American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.474 μηνύματα.

13-01-24

18:54
Για 9η ημέρα ο 31χρονος αγνοείται με την αστυνομία να μην μπορεί να βρει κανένα στοιχείο. Στις έρευνες συμμετέχουν πάνω από 100 αστυνομικοί, εθελοντές του στρατού αλλά και δύτες που ψάχνουν στην γύρω περιοχή. Μάλιστα το υπουργείο προστασίας του πολίτη έχει στείλει ειδικό κλιμάκιο στην περιοχή ώστε να βοηθήσει στις έρευνες.
www.naftemporiki.gr
www.real.gr
www.ekriti.gr

Εξαφάνιση 31χρονου: Εντείνονται οι έρευνες - Και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο Μεσολόγγι
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη, με τις έρευνες μέχρι στιγμής να παραμένουν

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι - Ο Γ. Τσούκαλης μπαίνει στην υπόθεση - Τι αποκαλύπτει στο Real.gr
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη - Στο Μεσολόγγι επίλεκτοι αστυνομικοί
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο Μεσολόγγι για να συνδράμει στις έρευνες εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.474 μηνύματα.

18-01-24

17:18

Μεσολόγγι – Εξαφάνιση 31χρονου: Συνελήφθη ο κρεοπώλης με ένταλμα για ανθρωποκτονία με δόλο
Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Το ένταλμα σε βάρος του αφορά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Ο 50χρονος, χθες το απόγευμα, είχε προσαχθεί και πάλι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κρεοπώλης...
American Economist
Επιφανές μέλος

21-01-24

22:12
Πραγματικά τραγική ιστορία.
www.protothema.gr

Μεσολόγγι - Ιατροδικαστής Λέων: Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον Μπάμπη
Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του - Πολλά τα ερωτήματα για το τι απέγινε ο νεαρός στο Μεσολόγγι, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

21-01-24

22:13
καλά ο κρεοπώλης παίζει να τον έχει κάνει κιμά και να τον πούλησε κιόλας...
American Economist
Επιφανές μέλος

21-01-24

22:31
καλά ο κρεοπώλης παίζει να τον έχει κάνει κιμά και να τον πούλησε κιόλας...
Είναι μια από τις πιο μυστηριώδης υποθέσεις που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Πραγματικά με έχει στεναχωρήσει πολύ η κατάληξη αυτού του παιδιού ενώ παράλληλα δείχνει ότι δεν είμαστε πουθενά ασφαλής.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

21-01-24

22:42
όπως το είπες.. ζούγκλα θα γίνουμε.. δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος μέσα του!! Εγώ πάντως έχω λάβει τα μέτρα μου, και ο γιός μους που πήγε στις ειδικές δυνάμεις.. δεν πήγε τυχαία...Είναι μια από τις πιο μυστηριώδης υποθέσεις που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Πραγματικά με έχει στεναχωρήσει πολύ η κατάληξη αυτού του παιδιού ενώ παράλληλα δείχνει ότι δεν είμαστε πουθενά ασφαλής.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.881 μηνύματα.

21-01-24

22:49
Καλά και αυτός βγαίνει και λέει ό,τι να 'ναι. Που και να ισχύει, ε δεν είναι σωστό να το λες.Πραγματικά τραγική ιστορία.
![]()
Μεσολόγγι - Ιατροδικαστής Λέων: Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον Μπάμπη
Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του - Πολλά τα ερωτήματα για το τι απέγινε ο νεαρός στο Μεσολόγγι, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτάwww.protothema.gr
Όπως και να 'χει, ο άνθρωπος μάλλον είναι νεκρός. Το θέμα είναι τι θα βγει από τις ανακρίσεις από βδομάδα.
Υ.Γ. Ασφαλείς ποτέ δεν ήμασταν και ούτε πρόκειται να είμαστε ποτέ. Απλά πλέον επειδή υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση όσον αφορά τα εγκλήματα, γι' αυτό και τρομάζουμε με αυτά που βλέπουμε. Είναι απλά να μην τύχεις στην περίπτωση, τι να πω.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

21-01-24

22:53
Στο "μάλλον" είσαι.. τον έχει σκοτώσει σίγουρα..Όπως και να 'χει, ο άνθρωπος μάλλον είναι νεκρός.
Κρίμα νέο παιδί.. πολύ κρίμα...

American Economist
Επιφανές μέλος

21-01-24

22:55
Καλά και αυτός βγαίνει και λέει ό,τι να 'ναι. Που και να ισχύει, ε δεν είναι σωστό να το λες.
Όπως και να 'χει, ο άνθρωπος μάλλον είναι νεκρός. Το θέμα είναι τι θα βγει από τις ανακρίσεις από βδομάδα.
Υ.Γ. Ασφαλείς ποτέ δεν ήμασταν και ούτε πρόκειται να είμαστε ποτέ. Απλά πλέον επειδή υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση όσον αφορά τα εγκλήματα, γι' αυτό και τρομάζουμε με αυτά που βλέπουμε. Είναι απλά να μην τύχεις στην περίπτωση, τι να πω.
Δεδομένου ότι το επάγγελμα του κατηγορουμένου είναι κρεοπώλης φοβάμαι τι μπορεί να έκανε στο σώμα του άτυχου νέου. Επίσης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών και δεν είναι μόνος του στο έγκλημα.

