Θα παρανομούσατε για να σώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο;

Στον οποίο περίγυρο υπάρχει σίγουρα ένας που κάνει λάθη, του οποίου ο περίγυρος τα πληρώνει και ο αέναος αυτός κύκλος μοιάζει με τον ατέρμονα κοχλία του Αρχιμήδη :yes:
Πιάσε ένα περίγυρο με απ όλα και διπλή αφράτη πίτα, παρακαλώ :happy:
Εχεις δικιο...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δίκαιο δεν ξέρω, χρέη πάντως πολλά :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναλόγως για τι περίπτωση μιλάμε. Εάν πχ απειλείται η σωματική του ακεραιότητα ή η ζωή του από ένα κακοποιό στοιχείο, τότε θα μετερχόμουν κάθε μέσο για να τον σώσω, αν με καταλαβαίνετε. Εάν όμως είχε κάνει ο ίδιος κάποιο έγκλημα και μου ζητούσε να τον συγκαλύψω ή να ψευδομαρτυρήσω, τότε μάλλον όχι (ή ίσως ναι, αλλά με πολύ βαριά καρδιά)· θεωρώ πως όποιος αγαπά πραγματικά δεν τραβάει και τους άλλους στα λάθη του και θα μου έκανε κακή εντύπωση εάν με έφερνε σ' αυτή τη θέση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως θα τον/την βοηθούσα να τεμαχισει το πτώμα και να το ταισει στα γουρούνια, γιατί όχι, λίγη βοήθεια δε βλάπτει.

Απο σένα όλα να τα περιμένει κανεις... :) Λυπαμαι τα γουρουνια...

Γιατί μια χαρά θα φάνε;

Mπορεις να τους δώσεις αλλά πραγματα που θα τα ευχαριστησουν περισσότερο.

Κοίτα Βασίλη δεν ξέρω για σένα αλλά δεν έχω τέτοια γούστα.

Ουτε εγώ βλέπω τις ταινίες που βλέπεις εσύ... :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back