evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:00 Η evouli έγραψε: #41 12-09-06 13:00 Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas: Έχει σημασία; Έτσι θέλεις τον σύντροφό σου και πολύ καλά κάνεις. Δεν πιστεύω να σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι έχω διαμετρικά αντίθετη άποψη για τις δικές μου σχέσεις. Click για ανάπτυξη... νο, απλα ηθελα να δω τι συμπερασμα εβγαλες για εμενα, να δω αν επεσες μεσα κτλ.. αλλα τεσπα.. εντ οφ ντισκασιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η torry έγραψε: #42 12-09-06 13:03 Εγώ έκανα κατα κάποιο τρόπο. Δηλαδή: Την τελευταία μέρα που έμεινα στο σπίτι της μαμάς μου την πέρασα με τα κολητάρια μου στο στέκι μας (ένα μπαράκι στο Γαλάτσι).Βγήκαμε ήπιαμε γίναμε πίτα κάναμε ένα μαγαζί μπ@@ρδ@λ@ και αυτό ήταν! Η αλήθεια είναι οτι η ιδέα να πάω σε στριπτιτζάδικο με φίλες δεν μου έλεγε κάτι. Δηλαδή να πάω να δώ τι? Αντρες με στρινκ ( ) ή μήπος και κανένα καλαμπαλίκι να κουνιέτε μπρος μου στο ρυθμό της μουσικής?(φαντάζομαι αυτό το σκηνικό παίζει εκεί) Μπά! Τώρα από την ώρα που εγκαταστάθηκα στο σπίτι του καλού μου δεν ξαναβγήκα μόνη. Για να είμαι ειλικρινής ούτε και μου κάνει αίσθηση να βγώ μόνη, γυναικοπαρέακτλ!(αν και οι φίλοι μου είναι κυρίως άντρες) Μπάτσελορ(δλδ προ του γάμου ξεφάντομα) θέλαμε να κάνουμε μαζί με τον άντρα μου και τις παρέες μας αλλά δυστυχώς δεν μας το επέτρεπαν οι συνθήκες.Είχαμε πένθος, έτσι κάναμε απλά πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο και τίποτα άλλο!Ούτε γλέντια ούτε χωρούς!Στα βαφτίσια του μπέμπη μας τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:37 Η adespoto έγραψε: #43 20-09-07 19:37 Κατάφερα να το ξεθάψω κι αυτό!! Αφορμή μια συζήτηση με φιλικό ζευγάρι, όποι 3 άτομα ισχυριζόμασταν οτι δε θα κάναμε διότι δε βρίσκουμε το λόγο και ο τελευταίος όχι μόνο έλεγε οτι θα κάνει αλλά κι ότι είναι έθιμο (!?) στην Ελλάδα να κάνει κανείς μπάτσελορ πάρτυ. Ρε παιδιά έχουμε εμείς τέτοια έθιμα και δεν το ήξερα? Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:02 Η Angie_Ann: #44 20-09-07 20:02 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Click για ανάπτυξη... Θεικό! Βασικά είναι άλλη μία συνήθεια των Αμερικάνων που μιμηθήκαμε. Από όσο ξέρω πάντως οι περισσότεροι και ειδκά οι γυναίκες το πολύ πολύ να βγουν στα μπουζούκια για bachelor παρά να πάνε σε στριπτιτζάδικο κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:18 Η mania έγραψε: #45 20-09-07 20:18 Δυστηχώς είχα την ιδέα να βγώ με παρεούλα να πιούμε ποτό και μια πρώιν του oxyntes να μην την χαρακτηρίσω τώρα και δεν κάνει, μου έφερε δύο μαντράχαλους φαντάρους που είχανε να πάνε με γυναίκα απο το 1800π.