Μην είσαι απόλυτος.
Ρε, θες να μας τρελάνεις;
Φασίστες, και μάλιστα φανατισμένοι, οι αναρχικοί; Που κάνουν μάθηματα ελληνικών σε αλλοδαπούς;
Έχεις ιδέα τι γίνεται;
Προειδοποιηση! Θα φυγω απ το θεμα, το διευρυνω, αλλα σ αυτο εχω να πω αποψη, σ αυτο θα πω λοιπον!
Σ ενα μικρο βαθμο πρεπει να συμφωνήσω οτι καμιά φορα, οι μεγαλύτεροι φασιστες αποδεικνύονται οι "και καλα" αριστεροι, αντιρρησιες, οι... "κόντρα". Και θα σ πω αμεσως γιατι το λεω αυτο. Στη σχολή μου τοτε με τα δεκεμριανα επεισοδια αν και ειμασταν κυριολεκτικα ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και δεν μας επηρρεασαν τα γεγονοτα οσο αν ειμασταν αθήνα, οι αριστεροι της σχολης, αποφασισαν να κλεισουμε τη σχολη (με μια γενικη συνελευση που εγινε εν αγνοια ουσιαστικα των 3 απ τα 4 ετη της σχολης) (οκ, το 4ο ετος και οι ακομα μεγαλυτεροι δν θα ασχολιοντουσαν κ πολυ ακομα κ αν το ξερανε, αλλα σ λεω οτι δν ενημερωσαν) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ:
~ χαλασουν κατι πειραματα στα εργαστηρια του 2ου ετους ( τα οποια ηταν 4ωρα, κ επρεπε πια να επαναληθφουν)
~ χαθουν τα επομενα εργαστηρια του 2ου ετους, αλλο ενα 4ωρο, Συνολο δλδ τα παιδια επρεπε να χωρεσουν μεσα σ ολα τ αλλα τρεχοντα, ενα εξτρα 8ωρο!
~κοντεψουν να χαλασουν τα πειραματα ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ! Δλδ να παει στραφη δουλεια μηνων!
Απο κει και περα, μετα απο αααααπειρα παραπονα οχι μονο απ αυτους που "επλήχθησαν" στα παραπανω αλλα και αλλων που εκαναν παραπονα οτι δε συνετρεχε λογος να χανουμε το πολυτιμο μας χρονο στην εξορια, να καθυστερουμε να παιρνουμε τα πτυχια μας, εληξε η καταληψη. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, πως εγω τουλαχιστον θεωρω πολυ φασιστικο αυτο ολο, κ οχι τα αλλα των δεξιων που εχουν τη ταμπελα "φασιστες"..................................