Το έχω κάνει και δυστυχώς ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία για εμένα, μου ασκούσε τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο κάνοντας με να νιώθω τύψεις που έχω δύο χέρια και την δυνατότητα να συμμετέχω σε πράγματα που αυτός για προφανείς λόγους δεν μπορούσε, κατά κάποιο τρόπο πέρασα και εγώ μαζί του ένα μεγάλο διάστημα στη ζωή μου σαν ΑΜΕΑ, λειτουργούσα δηλαδή και εγώ με αυτόν τρόπο και σε ζητήματα καθημερινότητας αλλά και σε πιο σοβαρά όπως επαγγελματικά..και να πω ότι είχα δώσει δικαίωμα πως δεν τον υπολογίζω ή τον υποτιμάω; Γνωρίστηκα σε κέντρο αποκατάστασης ΑΜΕΑ καθώς έκανα εθελοντική εργασία..! Μάλιστα όταν έδωσα τέλος στη σχέση συνέχισε να με κατηγορεί πως το έκανα λόγο του προβλήματος του και όχι λόγο της πιέσης που μου ασκούσε..τότε με είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά, με είχε φέρει σε σημείο να πιστεύω ότι είμαι κακός άνθρωπος και πως όντως ο λόγος ήταν αυτός...πλέον όταν τα σκέφτομαι με εξοργίζει, γιατί κατάλαβα (αν και αργά) πως δεν με εκτίμησε ποτέ ούτε εμένα, ούτε τα κίνητρα μου.
Ας μην μιλήσω για την εκμετάλευση σε οικονομικά και καθημερινά ζητήματα, επικαλούμενος πάντα το πρόβλημα του ως πρόσχημα.
Αν θα έκανα πάλι μια σχέση με άνθρωπο ΑΜΕΑ; Σίγουρα!
Με τον συγκεκριμένο; Ποτέ! Ας λύσει τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει με τον εαυτό του και μετά ας δημιουργήσει -σχέση, πράγμα που δεν νομίζω να κάνει ποτέ, έχει βολευτεί σε αυτή τη κατάσταση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.