χ μπαλαμούτιαζαν αβέρτα, τους έδιωχνα εκεινοι εκεί, τσακώθηκα για χάρη τους με τον αδερφό μου και πέρασα την πιό απαισια μέρα, τα έμαθε και η μάνα μου απο πιτσιρικι που είχαμε μαζί μας(δεν περίμενα τέτοιες λαλακίες) και η μάνα μου έσκασε επιδή νόμιζε ότι εγώ τα κανόνισα, μου κατέστρεψε την ποιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συμφωνω με την συγκέντρωση για καμία λαλακία αλλα όχι για γυμνούς στριπτίζ και σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:32 Ο Lorien έγραψε: #46 20-09-07 20:32 Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas: Έχει σημασία; Έτσι θέλεις τον σύντροφό σου και πολύ καλά κάνεις. Δεν πιστεύω να σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι έχω διαμετρικά αντίθετη άποψη για τις δικές μου σχέσεις. Click για ανάπτυξη... νο, απλα ηθελα να δω τι συμπερασμα εβγαλες για εμενα, να δω αν επεσες μεσα κτλ.. αλλα τεσπα.. εντ οφ ντισκασιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η torry έγραψε: #42 12-09-06 13:03 Εγώ έκανα κατα κάποιο τρόπο. Δηλαδή: Την τελευταία μέρα που έμεινα στο σπίτι της μαμάς μου την πέρασα με τα κολητάρια μου στο στέκι μας (ένα μπαράκι στο Γαλάτσι).Βγήκαμε ήπιαμε γίναμε πίτα κάναμε ένα μαγαζί μπ@@ρδ@λ@ και αυτό ήταν! Η αλήθεια είναι οτι η ιδέα να πάω σε στριπτιτζάδικο με φίλες δεν μου έλεγε κάτι. Δηλαδή να πάω να δώ τι? Αντρες με στρινκ ( ) ή μήπος και κανένα καλαμπαλίκι να κουνιέτε μπρος μου στο ρυθμό της μουσικής?(φαντάζομαι αυτό το σκηνικό παίζει εκεί) Μπά! Τώρα από την ώρα που εγκαταστάθηκα στο σπίτι του καλού μου δεν ξαναβγήκα μόνη. Για να είμαι ειλικρινής ούτε και μου κάνει αίσθηση να βγώ μόνη, γυναικοπαρέακτλ!(αν και οι φίλοι μου είναι κυρίως άντρες) Μπάτσελορ(δλδ προ του γάμου ξεφάντομα) θέλαμε να κάνουμε μαζί με τον άντρα μου και τις παρέες μας αλλά δυστυχώς δεν μας το επέτρεπαν οι συνθήκες.Είχαμε πένθος, έτσι κάναμε απλά πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο και τίποτα άλλο!Ούτε γλέντια ούτε χωρούς!Στα βαφτίσια του μπέμπη μας τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:37 Η adespoto έγραψε: #43 20-09-07 19:37 Κατάφερα να το ξεθάψω κι αυτό!! Αφορμή μια συζήτηση με φιλικό ζευγάρι, όποι 3 άτομα ισχυριζόμασταν οτι δε θα κάναμε διότι δε βρίσκουμε το λόγο και ο τελευταίος όχι μόνο έλεγε οτι θα κάνει αλλά κι ότι είναι έθιμο (!?) στην Ελλάδα να κάνει κανείς μπάτσελορ πάρτυ. Ρε παιδιά έχουμε εμείς τέτοια έθιμα και δεν το ήξερα? Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:02 Η Angie_Ann: #44 20-09-07 20:02 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Click για ανάπτυξη... Θεικό! Βασικά είναι άλλη μία συνήθεια των Αμερικάνων που μιμηθήκαμε. Από όσο ξέρω πάντως οι περισσότεροι και ειδκά οι γυναίκες το πολύ πολύ να βγουν στα μπουζούκια για bachelor παρά να πάνε σε στριπτιτζάδικο κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:18 Η mania έγραψε: #45 20-09-07 20:18 Δυστηχώς είχα την ιδέα να βγώ με παρεούλα να πιούμε ποτό και μια πρώιν του oxyntes να μην την χαρακτηρίσω τώρα και δεν κάνει, μου έφερε δύο μαντράχαλους φαντάρους που είχανε να πάνε με γυναίκα απο το 1800π.χ μπαλαμούτιαζαν αβέρτα, τους έδιωχνα εκεινοι εκεί, τσακώθηκα για χάρη τους με τον αδερφό μου και πέρασα την πιό απαισια μέρα, τα έμαθε και η μάνα μου απο πιτσιρικι που είχαμε μαζί μας(δεν περίμενα τέτοιες λαλακίες) και η μάνα μου έσκασε επιδή νόμιζε ότι εγώ τα κανόνισα, μου κατέστρεψε την ποιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συμφωνω με την συγκέντρωση για καμία λαλακία αλλα όχι για γυμνούς στριπτίζ και σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:32 Ο Lorien έγραψε: #46 20-09-07 20:32 Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα κατα κάποιο τρόπο. Δηλαδή: Την τελευταία μέρα που έμεινα στο σπίτι της μαμάς μου την πέρασα με τα κολητάρια μου στο στέκι μας (ένα μπαράκι στο Γαλάτσι).