Θεωρίες Συνωμοσίας

AISelect_20260509_114942_Chrome.jpg

Δεν υπάρχουν εξωγήινοι τουλάχιστον στο υλικό σύμπαν ( το 4%) αλλά και να υπήρχαν ταξιδεύοντας με τα πιό εξελιγμένα διαστημικά σκάφη κινούμενα με την ταχύτητα του φωτός πρίν απο εκατομύρια η δίς έτη για να έρθουν στην γή , πάλι δεν θα τους συναντούσαμε ποτέ κι ο λόγος είναι απλός : Το σύμπαν διαστέλλεται απο την στιγμή της δημιουργίας του και οι γαλαξίες απομακρύνονται μεταξύ τους με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός.. 'Αλλωστε το "παράδοξο" του Φέρμι ισχύει μέχρι και σήμερα . Το "παράδοξο" του Φέρμι συνίσταται στην εμφάνιση μιας σαφούς αντίφασης μεταξύ της υψηλής πιθανότητας ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών και της έλλειψης παρατηρήσιμων στοιχείων της ύπαρξής τους. Ο λόγος που δεν βλέπουμε αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων είναι επειδή δεν υπάρχουν..

Δεν υπάρχουν εξωγήινοι τουλάχιστον στο υλικό σύμπαν ( το 4%) αλλά και να υπήρχαν ταξιδεύοντας με τα πιό εξελιγμένα διαστημικά σκάφη κινούμενα με την ταχύτητα του φωτός πρίν απο εκατομύρια η δίς έτη για να έρθουν στην γή , πάλι δεν θα τους συναντούσαμε ποτέ κι ο λόγος είναι απλός : Το σύμπαν διαστέλλεται απο την στιγμή της δημιουργίας του και οι γαλαξίες απομακρύνονται μεταξύ τους με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός.. 'Αλλωστε το "παράδοξο" του Φέρμι ισχύει μέχρι και σήμερα . Το "παράδοξο" του Φέρμι συνίσταται στην εμφάνιση μιας σαφούς αντίφασης μεταξύ της υψηλής πιθανότητας ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών και της έλλειψης παρατηρήσιμων στοιχείων της ύπαρξής τους.
οι διαστάσεις και οι σκουληκότρυπες δε νομιζω πως δουλευουν ετσι
Ο λόγος που δεν βλέπουμε αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων είναι επειδή δεν υπάρχουν..
ή δεν θελουν επιτηδες να μας γινουν γνωστοι, ή θελουν σε συγκεκριμενη στιγμη αλλιως θα αποσταθεροποιηθει η κοινωνια. αλλωστε ολα τα υπολοιπα που παρατηρουμε δεκαετιες τωρα, τι ειναι; πώς εξηγεις τα τρια βιντεακια του πενταγωνου των πιλοτων απο FLIR;

ή δεν θελουν επιτηδες να μας γινουν γνωστοι, ή θελουν σε συγκεκριμενη στιγμη αλλιως θα αποσταθεροποιηθει η κοινωνια. αλλωστε ολα τα υπολοιπα που παρατηρουμε δεκαετιες τωρα, τι ειναι; πώς εξηγεις τα τρια βιντεακια του πενταγωνου των πιλοτων απο FLIR;
Τα βλεπω ως προιοντα για εσωτερικη καταναλωση και κινησεις αποπροσανατολισμου απο τα σοβαρα γεγονοτα που γινονται στη ΓΗ.(πολεμος μεση ανατολη, επστειν,ενεργειακη κριση)

Καλο ειναι να μη συμπεριφερομαστε σαν τα αμερικανακια που ψοφανε για τετοια.

Ο κοσμος καιγεται και το μ@νι χτενιζεται λεει ο σοφος λαος.

Αποδειξεις θελω να δω οχι αοριστα βιντεακια απο ρανταρ.

Τα βλεπω ως προιοντα για εσωτερικη καταναλωση και κινησεις αποπροσανατολισμου απο τα σοβαρα γεγονοτα που γινονται στη ΓΗ.(πολεμος μεση ανατολη, επστειν,ενεργειακη κριση)

Καλο ειναι να μη συμπεριφερομαστε σαν τα αμερικανακια που ψοφανε για τετοια.

Ο κοσμος καιγεται και το μ@νι χτενιζεται λεει ο σοφος λαος.

Αποδειξεις θελω να δω οχι αοριστα βιντεακια απο ρανταρ.
Τα βίντεο απο ραντάρ δεν ειναι αποδειξεις; Θέλεις να προσγειωθουν στην αυλή σου;

Τα τρια αυτα βίντεο δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2017, πριν απο ολα οσα παραθετεις ως σημαντικα γεγονότα

Τα βίντεο απο ραντάρ δεν ειναι αποδειξεις;
Οχι φιλε μου δεν ειναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θέλεις να προσγειωθουν στην αυλή σου;
Θελω σοβαρη επιστημονικη εξηγηση οχι αοριστιες

Και να σου πω και κατι προσωπικο στην τελικη? Στα παπαρια μου αμα υπαρχουν εξωγηινοι αν δεν αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα μου.

Μακαρι να τα ειχαμε ολα λυμενα σαν ανθρωποτητα ωστε να εξερευνουσαμε σοβαρα και το συμπαν.

Οχι φιλε μου δεν ειναι.

Θελω σοβαρη επιστημονικη εξηγηση οχι αοριστιες

Και να σου πω και κατι προσωπικο στην τελικη? Στα παπαρια μου αμα υπαρχουν εξωγηινοι αν δεν αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα μου.

Μακαρι να τα ειχαμε ολα λυμενα σαν ανθρωποτητα ωστε να εξερευνουσαμε σοβαρα και το συμπαν.
Τα πάντα θα αλλάξουν, θα αποσταθεροποιηθει η κοινωνία. Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων τόσα δις είναι θρήσκοι, πιστεύουν σε καποια θρησκεία δηλαδη, σε κάποιο θεο, αν τελικά υπαρχουν εξωγήινοι αυτο θα σημαίνει αυτόματα κατάρρευση όλων των θρησκειών και των όσων πιστευουμε. Οπότε ακομα και αθεος να εισαι, επηρεαζεσαι αμεσότατα σε ολους τους τομείς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back