Εξαφάνιση 31χρονου - Μεσολόγγι: Ειδική ομάδα από τα Τέμπη στις έρευνες | LiFO
«Θα έχουμε μέλλον σ’ αυτήν την ιστορία και θα έχουμε και εκπλήξεις στην πορεία»

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

21-01-24

23:01
Κάνεις λάθος!! Κάποτε ήμασταν ασφαλείς, πολύ ασφαλείς!! τις εποχές που παίζαμε ελεύθερα χωρίς γονείς να μας φυλάνε και οι εξώπορτες των σπιτιών μας ήταν μονίμως ξεκλέιδωτες.Υ.Γ. Ασφαλείς ποτέ δεν ήμασταν και ούτε πρόκειται να είμαστε ποτέ.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.881 μηνύματα.

21-01-24

23:02
Δε λέω, σχεδόν σίγουρο είναι. Απλά αφού δεν έχει βρεθεί το πτώμα ακόμη (αν βρεθεί ποτέ)...Στο "μάλλον" είσαι.. τον έχει φάει λάχανο...
Κρίμα νέο παιδί.. πολύ κρίμα...![]()
Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα αρκετά, αλλά ναι, το ότι είναι κρεοπώλης μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πως μπορεί να προχώρησε σε ιδιαίτερα ειδεχθείς μεθόδους για να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος, αν είναι ένοχος.Δεδομένου ότι το επάγγελμα του κατηγορουμένου είναι κρεοπώλης φοβάμαι τι μπορεί να έκανε στο σώμα του άτυχου νέου. Επίσης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών και δεν είναι μόνος του στο έγκλημα.
Πάντως ρε παιδιά αν ισχύει τι να πω... καλύτερα να πάμε να ζήσουμε στις σπηλιές με τα ζώα παρά αυτό.
American Economist
Επιφανές μέλος

21-01-24

23:04
Δε λέω, σχεδόν σίγουρο είναι. Απλά αφού δεν έχει βρεθεί το πτώμα ακόμη (αν βρεθεί ποτέ)...
Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα αρκετά, αλλά ναι, το ότι είναι κρεοπώλης μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πως μπορεί να προχώρησε σε ιδιαίτερα ειδεχθείς μεθόδους για να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος, αν είναι ένοχος.
Πάντως ρε παιδιά αν ισχύει τι να πω... καλύτερα να πάμε να ζήσουμε στις σπηλιές με τα ζώα παρά αυτό.
Αυτό φοβούνται όλοι, ότι μπορεί να έκανε πολύ φρικιαστικα πράγματα ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του θύματος.
Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του @Gaspar ως αστυνόμος που είναι σχετικά με την υπόθεση.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

21-01-24

23:06
Δε διαφωνώ σε αυτό. Αυτό που λέω είναι ότι σε περιπτώσεις σαν και αυτές, όπου κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για δολοφονία, ποτέ δεν ήμασταν ασφαλείς. Αν ο άλλος σε έχει βάλει στο μάτι και σκοπεύει να σου κάνει κακό, κινδυνεύεις. Αυτό εννοούσα.Κάνεις λάθος!! Κάποτε ήμασταν ασφαλείς, πολύ ασφαλείς!! τις εποχές που παίζαμε ελεύθερα χωρίς γονείς να μας φυλάνε και οι εξώπορτες των σπιτιών μας ήταν μονίμως ξεκλέιδωτες.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

21-01-24

23:11
Δεν νομίζω πως υπήρχαν τόσο ψυχωτικές συμπεριφορές παλαιότερα. Βέβαια υπήρξαν στυγερά εγκλήματα αλλά όχι με τέτοια συχνότητα.Δε διαφωνώ σε αυτό. Αυτό που λέω είναι ότι σε περιπτώσεις σαν και αυτές, όπου κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για δολοφονία, ποτέ δεν ήμασταν ασφαλείς. Αν ο άλλος σε έχει βάλει στο μάτι και σκοπεύει να σου κάνει κακό, κινδυνεύεις. Αυτό εννοούσα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα τον βρουν σε βάλτο ή χωράφι!!Πραγματικά τραγική ιστορία.
![]()
Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του - Πολλά τα ερωτήματα για το τι απέγινε ο νεαρός στο Μεσολόγγι, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτάwww.protothema.gr
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.657 μηνύματα.

21-01-24

23:18
Τι νομίζεις φταίει που άλλαξε αυτό τώρα Αγγελική;Κάνεις λάθος!! Κάποτε ήμασταν ασφαλείς, πολύ ασφαλείς!! τις εποχές που παίζαμε ελεύθερα χωρίς γονείς να μας φυλάνε και οι εξώπορτες των σπιτιών μας ήταν μονίμως ξεκλέιδωτες.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.916 μηνύματα.