Βγήκαμε ήπιαμε γίναμε πίτα κάναμε ένα μαγαζί μπ@@ρδ@λ@ και αυτό ήταν! Η αλήθεια είναι οτι η ιδέα να πάω σε στριπτιτζάδικο με φίλες δεν μου έλεγε κάτι. Δηλαδή να πάω να δώ τι? Αντρες με στρινκ ( ) ή μήπος και κανένα καλαμπαλίκι να κουνιέτε μπρος μου στο ρυθμό της μουσικής?(φαντάζομαι αυτό το σκηνικό παίζει εκεί) Μπά! Τώρα από την ώρα που εγκαταστάθηκα στο σπίτι του καλού μου δεν ξαναβγήκα μόνη. Για να είμαι ειλικρινής ούτε και μου κάνει αίσθηση να βγώ μόνη, γυναικοπαρέακτλ!(αν και οι φίλοι μου είναι κυρίως άντρες) Μπάτσελορ(δλδ προ του γάμου ξεφάντομα) θέλαμε να κάνουμε μαζί με τον άντρα μου και τις παρέες μας αλλά δυστυχώς δεν μας το επέτρεπαν οι συνθήκες.Είχαμε πένθος, έτσι κάναμε απλά πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο και τίποτα άλλο!Ούτε γλέντια ούτε χωρούς!Στα βαφτίσια του μπέμπη μας τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:37 Η adespoto έγραψε: #43 20-09-07 19:37 Κατάφερα να το ξεθάψω κι αυτό!! Αφορμή μια συζήτηση με φιλικό ζευγάρι, όποι 3 άτομα ισχυριζόμασταν οτι δε θα κάναμε διότι δε βρίσκουμε το λόγο και ο τελευταίος όχι μόνο έλεγε οτι θα κάνει αλλά κι ότι είναι έθιμο (!?) στην Ελλάδα να κάνει κανείς μπάτσελορ πάρτυ. Ρε παιδιά έχουμε εμείς τέτοια έθιμα και δεν το ήξερα? Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:02 Η Angie_Ann: #44 20-09-07 20:02 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Click για ανάπτυξη... Θεικό! Βασικά είναι άλλη μία συνήθεια των Αμερικάνων που μιμηθήκαμε. Από όσο ξέρω πάντως οι περισσότεροι και ειδκά οι γυναίκες το πολύ πολύ να βγουν στα μπουζούκια για bachelor παρά να πάνε σε στριπτιτζάδικο κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:18 Η mania έγραψε: #45 20-09-07 20:18 Δυστηχώς είχα την ιδέα να βγώ με παρεούλα να πιούμε ποτό και μια πρώιν του oxyntes να μην την χαρακτηρίσω τώρα και δεν κάνει, μου έφερε δύο μαντράχαλους φαντάρους που είχανε να πάνε με γυναίκα απο το 1800π.χ μπαλαμούτιαζαν αβέρτα, τους έδιωχνα εκεινοι εκεί, τσακώθηκα για χάρη τους με τον αδερφό μου και πέρασα την πιό απαισια μέρα, τα έμαθε και η μάνα μου απο πιτσιρικι που είχαμε μαζί μας(δεν περίμενα τέτοιες λαλακίες) και η μάνα μου έσκασε επιδή νόμιζε ότι εγώ τα κανόνισα, μου κατέστρεψε την ποιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συμφωνω με την συγκέντρωση για καμία λαλακία αλλα όχι για γυμνούς στριπτίζ και σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:32 Ο Lorien έγραψε: #46 20-09-07 20:32 Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατάφερα να το ξεθάψω κι αυτό!! Αφορμή μια συζήτηση με φιλικό ζευγάρι, όποι 3 άτομα ισχυριζόμασταν οτι δε θα κάναμε διότι δε βρίσκουμε το λόγο και ο τελευταίος όχι μόνο έλεγε οτι θα κάνει αλλά κι ότι είναι έθιμο (!?) στην Ελλάδα να κάνει κανείς μπάτσελορ πάρτυ. Ρε παιδιά έχουμε εμείς τέτοια έθιμα και δεν το ήξερα? Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:02 Η Angie_Ann: #44 20-09-07 20:02 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Click για ανάπτυξη... Θεικό! Βασικά είναι άλλη μία συνήθεια των Αμερικάνων που μιμηθήκαμε. Από όσο ξέρω πάντως οι περισσότεροι και ειδκά οι γυναίκες το πολύ πολύ να βγουν στα μπουζούκια για bachelor παρά να πάνε σε στριπτιτζάδικο κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:18 Η mania έγραψε: #45 20-09-07 20:18 Δυστηχώς είχα την ιδέα να βγώ με παρεούλα να πιούμε ποτό και μια πρώιν του oxyntes να μην την χαρακτηρίσω τώρα και δεν κάνει, μου έφερε δύο μαντράχαλους φαντάρους που είχανε να πάνε με γυναίκα απο το 1800π.χ μπαλαμούτιαζαν αβέρτα, τους έδιωχνα εκεινοι εκεί, τσακώθηκα για χάρη τους με τον αδερφό μου και πέρασα την πιό απαισια μέρα, τα έμαθε και η μάνα μου απο πιτσιρικι που είχαμε μαζί μας(δεν περίμενα τέτοιες λαλακίες) και η μάνα μου έσκασε επιδή νόμιζε ότι εγώ τα κανόνισα, μου κατέστρεψε την ποιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συμφωνω με την συγκέντρωση για καμία λαλακία αλλα όχι για γυμνούς στριπτίζ και σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:32 Ο Lorien έγραψε: #46 20-09-07 20:32 Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια που με ρώτησε η μάνα μου τί είναι το μπάτσελος πάρτυ κι εγώ το μόνο που ήξερα ήτουνε το μπάτσελορ το πτυχίο και της έλεγα οτι μάλλον είναι ένα πάρτυ που κάνεις αμα πάρεις το πτυχίο Click για ανάπτυξη... Θεικό! Βασικά είναι άλλη μία συνήθεια των Αμερικάνων που μιμηθήκαμε. Από όσο ξέρω πάντως οι περισσότεροι και ειδκά οι γυναίκες το πολύ πολύ να βγουν στα μπουζούκια για bachelor παρά να πάνε σε στριπτιτζάδικο κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:18 Η mania έγραψε: #45 20-09-07 20:18 Δυστηχώς είχα την ιδέα να βγώ με παρεούλα να πιούμε ποτό και μια πρώιν του oxyntes να μην την χαρακτηρίσω τώρα και δεν κάνει, μου έφερε δύο μαντράχαλους φαντάρους που είχανε να πάνε με γυναίκα απο το 1800π.χ μπαλαμούτιαζαν αβέρτα, τους έδιωχνα εκεινοι εκεί, τσακώθηκα για χάρη τους με τον αδερφό μου και πέρασα την πιό απαισια μέρα, τα έμαθε και η μάνα μου απο πιτσιρικι που είχαμε μαζί μας(δεν περίμενα τέτοιες λαλακίες) και η μάνα μου έσκασε επιδή νόμιζε ότι εγώ τα κανόνισα, μου κατέστρεψε την ποιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συμφωνω με την συγκέντρωση για καμία λαλακία αλλα όχι για γυμνούς στριπτίζ και σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:32 Ο Lorien έγραψε: #46 20-09-07 20:32 Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστηχώς είχα την ιδέα να βγώ με παρεούλα να πιούμε ποτό και μια πρώιν του oxyntes να μην την χαρακτηρίσω τώρα και δεν κάνει, μου έφερε δύο μαντράχαλους φαντάρους που είχανε να πάνε με γυναίκα απο το 1800π.