιατι όχι μπορει με τον πρώην να μην ταιριάζατε σε κάποια θέματα,αλλα στο θέμα του sex ολα να ηταν μια χαρα. Γιατι όχι... αλλοστε ο πρωην σας ξέρει κ όλας![]()
Αφου χωρίσαμε (και εγω βεβαια για να είμαι ειληκρινης ακόμα δεν τον εχω ξεχάσει,ακομα και αν ο χωρισμός ήταν απο κοινου) συναντηθηκαμε μετα απο 3 μηνες και το ένα εφερε το αλλο καιηρθε απο μονο του αυτο ...που τα πηγαιναμε πάντα καλα!να κανω μια παρενθεση εκεινος ηταν με αλλη και το ήξερα.ήταν οτι χειρότερο εχω κανει ποτε,αφου ενιωσα τελείως αδεια εκεινη την στιγμή,που δεν ενιωθα οτι ήταν ''εκει'' εκεινη την στιγμή,και εκτος αυτου φρικαρα αφου στο τελος αρχισε τις θεωρίες του δεν επρεπε να γινει και όλες αυτες οι τυψεις επειδή ήταν με αλλη.μετα απο καποιους μήνες παλι που συναντηθήκαμε για καποια δουλειά,ειχε τόσο θρασος που προσπάθησε να ξανα κάνει κατι..και ας είχε παλι σχεση ακόμα με την κοπέλα εκείνη!αυτη την φορα δεν το επέτρεψα αυτό στον εαυτό μου οσο και αν το ηθελα,οσο και αν ακομα τον σκεφτομαι!υστερα απο αυτό δεν εδωσε σημεία ζωης ξανα.
θέλω να πω οτι οσο και αν ειναι ο πρωην σου αυτός που σε ''ξερει'' αυτος που μπορει να τα πατε καλυτερα απο οποιονδηποτε σε αυτον τομεα απο καθέναν αλλο αλλα καποια στιγμη το πιο πιθανον να νιωσεις πολυ ασχημα γιατι μια ελευθερη σχεση μπορει να υπάρξει μονον αν δεν υπαρχουν συναισθήματα για να μην νιωσει καποιος αργοτερα οτι τον χρησιμοποιησε.Γτ ετσι 8α γινει εστω και αν ενας απο τους δυο τρεφει συναισθήματα για τον αλλο..
Πως θα νιώσεις αργοτερα αν βρει αλλη?
whatsup
Νεοφερμένο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

whatsup
Νεοφερμένο μέλος

Δυστυχώς ετσι είναι,σε μια σχεση που υπηρξαν καποια στιγμή συναισθήματα,οσο και καλα να τα πας σε αυτόν τον τομέα με τον αλλον και ας νομίζεις πως μπορεις να αρκεστείς μονο σε αυτό,καποια στιγμή θα πληγωθείς!Γιατι βασική προυπόθεση για να υπάρξει ελευθερη σχέση ειναι να μη υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο!
Δεν έχεις άδικο...Τελικά δεν αξίζει τίποτα...
Klaus
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις άδικο...Τελικά δεν αξίζει τίποτα...
Το κατάλαβες

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Καμοια φορα ξεγελάμε τον εαυτό μας,εστω και υποσυνήδιτα, και νομιζουμε πως επιδή γίνεται αυτό συνεχίζει να υπαρχει και το συναισθημα που υπήρχε και πριν!Τα αισθήματα δεν κρύβονται μην ελπίζετε από μία πράξη και μόνο![]()
Νομίζεις πως το κανεις και εσυ καθάρα και μονο για την πραξη αλλα ουσιαστικά το κανεις γιατι ακομα νιωθεις πραγματα!Γιατι αν οχι τοτε θα διαλεγες καποιον αλλον να κανεις μια ελευθερη σχεση, και αν δεν το κανεις αυτο επειδη δεν ειναι η ιδιοσυγρασια σου τετοια τοτε υπο αυτες τις συνθήκες δεν θα το έκανες ουτε με τον πρωην σου,αλλα μονο και μονο γτ νιωθεις πραγματα ακομα!
Guest 990498
Επισκέπτης

roumana
Διάσημο μέλος

ποσο συμφωνω...Σαφώς και βεβαίως και προφανώς και με τίποτε δε θα έκανα κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε πρώην μου.![]()
Klaus
Διάσημο μέλος

Καμοια φορα ξεγελάμε τον εαυτό μας,εστω και υποσυνήδιτα, και νομιζουμε πως επιδή γίνεται αυτό συνεχίζει να υπαρχει και το συναισθημα που υπήρχε και πριν!
Νομίζεις πως το κανεις και εσυ καθάρα και μονο για την πραξη αλλα ουσιαστικά το κανεις γιατι ακομα νιωθεις πραγματα!Γιατι αν οχι τοτε θα διαλεγες καποιον αλλον να κανεις μια ελευθερη σχεση, και αν δεν το κανεις αυτο επειδη δεν ειναι η ιδιοσυγρασια σου τετοια τοτε υπο αυτες τις συνθήκες δεν θα το έκανες ουτε με τον πρωην σου,αλλα μονο και μονο γτ νιωθεις πραγματα ακομα!
Εντάξει δεν λέω και άλλοι έχουμε ερωτευτεί, αλλά δεν έχουμε πέσει τόσο χαμηλά...Και στην τελική αν αυτός ο άνθρωπος θέλει να νομίζει ότι νοιάζεται δεν θα πρεπε να το δεχτεί από σεβασμό στο πρόσωπό σου και μόνο

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

τι ακρειβώς εννοείς?Εντάξει δεν λέω και άλλοι έχουμε ερωτευτεί, αλλά δεν έχουμε πέσει τόσο χαμηλά...
συμφωνώ και επεισης αν ο ανθρωπος αυτός νιαζόταν θα ήταν απλα μαζι σου,αν παλι δεν γινοταν για πολλους λογους να ήταν μαζι σου ενω ηθελε τοτε απλα θα προσπαθουσε να το ξεπερασει κρατωντας καποια αποσταση και οχι ζητωντας μια ελευθερη σχεση!Και στην τελική αν αυτός ο άνθρωπος θέλει να νομίζει ότι νοιάζεται δεν θα πρεπε να το δεχτεί από σεβασμό στο πρόσωπό σου και μόνο![]()
Klaus
Διάσημο μέλος

τι ακρειβώς εννοείς?
Λέω ότι πέφτεις χαμηλά και υποτιμάς τον εαυτό σου αν δεχτείς μία τέτοια κατάσταση

SoulRain84
Νεοφερμένο μέλος

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι για να δεί τι έχασε... Αν κ πάνε 4 χρόνια τώρα... Άλλαξαν πολλά....

Κ πάλι όπως κ να έχει το θέμα επιμένω... ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...

EFI32
Νεοφερμένο μέλος

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά και η απάντησή μου δεν είναι 100% ναι γιατί αν ήμουν πολύ δεμένος μαζί της, τότε οι πιθανότητες να θελήσω ένα νέο ξεκίνημα με αυτήν θα ήταν και μεγάλες και δε θα μπορούσα νομίζω να της ζητήσω (μόνο) ελεύθερη σχέση. Γενικότερα δε νομίζω ότι υπάρχει ασφαλής απάντηση στην ερώτηση αυτή καθώς από άτομο σε άτομο και σχέση σε σχέση διαφέρει. Είναι αρκετοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο και δε θα ήθελα να είμαι κατηγοριματικός με μια fixed απάντηση.
Οπότε η απάντησή μου είναι "Δεν ξέρω.".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.