21-01-24

23:18
Δεν νομίζω πως υπήρχαν τόσο ψυχωτικές συμπεριφορές παλαιότερα. Βέβαια υπήρξαν στυγερά εγκλήματα αλλά όχι με τέτοια συχνότητα.
παλιότερα, δεν υπήρχαν και τα μμε να προβάλλουν με τέτοια συχνότητα οτιδήποτε μπορεί να τρομοκρατήσει, φοβίσει και αποβλακώσει τον κόσμο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

21-01-24

23:20
Μπορεί και να έχεις και δίκιο σε αυτό. Ωστόσο, νομίζω πως και η "υπερβολική" προβολή και κάλυψη των εκάστοτε εγκλημάτων πλέον παίζει το ρόλο της, χωρίς φυσικά αυτό να αναιρεί κάτι απ' όσα λες. Αλλά εφόσον δεν έχω κάποια δεδομένα στα χέρια μου και δεν έχω ζήσει παλιότερα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Δεν νομίζω πως υπήρχαν τόσο ψυχωτικές συμπεριφορές παλαιότερα. Βέβαια υπήρξαν στυγερά εγκλήματα αλλά όχι με τέτοια συχνότητα.
Αν τον βρουν κιόλας. Για να τον βρουν πρέπει να υπάρχει κιόλας. Και δυστυχώς τα πράγματα μόνο προς αυτή την κατεύθυνση δε δείχνουν.Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα τον βρουν σε βάλτο ή χωράφι!!
American Economist
Επιφανές μέλος

21-01-24

23:24
Μπορεί και να έχεις και δίκιο σε αυτό. Ωστόσο, νομίζω πως και η "υπερβολική" προβολή και κάλυψη των εκάστοτε εγκλημάτων πλέον παίζει το ρόλο της, χωρίς φυσικά αυτό να αναιρεί κάτι απ' όσα λες. Αλλά εφόσον δεν έχω κάποια δεδομένα στα χέρια μου και δεν έχω ζήσει παλιότερα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Αν τον βρουν κιόλας. Για να τον βρουν πρέπει να υπάρχει κιόλας. Και δυστυχώς τα πράγματα μόνο προς αυτή την κατεύθυνση δε δείχνουν.
Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν οι αρχες έχουν κάνει έρευνα στο μαγαζί του κρεοπωλη, πραγματικά σκέφτομαι τις μηχανές που υπάρχουν εκεί και τρομάζω με το τι μπορεί να έκανε στο θύμα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

21-01-24

23:32
Νομίζω πως δεν έχουν κάνει ακόμη, αν δεν κάνω λάθος. Πάντως έτσι και κάνουν και βρεθούν ίχνη του DNA του θύματος, εε, νομίζω πως από εκεί και έπειτα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αρκετά.Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν οι αρχες έχουν κάνει έρευνα στο μαγαζί του κρεοπωλη, πραγματικά σκέφτομαι τις μηχανές που υπάρχουν εκεί και τρομάζω με το τι μπορεί να έκανε στο θύμα.
Ωστόσο, έχω την εντύπωση πως η περιοχή που ελέγχουν είναι εκτός πόλης. Άρα, δε θα υπήρχε κάτι που να δείχνει πως ο κρεοπώλης επέστρεψε στην πόλη ώστε να κάνει ό,τι ήταν να κάνει με το πτώμα (αν το έκανε) ;
Ωστόσο αν έκανε κάτι, θα φανεί. Πιστεύω ότι θα σπάσει σίγουρα και θα ομολογήσει αν είναι ένοχος.
Πάντως, για να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους πρακτικές, περί σχιζοφρένειας πρόκειται. Δεν τα κάνεις αυτά σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (βασικά δε σκοτώνεις άνθρωπο εξαρχής, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω).
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

21-01-24

23:39
Έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Παλαιότερα η ζωή μας ήταν πιο απλη και χαιρόμασταν με τα λίγα. Τώρα το κυνήγι του χρήματος και ή σημαντική αύξηση της οικονομικής ανισότητας έχει δημιουργήσει ανθρώπους ψυχικά άρρωστους και όχι μόνο. Στην εποχή μας ο πλούτος έχει σημασία και όχι ο Άνθρωπος. Χάσαμε τις αξίες μας ως άνθρωποι, αυτό πάθαμε..Τι νομίζεις φταίει που άλλαξε αυτό τώρα Αγγελική;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν παίρνεις ναρκωτικά δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.. ξεχάσατε τον πατέρα της μικρής ΄'Ανυ υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την πετσόκοψε και την έβρασε..Πάντως, για να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους πρακτικές, περί σχιζοφρένειας πρόκειται. Δεν τα κάνεις αυτά σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (βασικά δε σκοτώνεις άνθρωπο εξαρχής, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.