*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:27 Η *marouli*: #101 07-07-07 16:27 Δεν νομίζω να το έκανα ποτέ...Δεν είναι το στυλ μου τετοιο και θα συμφωνήσω και με suspiria ότι κάποια πράγματα που θα έπρεπε να κάνω θα ήταν αντιθετα με τα πιστεύω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:32 Η suspiria έγραψε: #102 07-07-07 16:32 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Sex μπορείς να κάνεις? Click για ανάπτυξη... Πέσε 30 μετάνοιες τώρα να μάθεις να έχεις βρώμικο μυαλό Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Κέφια σήμερα και οι δυο. Οι κάμψεις είναι το λιγότερο, αντέχω. Αλλά φαντάσου να κάνεις κάμψεις και ξαφνικά να νοιώσεις από πίσω κάτι σκληρό. Ουπς, μου έπεσε το σαπούνι, όπως στη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Μη σε ακούει κανένας Ευαγγελάτος και θα ετοιμάσει κρυφές κάμερες στα μοναστήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:35 Ο deadhead_pirate: #103 07-07-07 16:35 Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2007 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:39 Η Εδάδ έγραψε: #104 07-07-07 16:39 Ἠταν σε αντιπαραβολή με το δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, δεν είμαι εγώ πονηρό μυαλό! ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:43 Ο deadhead_pirate: #105 07-07-07 16:43 Εγώ όμως είμαι, αν και δε νομίζω οτι είναι και πολύ πονηρό αυτό που λέω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η suspiria έγραψε: #106 07-07-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομίζω να το έκανα ποτέ...Δεν είναι το στυλ μου τετοιο και θα συμφωνήσω και με suspiria ότι κάποια πράγματα που θα έπρεπε να κάνω θα ήταν αντιθετα με τα πιστεύω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:32 Η suspiria έγραψε: #102 07-07-07 16:32 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Sex μπορείς να κάνεις? Click για ανάπτυξη... Πέσε 30 μετάνοιες τώρα να μάθεις να έχεις βρώμικο μυαλό Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Κέφια σήμερα και οι δυο. Οι κάμψεις είναι το λιγότερο, αντέχω. Αλλά φαντάσου να κάνεις κάμψεις και ξαφνικά να νοιώσεις από πίσω κάτι σκληρό. Ουπς, μου έπεσε το σαπούνι, όπως στη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Μη σε ακούει κανένας Ευαγγελάτος και θα ετοιμάσει κρυφές κάμερες στα μοναστήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:35 Ο deadhead_pirate: #103 07-07-07 16:35 Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2007 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:39 Η Εδάδ έγραψε: #104 07-07-07 16:39 Ἠταν σε αντιπαραβολή με το δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, δεν είμαι εγώ πονηρό μυαλό! ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:43 Ο deadhead_pirate: #105 07-07-07 16:43 Εγώ όμως είμαι, αν και δε νομίζω οτι είναι και πολύ πονηρό αυτό που λέω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η suspiria έγραψε: #106 07-07-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Sex μπορείς να κάνεις? Click για ανάπτυξη... Πέσε 30 μετάνοιες τώρα να μάθεις να έχεις βρώμικο μυαλό Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Κέφια σήμερα και οι δυο. Οι κάμψεις είναι το λιγότερο, αντέχω. Αλλά φαντάσου να κάνεις κάμψεις και ξαφνικά να νοιώσεις από πίσω κάτι σκληρό. Ουπς, μου έπεσε το σαπούνι, όπως στη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Μη σε ακούει κανένας Ευαγγελάτος και θα ετοιμάσει κρυφές κάμερες στα μοναστήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:35 Ο deadhead_pirate: #103 07-07-07 16:35 Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2007 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:39 Η Εδάδ έγραψε: #104 07-07-07 16:39 Ἠταν σε αντιπαραβολή με το δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, δεν είμαι εγώ πονηρό μυαλό! ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:43 Ο deadhead_pirate: #105 07-07-07 16:43 Εγώ όμως είμαι, αν και δε νομίζω οτι είναι και πολύ πονηρό αυτό που λέω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η suspiria έγραψε: #106 07-07-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:39 Η Εδάδ έγραψε: #104 07-07-07 16:39 Ἠταν σε αντιπαραβολή με το δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, δεν είμαι εγώ πονηρό μυαλό! ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:43 Ο deadhead_pirate: #105 07-07-07 16:43 Εγώ όμως είμαι, αν και δε νομίζω οτι είναι και πολύ πονηρό αυτό που λέω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η suspiria έγραψε: #106 07-07-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ἠταν σε αντιπαραβολή με το δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, δεν είμαι εγώ πονηρό μυαλό! ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:43 Ο deadhead_pirate: #105 07-07-07 16:43 Εγώ όμως είμαι, αν και δε νομίζω οτι είναι και πολύ πονηρό αυτό που λέω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η suspiria έγραψε: #106 07-07-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ όμως είμαι, αν και δε νομίζω οτι είναι και πολύ πονηρό αυτό που λέω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η suspiria έγραψε: #106 07-07-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: ΑΛήθεια, έχετε δει την ταινία του Αλμοδόβαρ με τις καλόγριες? Click για ανάπτυξη... Eνώ με τον παπά που βίαζε τον μικρό αδερφό του gael garcia bernal? (βλ.La mala education) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:51 Η Εδάδ έγραψε: #107 07-07-07 16:51 Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 16:55 Η suspiria έγραψε: #108 07-07-07 16:55 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Συγγενή του gael garcia bernal θα βίαζα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... γι' αυτό δεν θα μονάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:05 Ο DrStrangelove: #109 07-07-07 17:05 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Αν μπορούσες να κάνεις σεξ στο μοναστήρι θα πήγαινα μέχρι κι εγώ. Η φαντασίωση με τις καλόγριες είναι από τις πιο.....εχμ χμ χμ χμ ...... Click για ανάπτυξη... Eίδες ? Και την πρωτοεισήγαγα εγώ στο στέκι. Αλλά να ναι νέες και ζουμερές Ξέρεις τι δαίμονα κρύβουν μέσα τους ? Σςςς τώρα, θα μας κλείσουν το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:13 Η suspiria έγραψε: #110 07-07-07 17:13 Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:26 Ο DrStrangelove: #111 07-07-07 17:26 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim175 ggl charmander New member giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Πειρατή και Γιατρέ, ξέρετε οτι οι άντρες μονάζουν με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, έτσι; Δηλαδή οι πιθανότητες για σεξ στο μοναστήρι περιορίζονται στο σεξ με το ίδιο φύλο Click για ανάπτυξη... Είπα τις προάλλες σε ένα ταξιτζή την σκέψη μου για το μοναστήρι, φυσικά μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως πάντα, και το πρόβλημα που παρουσίασες τώρα, και μου είπε ''βρίσκουν αυτοί τρόπο για γυναίκες''. Τώρα τί εννοούσε είναι άλλη υπόθεση, ίσως να μιλάει η πείρα. Κάπου πρέπει να'χει δίκιο, γιατί είναι αδύνατο να φανταστώ ότι δεν προμηθεύονται από την κοντινή πόλη κοπέλες που ξεπετάγονται μέσα από ροζ τούρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:31 Ο deadhead_pirate: #112 07-07-07 17:31 Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 17:47 Ο DrStrangelove: #113 07-07-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά ο δόκτωρας από πάνω έχει φάει τέτοιο χοντρό κόλημα με τις καλόγριες που μιλάει και με τους ταξιτζήδες. Σουσπ, δεν ξέρω καλά από μοναστήρια αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και κοινόβια. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά υπάρχουν κάποια κοινόβια, ειδικά στην Αμερική που είναι σαν camping και εκεί επιδίδονται σε ένα είδος μυστηριακών τελετών, αλλά καμμιά σχέση με την αυστηρή πειθαρχία που απαιτείται στα ορθόδοξα μοναστήρια, οπότε κι αυτό είναι μια καλή λύση γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και είναι άντρες και γυναίκες μαζί. Το τερπνόν μετά του οφελίμου. Πρώτα κάνεις μπιπ και μετά πας και εξομολογείσαι. Μόνο στην Αμερική γίνονται τέτοια παλαβά. Αν βρω το υλικό θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.