Διάβασα όσα είπε ο καθένας προσεκτικά.Δεν μπορω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά επειδή δεν έχω το χρόνο.Θα πω μόνο κάτι γενικό.Πρώτον,δεν έχω καμία σχέση με τη ΧΑ ούτε τους υποστηρίζω.Υπάρχουν θέματα στα οποία συμφωνώ μαζί τους(σκοπιανό,κυπριακο,Βορειος Ηπειρος και κάποια ακόμα που δεν είναι της παρούσης).Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακραίες πράξεις βίας τόσο σε ανθρώπους όσο και σε υλική υποδομή θα βρεις απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερα.Υπάρχουν παμπολλα περιστατικά αναρχικων που ξυλοκοπησαν πολίτες με σημαίες,που συμμετείχαν σε εθνικές επετείους,αποπειρες εναντίων αστυνομικών καθώς και εναντίων δεξιών φοιτητικών παρατάξεων.Μπορώ φυσικά να αναφέρω περιστατικά αλλα δεν ειναι της παρούσης.Με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολλά.Οπως είπα και στην αρχή του θέματος καταδικαζω πράξεις βίας απ΄οπου κι αν προέρχονται.Είτε είναι χρυσαυγιτες-ακροδεξιοι που θα τη πέσουν σε μετανάστες είτε αναρχικοί-ακροαριστεροι που θα σπάσουν μαγαζιά και αυτοκίνητα και θα ξυλοκοπησουν δεξιούς και μετά θα μπουν μέσα στο άσυλο για να προστατέψουν τις "ιδέες" τους τρομάρα τους..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.