χ μπαλαμούτιαζαν αβέρτα, τους έδιωχνα εκεινοι εκεί, τσακώθηκα για χάρη τους με τον αδερφό μου και πέρασα την πιό απαισια μέρα, τα έμαθε και η μάνα μου απο πιτσιρικι που είχαμε μαζί μας(δεν περίμενα τέτοιες λαλακίες) και η μάνα μου έσκασε επιδή νόμιζε ότι εγώ τα κανόνισα, μου κατέστρεψε την ποιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συμφωνω με την συγκέντρωση για καμία λαλακία αλλα όχι για γυμνούς στριπτίζ και σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:32 Ο Lorien έγραψε: #46 20-09-07 20:32 Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Ο deadhead_pirate: #47 23-09-07 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και τελικα τι θελει να πει ο ποιητης με το παρτυ αυτο ; "Ας περασουμε μια βραδια ελευθερων ηθων, γιατι απο δω και περα δυστυχια" ; Τι ειναι, το τελευταιο γευμα του θανατοποινητη ; Καποια πραματα ειναι υπερεκτιμημενα. Και οι παντρεμενοι μπορουν να πανε σε bachelor party. Απλα αλλουνου Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικά. Είναι σαν να τρως στο καλύτερο εστιατόριο, και κάποιοι να σε κοιτούν έξω από τη βιτρίνα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Ο tserno έγραψε: #48 23-09-07 13:13 +1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+1 στον Lorien και στον Πειρατή Οτι κατσει..... Αλλωστε πιο μεγαλο χαβαλέ εχει να προσπαθουν να σε πεισουν να παρεις χορο παρα να παρεις εναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:37 Η Neraida έγραψε: #49 23-09-07 14:37 γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο Hunter έγραψε: #50 23-09-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: γιατι οχι??? εγω στο πηγαδι κ....ρησα?!!!! τς τς τς τς τς !! Click για ανάπτυξη... ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:51 Ο Lorien έγραψε: #51 25-09-07 14:51 To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #52 25-09-07 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "επειδη το κανουν οι αλλοι" δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η evouli έγραψε: #53 25-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Συμφωνώ. Click για ανάπτυξη... κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η Giovanna έγραψε: #54 06-10-07 01:28 ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΕ, ΑΛΛΑΖΩ! οχι, δεν θα εκανα. μου ειναι παντελως αδιαφορο, και ελπιζω να ειναι και στο φιλο μου. ειναι τελειως χαζο, τελειως ομως. συμφωνω με κουε στην πρωτη σελιδα. εσυ εξποζντ δε μας ειπες τι θα εκανες ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 05:13 Η Soraya έγραψε: #55 08-10-07 05:13 Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Requiem marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο φιλος μου πηγε στο μπατσελορ του κολλητου του. Το "μπατσελορ" αυτο ηταν απλα να μαζευτει η αντροπαρεα και να τα πιει σε ενα μπαρ. Το ειπανε μπατσελορ ομως. Αυτο το δεχομαι, οπως και το αντιστοιχο, πχ να παει η γυναικοπαρεα στα μπουζουκια. Τωρα στριπ κλαμπς και τετοια τα θεωρω τελειως αμερικανιστικες σαχλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:25 Η Oralee έγραψε: #56 08-10-07 09:25 Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ πάντως θα έκανα μπάτσελορ.. μόνο για τα μάτια του γαμπρού όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 09:08 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #57 28-05-12 09:08 Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι...Χωρίς απρόοπτα,όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.