Θεωρίες Συνωμοσίας

IMG_20260220_112928_233.jpg

Μα ο obama δε φανηκε να ειπε και τιποτα ουαου εν τελει... ή μηπως ειπε??

Από χθες έχει ξεσπάσει πανικός λόγω της εμφάνισης του Jim Carrey σε βραβεία στη Γαλλία. Ο ηθοποιός ήταν εντελώς αγνώριστος, λες και ήταν κάποιος άλλος.

Προσωπικά είναι από τις λίγες φορές που πιστεύω σε clone theory, όπως και στην περίπτωση της Britney Spears επίσης, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ο ίδιος. Ακόμα και η φωνή του ήταν εντελώς διαφορετική.

ρε παιδιά έχει κάνει κακό μπότοξ μπορεί και σε συνδυασμό με face lift

Και εμένα ο ίδιος μου φαίνεται ότι είναι (ναι, κάπως αλλαγμένος).
Εδώ η δικιά μας η Δήμητρα Παπαδοπούλου "πειράχτηκε" και σχεδόν άλλαξε τύπο προσώπου. :P

ρε παιδιά έχει κάνει κακό μπότοξ μπορεί και σε συνδυασμό με face lift

Δεν ήταν μόνο το πρόσωπο του που προκάλεσε πανικό, αλλά μια σειρά από γεγονότα.

1)Αρχικά τα μάτια του από εκεί που ήταν καφέ όλα τα χρόνια έγιναν μπλε ξαφνικά. Θα μου πεις ότι μπορεί να έβαλε φακούς επαφής, όμως και πάλι.

2)Ο Jim Carrey είναι αριστερόχειρας, όμως αυτή τη φορά υπέγραφε τα αυτόγραφα με το δεξί του χέρι.

3)Η φωνή του όπως έγραψα και πιο πάνω ήταν εντελώς διαφορετική από ότι συνήθως.

4)Ο Jim Carrey ΠΑΝΤΑ όταν λάμβανε κάποιο βραβείο έκραζε το Hollywood καθώς θεωρούσε ότι πρόκειται για χώρο σε παρακμή χωρίς καμία ηθική αξία. Προχθές όμως για πρώτη φορά δεν είπε τίποτα τέτοιο, ίσα ίσα ευχαριστούσε τον κόσμο και το Hollywood λέγοντας πόσο υπερήφανος είναι που λαμβάνει αυτό το βραβείο.

Ακόμα και κάποια πλαστική επέμβαση να έχει κάνει είναι σχεδόν αδύνατον να ήταν αυτός προχθές. Ακόμα και να μην πιστεύεις σε conspiracies (ούτε εγώ πιστεύω σε μεγάλο βαθμό) μερικά πράγματα βγάζουν μάτι. Επίσης, όπως είδαμε με τα Epstein Files ο χώρος του Hollywood είναι πολύ περισσότερο βρώμικος από όσο νομίζαμε, ενώ ο κόσμος δεν είναι πάντα όπως μας τον παρουσιάζουν. Μου θυμίζει την περίπτωση της Britney Spears όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι η φιγούρα που χορεύει ακατανόητα στο instagram εδώ και μερικά χρόνια είναι εκείνη.

Μου θυμίζει την περίπτωση της Britney Spears όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι η φιγούρα που χορεύει ακατανόητα στο instagram εδώ και μερικά χρόνια είναι εκείνη.
πωπω ανατρίχιασα με αυτό που είπες για την Britney
εντάξει, αν συμβαίνουν αυτά είμαστε 100% σε simulation

πωπω ανατρίχιασα με αυτό που είπες για την Britney
εντάξει, αν συμβαίνουν αυτά είμαστε 100% σε simulation

Γενικά το Hollywood είναι ότι πιο σάπιο υπάρχει. Και δεν το λέω επειδή βγήκαν στην επιφάνεια τα Epstein files, αλλά για μια σειρά από γεγονότα που έχουν γίνει στο παρελθόν. Όλοι μας θυμάστε το σκάνδαλο στο Nickelodeon και στο Disney Channel όπου αρκετοί συντελεστές ήταν παιδόφιλοι που κυριολεκτικά παρενοχλούσαν τους ηθοποιούς-παιδιά. Όλοι μας θυμάστε το πώς κατέληξαν μια σειρά από ηθοποιούς που έγιναν διάσημοι από μικρή ηλικία επειδή δεν άντεξαν αυτά που βίωναν εκεί. Όλοι μας θυμόμαστε τον Michael Jackson να καταγγέλει τη μουσική βιομηχανία και όλα όσα βίωνε. Ακόμα και στην περίπτωση της Britney (ίσως από τις πιο τραγικές) κυριολεκτικά την νάρκωναν ώστε να τραγουδάει ενώ δεν είχε καμία ελευθερία στη ζωή της, μάλιστα της πήραν και την κηδεμονία των παιδιών της με σκοπό να την απειλούν σε περίπτωση που αρνιόταν να κάνει tours και νέα albums (για αυτό και θεωρώ ότι πολύ πιθανόν να μην είναι καν μαζί μας πλέον και αυτή που βλέπουμε είναι κάποιο body double). Και πόσες άλλες περιπτώσεις που μου διαφεύγουν/δεν τις γνωρίζω. Δεν υπάρχει πιο σάπιος χώρος από τη βιομηχανία του θεάματος δυστυχώς. Θα μου πεις εσύ δεν ακούς μουσική και δεν βλέπεις ταινίες του Hollywood?? Φυσικά και βλέπω και μάλιστα πολύ, με αυτές μεγάλωσα εξάλλου. Όμως οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο είναι το λιγότερο τρομακτικές.

Ο Jim Carrey αν ψάξετε πάντα έκανε exposed το Hollywood τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και στις απονομές των βραβείων. Προχθές όμως ήταν εντελώς το αντίθετο, έλεγε πόσο υπερήφανος είναι που ανήκει στο χώρο αυτό και πόσο χαρούμενος που παραλαμβάνει αυτό το βραβείο. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να τον έκαναν να σιωπήσει επειδή έκανε exposed τη βιομηχανία του θεάματος, πόσο μάλλον τώρα που βγαίνουν στο φως τα Epstein files. Βέβαια τα body doubles είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν στο Hollywood εδώ και χρόνια. Δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά εξάλλου, στην ταινία που γυρίζει ο Brad Pitt τώρα στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις ηθοποιοί που του μοιάζουν και θα γυρίσουν διάφορες σκηνές παριστάνοντας ότι είναι ο ίδιος!!!​

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back