Θετικές προοπτικές εν μέσω κρίσης

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,879 μηνύματα.
Δηλαδή είναι καλό νέο η ανακοίνωση της λίστας με τους κλέφτες που όλη η Ελλάδα περιμενει όπου όμως τα άτομα δεν μπορείς να τα βρείς πουθενά...
Οκ. Πάω να γλεντήσω τα καλά νέα. Συγγνώμη για την ενόχληση :redface::(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,879 μηνύματα.
Μετά την ψυχρολουσία απο τις λίστες, που ακόμη δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για τους περισσότερους γιατρούς, θα αναρτήσω εδώ ενα ποστ ανάλογο του θέματος, μήν γκρινιάζει και η φίλη Γίδι.

Η προσέγγιση με την Τουρκία δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα της κρίσης ή ευρύτερο και παλαιότερο σχέδιο της ΕΕ. Είναι πάντως γεγονός. 21 μνημόνια υπογράφτηκαν, και 320 επιχειρηματίες ήρθαν. Το κλίμα ζεστό σε σημείο ενθουσιώδες. Και οι δηλώσεις απο την Τουρκικη πλευρά, αρκετά κοντά σε ότι περιμέναμε.

Είναι αλήθεια ότι απο τη μάχη του Μαραθώνα κι ύστερα μάλλον σφάξαμε εμείς τόσους γείτονες και με τόση αγριότητα όση κι εκείνοι αντίστοιχους δικούς μας. Είναι επίσης γνωστό ότι μνήμες άσχημες και αντιπαθητικές, τόσο απο την εισβολή τη δική μας στην Μιρκα Ασία τότε όσο και απο αυτήν των Τούρκων στην Κύπρο, οδήγησαν και εμάς και τους γείτονες σε απίστευτη κοροιδία (μέσω εξοπλισμών) αμφότερους.

Για όσους θυμούνται, ή θέλουν να θυμούνται, την σφαγή της Χίου, ίσως θα έπρεπε να δούν πόσους Τούρκους σφάξαμε εμείς όταν πήραμε την Τριπολιτσά. Γενικά με δυο λόγια θα μπορούσαμε να πουμε:

Αρκετό καιρό σφαχτήκαμε, τώρα ας βγάλουμε και μερικά λεφτά !

Πιστεύω ότι σήμερα, η προσέγγιση Ελλήνων και Τούρκων, αν οι πολιτικοί μας πραγματικά το εννοούν, είναι ενα χαρμόσυνο και πολύ εποικοδομητικό ιστορικό γεγονός. Που μπορεί να αποβεί πηγή χαράς όχι μόνο για σήμερα αλλα για πολλά πολλά χρόνια απο σήμερα. Ας το ελπίσουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kloyklos

Νεοφερμένος

Ο kloyklos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Ξεκινάω:
Κατεδάφιση αυθαίρετων στον Άλιμο παρουσία του ΠρωθυπουργούΣτην παραλία του Αλίμου βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός όπου, παρουσία του ιδίου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων. Οι παραλίες ανήκουν στον κόσμο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ανάμεσα στα κτήρια που κατεδαφίζονται στον Αλιμο είναι και το παλαιό νυχτερινό κέντρο «Φαντασία». Η κ. Μπιρμπίλη από την πλευρά της δήλωσε πως το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εκπονήσουν ένα πρόγραμμα ήπιας ανάπλασης του παραλιακού μετώπου έτσι ώστε να αποδοθεί άμεσα, στο σύνολό του, στο κοινό.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου έως και τη Γλυφάδα και την άμεση απόδοσή του στους πολίτες.


Συνεχεια την Φαντασια γκρεμιζουν, βεβαια πρωθυπουργος στην κατεδάφιση δεν εχει πάει, αλλα ούτως ή άλλως ο Γιωργάκης ειναι ειδικη περίπτωση μας το απέδειξε από την πρώτη μερα, εδω "εβρισκε" άτομα που του ζητουσαν να μας κόψει τους μισθους και δεν βρέθηκε ενας να τον γιαουρτώσει.
Βέβαια τα καναλια ξεχασαν να μας ενημερώσουν οτι η ρημάδα η "Φαντασία" ειναι κλειστη εδω και 25 χρόνια:whistle:
Λιγο πιο κάτω βρίσκεται το "Ακρωτήρι" που ανοίκει και στην εκκλησία αν δεν κάνω λάθος, εκει έχει τα άντερα να πάει να του ξισει λίγο καμμια μάντρα?:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,555 μηνύματα.
Μισθωτοί έκρυψαν εισοδήματα 700 εκατ. ευρώ

