*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Sex μπορείς να κάνεις?![]()
Πέσε 30 μετάνοιες τώρα να μάθεις να έχεις βρώμικο μυαλό

Κέφια σήμερα και οι δυο. Οι κάμψεις είναι το λιγότερο, αντέχω. Αλλά φαντάσου να κάνεις κάμψεις και ξαφνικά να νοιώσεις από πίσω κάτι σκληρό. Ουπς, μου έπεσε το σαπούνι, όπως στη φυλακή.
![]()
Μη σε ακούει κανένας Ευαγγελάτος και θα ετοιμάσει κρυφές κάμερες στα μοναστήρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ......

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες?
Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal?
(βλ.La mala education)

suspiria
Διάσημο μέλος

Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ!
γι' αυτό δεν θα μονάσεις

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ.
Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ......
Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές

Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί.
suspiria
Διάσημο μέλος

Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι;![]()
![]()
Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο![]()
Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες.
Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.