Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Η ολα η τιποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δηλαδή όποιος κάνει ελεύθερη σχέση έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση;Eλπίζω να μην χάσω τόσο την αυτοεκτιμησή μου ώστε να φτάσω σε αυτό το σημείο!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή όποιος κάνει ελεύθερη σχέση έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση;![]()
όχι όποιος κάνει ελεύθεση σχέση αλλά όποιος μετά από σχέση επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να είναι κοντά στον άλλον.
pavlina20423
Νεοφερμένο μέλος

parafernalia
Περιβόητο μέλος

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Να τον έχω μόνο για σεξ, οκ. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Το "ελεύθερη σχέση", σε αυτές τις συνθήκες (με πρώην δηλαδή) δεν το καταλαβαίνω.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Για τους friends with benefits:ποια η διαφορα της ελευθερης σχεσης και των φιλων με benefits?![]()
A casual relationship may be part time, or for a limited time, and may or may not be monogamous. The term encompasses friendships between people who enjoy each other's physical intimacy but do not aspire to be long-term, and may or may not involve parties who desire temporary relationships purely for hedonistic purposes. In each case, the relationship's dominance in the lives of those involved is being voluntarily limited, and there is usually a sense that the relationship is intended to endure only so long as both parties wish it to.
A casual relationship differs from casual sex, which has little or no emotional element, and from a one-night stand, as the relationship extends beyond a single sexual encounter. To the extent such relationships include casual sexual contact, the relationship is generally focused on fulfilling sexual desires rather than romantic or emotional needs.
Casual relationships sometimes include mutual support, affection and enjoyment, which underpin other forms of loving relationship.
Για την ελεύθερη σχέση ή open relationship:
Με λίγα λόγια, η διαφορά συνοψίζεται στα εξής:
- Οι friends with benefits είναι συνήθως μία πιο "μυστική" σχέση. Δεν είστε ζευγάρι, απλώς περνάτε καλά.
- Αντίθετα, σε μία ελεύθερη σχέση είστε ζευγάρι, βγαίνετε μαζί, βλέπετε ίσως και ταινίες, τρώτε, κτλ, αλλά μπορείτε να βλέπετε και άλλους.
Το κοινό τους σημείο, ίσως είναι το εξής:
- Το βασικό που σας ενώνει είναι σεξουαλική διασκέδαση. Μπορεί να υπάρχουν και συναισθήματα στη μέση, αλλά το κυρίαρχο αίσθημα είναι συνήθως η σεξουαλική απόλαυση. Κοινώς, σου έλειψε το σεξ και προχωράς σε αυτές τις σχέσεις.
Για αυτό τον λόγο εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή μου έχει λείψει το σεξ. Μπορώ να αντέξω για πολλούς μήνες χωρίς σεξ. Το θέμα είναι πως όταν υπάρχουν αισθήματα και ειδικά όταν υπάρχει χημεία, το σεξ μπορεί να γίνει πάρα πολύ ωραίο. Οπότε γιατί να μπερδέψεις καταστάσεις όταν είναι να βγει κάτι μέτριο;
Χωρίς να το κατακρίνω, γιατί δεν ξέρω πώς θα έρθουν τα πράγματα για μένα. Μπορεί και να μου τύχει, αλλά δεν το επιδιώκω, γενικά.
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια δεν έχω προσωπική εμπειρία (ούτε από φίλους έχω παραδείγματα) γι΄αυτό αν κάνω λάθος και δεν είναι έτσι τα πράγματα διορθώστε με........
Fenia:)
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.