Φοροδιαφυγή ύψους 700 εκατ. ευρώ εντόπισε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών σε φορολογικές δηλώσεις 177.500 μισθωτών οι οποίοι είτε «ξέχασαν» να δηλώσουν ολόκληρο το ποσό του ετήσιου εισοδήματος που εισέπραξαν το 2008 από τους εργοδότες είτε δεν το δήλωσαν καθόλου. Τα στοιχεία είναι άκρως εντυπωσιακά και δείχνουν ότι οι φοροδιαφυγή διαχέεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλα τα επίπεδα των εισοδημάτων, από τα χαμηλά και μεσαία ως τα πολύ υψηλά.

Η ΓΓΠΣ προχώρησε σε διασταύρωση των δεδομένων των Οριστικών Δηλώσεων Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (έντυπο Ε7) και του Β΄ αντιτύπου των Βεβαιώσεων Αποδοχών για Υπηρεσίες Δημοσίου τα οποία υποβλήθηκαν στη ΓΓΠΣ και στις ΔΟΥ το οικονομικό έτος 2009 και αφορούν εισοδήματα του 2008. Τα δεδομένα αυτά διασταυρώθηκαν με τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις που δηλώθηκαν με τη Δήλωση Εισοδήματος Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του Οικονομικού Ετους 2009.

Από τη συγκεκριμένη διασταύρωση προέκυψαν τα ακόλουθα:

* Περίπου σε 150.000 περιπτώσεις φορολογούμενων διαπιστώθηκε ότι δηλώθηκαν εισοδήματα χαμηλότερα από αυτά που προκύπτουν από τις δηλώσεις των εργοδοτών τους. Το συνολικό ύψος των μη δηλωθέντων αποδοχών υπερβαίνει τα 205 εκατ. ευρώ. Πιο αναλυτικά, 37.934 φορολογούμενοι δήλωσαν λιγότερα εισοδήματα ως και 100 ευρώ από τα πραγματικά, με το συνολικό ύψος απόκλισης να φθάνει στο 1,3 εκατ. ευρώ. Από 100 ευρώ ως 500 ευρώ μικρότερα εισοδήματα δήλωσαν 40.236 μισθωτοί με το συνολικό ύψος απόκλισης να ανέρχεται σε 10,5 εκατ. ευρώ, ενώ από 500 ευρώ ως 1.000

ευρώ δήλωσαν χαμηλότερα εισοδήματα από τα πραγματικά 19.628 μισθωτοί με το συνολικό ύψος απόκλισης να ξεπερνάει τα 14 εκατ. ευρώ. Απόκλιση άνω των 5.000 ευρώ εμφάνισαν τα εισοδήματα 8.432 μισθωτών με συνολικό ύψος απόκλισης τα 80 εκατ. ευρώ.

* Περίπου 28.000 περιπτώσεις φορολογούμενων οι οποίοι ενώ δηλώθηκαν από εργοδότες ως αποδέκτες αμοιβών για μισθωτές υπηρεσίες άνω των 10.000 ευρώ δεν υπέβαλαν Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το αντίστοιχο έτος (Οικ. Ετος 2009). Το συνολικό ποσό εισοδήματος που δεν δηλώθηκε από αυτές τις περιπτώσεις αγγίζει τα 507 εκατ. ευρώ. Τα αποτελέσματα της παραπάνω διασταύρωσης αποστέλλονται στις αρμόδιες διευθύνσεις και στις ΔΟΥ.

:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
"Καλά νέα από την κρίση;" :hmm::hmm::hmm:


"Μήπως τελικά όλη η Ελλάδα υπήρξε μία ανεπίγνωστη αυθαιρεσία της ιστορίας;":hmm::hmm::hmm:

Μιλάμε για πτώχευση. Για δανεισμό, περικοπές, πείνα, καταστροφές.
...

Σωστο...
Εγω το βλεπω απο την αλλη πλευρα τη συναισθηματικη...

Και ποιος δεν το βλέπει έτσι;:redface::hmm:


Ε, καλά, σε τούτη τη χώρα το κράτος είχε και δύο αξεπέραστες επιτυχίες: άλλοτε συνελάμβανε τους Κομμουνιστές στο "πιτς φιτίλι" και τώρα συλλαμβάνει τους Μισθωτούς, όπως η αράχνη τις περαστικές μύγες!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεσμώτης

Περιβόητο μέλος

Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4,605 μηνύματα.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ενα καλο νεο?! Ναι υπαρχει!

Τοσες μερες παιδια παρακολουθω, δεν ακουω κατι συγκεκριμενο και αμεσως θετικο ...
Κοβουν μισθους, καταργειται η μονιμοτητα, τα παιδια της γενιας μου την βλεπουν μεταναστες, συνταξεις πλεον γιοκ, γαμοι πλεον γιοκ, παιδια πλεον γιοκ (ενα και πολυ ειναι), κατεδαφιζουν σπιτικα, ακουγεται να μπλοκαρουν λογαριασμους τραπεζης, μειωνονται η και κοβονται τα επιδοματα, υποθεσεις επανεμφανισης δραχμης, ακριβαινουν τα καθημερινα προιοντα και οι απολυσεις μπρος στα ματια μας, δουλειες με υπερωριες. Τι να πω.. Με τους γιατρους καλο φανηκε, αλλα θελει δουλεια κι απο μας. Οσο ειμαστε στα μαχαιρια με την κυβερνηση που επιλεξαμε, τοσο κακο θα γινεται. Ενα κρατος, οπως καθε ομαδα, για να ορθοποδησει χρειαζεται αλληλοκατανοηση, αλληλοστηριξη.
Δε βλεπω τιποτε τετοιο προσωπικα, ακόμα.

Επειδη ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος, καθε εμποδιο για καλο.
Καποιοι θα σφιξουν πωπους, θα κατεβουν απο τα καλαμια και θα μυρισουν λιγο γη. Ευκαιρια να ρθουν λιγακι πιο κοντα οι ανθρωποι.. Δεν ειν κακο. Λεγεται αυτογνωσια. Το καλο που ελεγα. Θυμαμαι τη γιαγια μου που μικρη με μπουκωνε να φαω ολο το φαι μου, ειχε περασει κατοχη...Σημερα αφηνουμε γεματα πιατα εδω στην Ελλαδιτσα μας. Kι ερχομαι και με αντερωτω: ''Καλα, εισαι τρελη? Κι εμεις τι φταιμε?''
Συζητουσα με ενα φιλο, μου λεει:- Ρε μαιντ, τι φταιω εγω για τα εμποδια που μου βαζουν?'' Και του απαντω: Απο ποτε τα εμποδια που εχουν μπει στη ζωη σου ειναι εξαιτιας σου?
Το εμποδιο, κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι ποτε προσωπικη επιλογη. Κι αν ειναι προσωπικη επιλογη, δε θα πρεπει να θεωρειται κι εμποδιο. Ειναι δυσκολη η ζωη σημερα. Θα στρωσει ομως. Ενα καλο που επισης βλεπω ειναι η καταρρευση ενος παντελως διεφθαρμενου πολιτικου συστηματος, με τη παροδο των χρονων και νεοι οικονομικοι δρομοι.

Θα μαθουμε λοιπον με υπομονη και ψυχραιμια, να τρωμε ολο το φαι μας, η τελευταια μπουκια, οπως ελεγε η γιαγια μου... ειναι η δυναμη μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,555 μηνύματα.
Σε μείωση των τιμών προχωρούν οι καταστηματάρχες του Χαλανδρίου

Ο Βήμα 99,5 και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για τη στήριξη
κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΚΑΛΟΥΝ Επιχειρήσεις, εμπόρους, καταστηματάρχες να γίνουν μέλη της συμμαχίας με μια μοναδική προϋπόθεση:

Να προχωρούν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν:
-ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΠΑΣ
-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ
-ΚΑΡΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
«Στόχος είναι να προσεγγίσουμε τον καταναλωτή, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα των εκπτώσεων», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ασημακόπουλος.

Αν καταπολεμηθεί η αναίτια ακρίβεια, και δοθούν ευκαιρίες στους καταναλωτές που δεν έχουν τόσα μέσα, και ζωντανέψει η αγορά, θα μπορούσε να είναι μία θετική κίνηση.

Σημείωση:
Βλέπω ότι ο τίτλος που έβαλα στο θέμα είναι αποπροσανατολιστικός, κι ακόμα κι αν δεν είναι λίγοι αυτοί που κατάλαβαν τι εννοώ, την αισιόδοξη αλλά ελαφρά ειρωνική χροιά του, δε θα 'θελα να κολλάμε σε αυτόν.
Χαρακτηριστικά νέα που θα περίμενα να δω σε αυτό το θέμα αφορούν τη χρόνια ακρίβεια που χαρακτηρίζει την ελληνική αγορά και την (επιτέλους) καταπολέμησή της, την ανυπαρξία θεσμικού πλαισίου και αποτελεσματικής δράσης για θέματα ανακύκλωσης, δομημένου περιβάλλοντος (βλ αυθαίρετα, όπου ο στόχος προφανώς δεν ήταν να χαρούμε με το γκρέμισμα, αλλά να εντοπίσουμε την κίνηση σαν αρχή μίας νέας τακτικής), φορολογίας και φοροδιαφυγής, παιδείας, κλπ. Οτιδήποτε δείχνει την αλληλεγγύη μεταξύ πολιτών. Ή μιά καλή προοπτική.
Με άλλα λόγια, αν βλέπετε ότι κάτι μπορεί να έχει θετική εξέλιξη στο μέλλον, πείτε το. Η κρίση καθεαυτή δεν έχει θετικές πλευρές, πέρα από το να μάθουμε από τα λάθη. Δικά μας, δικά τους, δεν ξέρω, αλλά λάθη.
(αν οι υπεύθυνοι του site θεωρείτε ότι η σημείωσή μου πρέπει να μπει στο αρχικό θέμα, avec plaisir).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,555 μηνύματα.
Η Ελληνική εταιρεία Σκλαβενίτης σώζει εργαζόμενους της εταιρείας σουπερμάρκετ Ατλάντικ


Εάν είναι αληθινό, να και κάτι που είναι καλό. Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι η εταιρεία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε Έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας «ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων. Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο προηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.
Ιδού, λοιπόν, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν αποσκοπούν στο κέρδος και μόνον. Αυτή η είδηση είναι και συγκινητική. Φαντασθείτε τη χαρά αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έκαναν πραγματικά Χριστούγεννα μετά από τέτοιο ζόφο. Αλλά τα βοθροκάναλα δεν έσπευσαν, βεβαίως, να διαδώσουν αυτό το χαρμόσυνο νέο για να μη χαλάσουν την πιάτσα του κ. Δασκαλόπουλου και των Αρχισυνδικαλιστών που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.
Ας επισκεπτόμαστε λοιπόν τον «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» για τα ψώνια μας και ας διαδώσουμε την είδηση να την πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες.


Πηγή μία, πηγή δύο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

transcendence

Νεοφερμένος

Ο Διομήδης Τρανέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Υπεύθυνος πωλήσεων και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
να μην ξεχνάμε τα καλά που ενδεχομένως προκύπτουν από την κρίση που περνάει η χώρα μας
Καλά για ποιόν, γι αυτούς που την δημιούργησαν; :wall:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
2016 και ακόμα έχετε πίστη σε αυτή την χώρα?Γεμίσαν οι τσέπες εφοπλιστών,επιχειρηματιών,εργολάβων,πολιτικών και τραπεζιτών και οι πολίτες χάσαν και τα εσώρουχα τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

transcendence

Νεοφερμένος

Ο Διομήδης Τρανέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Υπεύθυνος πωλήσεων και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
Όσα "έχασαν" οι τράπεζες από τα δάνεια, με τις ανακεφαλαιοποιήσεις τα εισέπραξαν στο πολλαπλάσιο, όμως ακόμα ζητάνε πίσω τα δανεικά από τους...μισθολιμοκτονούντες!
Ευτυχώς πλέον έχουμε αριστερόστροφη κυβέρνηση και θα δικαιωθεί ονοσούπω η εργατική τάξη :pfff:

Σκλαβενίτης σώζει
Ναι, μόλις αγόρασε (κοψοχρονιά) και τον Μαρινόπουλο, σώζοντας τους εργαζόμενους! Τα άδεια ράφια του θα γεμίσουν και πάλι, χάρη στον σωτήρα.
Ποιός μπορεί να καταλάβει άραγε τα οικονομικά παιγνίδια που παίζονται στο ελλαδιστάν των...θετικών προοπτικών εν μέσω κρίσης :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Όσα "έχασαν" οι τράπεζες από τα δάνεια, με τις ανακεφαλαιοποιήσεις τα εισέπραξαν στο πολλαπλάσιο, όμως ακόμα ζητάνε πίσω τα δανεικά από τους...μισθολιμοκτονούντες!
Ευτυχώς πλέον έχουμε αριστερόστροφη κυβέρνηση και θα δικαιωθεί ονοσούπω η εργατική τάξη :pfff:

Έκτοτε οι μετοχές των τραπεζών κατέρρευσαν και το μετοχικό κεφάλαιο του ΤΧΣ εξανεμίστηκε προκαλώντας δισεκατομμύρια ευρώ ζημιές στο δημόσιο.Αα ναι τι είπαμε θετικές προοπτικές σωστά!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top