Θρησκεία και ιερείς: Εκπροσωπούν στ' αλήθεια το Θεό;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Και βεβαια εκπροσωπουν τον θεο...δεν φαινεται εξαλλου;

Χαμός στην Κηφισιά το απόγευμα της Πέμπτης 25/7, όταν ένας ιερέας πιάστηκε στα πράσα από την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ένας 53χρονος πρεσβύτερος Ιερέας από την Σαλαμίνα βρέθηκε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της λεωφόρου Τατοΐου στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κατά την έξοδό του, τον περίμενε η 39χρονη πρεσβυτέρα του με τα παιδιά τους. Προκλήθηκε επεισόδιο, καθώς ο Ιερέας δεν ήταν μόνος του, αν και προσπάθησε να δικαιολογηθεί ανεπιτυχώς.

Η γυναίκα έκανε και αναφορά στη Μητρόπολη στην οποία ανήκει ο ιερέας.
Γεια σου ρε παπαδια να μου ζησεις! :hehe:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ένας 53χρονος πρεσβύτερος Ιερέας από την Σαλαμίνα βρέθηκε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της λεωφόρου Τατοΐου στην Κηφισιά.
Γι αυτό φωνάζω, πηγαίντε ενα Bill στο Μεταξουργείο, αόρατος μπαίνεις κι αόρατος βγαινεις.

Και στην τελική τι θέλετε και πάτε με γυναίκες. Πηγαιντε με ladyboys εσωτερικά incalls στις μεζονέτες τους και υστερα δικαιολογηθείτε στη γυναικα σας οτι πήγατε να κανετε ευχελαιο στο σπίτι.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Θεωρώ ότι από τους κληρικούς που είναι βαθιά χωμένοι στον τομέα, δεν θα ακούσετε πράγματα που θα σας αρέσουν. Υπάρχουν και οι πιο εγκόσμιοι, τύπου π. Φιλόθεος Φάρος, π. Βασίλειος Θερμός κτλ που είναι πιο διαλλακτικοί και πιο κοντά στον σύγχρονο άνθρωπο. Αλλά ξανά λέω, από τους πιο χωμένους στη θρησκεία μην περιμένετε να ακούτε πράγματα που θα σας αρέσουν.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Θεωρώ ότι από τους κληρικούς που είναι βαθιά χωμένοι στον τομέα, δεν θα ακούσετε πράγματα που θα σας αρέσουν. Υπάρχουν και οι πιο εγκόσμιοι, τύπου π. Φιλόθεος Φάρος, π. Βασίλειος Θερμός κτλ που είναι πιο διαλλακτικοί και πιο κοντά στον σύγχρονο άνθρωπο. Αλλά ξανά λέω, από τους πιο χωμένους στη θρησκεία μην περιμένετε να ακούτε πράγματα που θα σας αρέσουν.
Θα συμφωνήσω γι' αυτούς...

Υπάρχει και ο π. Λίβυος. Πολύ καλός κι αυτός. Και πολλοί ακόμα...

Το έχω ξαναπεί...υπήρχαν και υπάρχουν "άγιες μορφές", πολύ ταπεινές. Όπως ο Χριστός που έκανε παρέα με όλους τους "αμαρτωλούς" (τους οποίους υπεραγαπούσε...), έτσι κι αυτοί. "Χωμένοι βαθιά" στη θρησκεία, αλλά με έναν πιο λειτουργικό και ανθρώπινο τρόπο (π.χ. π. Ανανίας Κουστένης στα Εξάρχεια...).

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Θα συμφωνήσω γι' αυτούς...

Υπάρχει και ο π. Λίβυος. Πολύ καλός κι αυτός. Και πολλοί ακόμα...

Το έχω ξαναπεί...υπήρχαν και υπάρχουν "άγιες μορφές", πολύ ταπεινές. Όπως ο Χριστός που έκανε παρέα με όλους τους αμαρτωλούς (τους οποίους υπεραγαπούσε...), έτσι κι αυτοί. "Χωμένοι βαθιά" στη θρησκεία, αλλά με έναν πιο λειτουργικό και ανθρώπινο τρόπο (π.χ. π. Ανανίας Κουστένης στα Εξάρχεια...).
Οι δύο πού ανέφερα είναι ο ένας και ψυχίατρος κι ο άλλος ψυχολόγος - της συμβουλευτικής, που δε νομίζω να είναι τυχαία χαρακτηριστικά τους στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον συνάνθρωπο.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Οι δύο πού ανέφερα είναι ο ένας και ψυχίατρος κι ο άλλος ψυχολόγος - της συμβουλευτικής, που δε νομίζω να είναι τυχαία χαρακτηριστικά τους στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον συνάνθρωπο.
Δε διαφωνώ.

Ο π. Λίβυος δε (από τους πολύ αγαπημένους μου...) έπαιζε ντραμς στην εφηβεία και απείχε από τους "κύκλους τής εκκλησίας". Δίνει "χαστούκια" στον καθωσπρεπισμό, όσο κανείς πιστεύω...

Scandal

Διαχειριστής

Δε διαφωνώ.

Ο π. Λίβυος δε (από τους πολύ αγαπημένους μου...) έπαιζε ντραμς στην εφηβεία και απείχε από τους "κύκλους τής εκκλησίας". Δίνει "χαστούκια" στον καθωσπρεπισμό, όσο κανείς πιστεύω...
Θα τον ψάξω κάποιο βράδυ που θα κάθομαι με το tablet στο youtube, thanks 😊

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Θα τον ψάξω κάποιο βράδυ που θα κάθομαι με το tablet στο youtube, thanks 😊
Έχω την αίσθηση ότι θα σου αρέσει...<3

Υ.Γ. Έχει γράψει και ωραία βιβλία, αν θες να ρίξεις μια ματιά. Απέχουν απ' αυτό που θα περίμενες (εσύ, εγώ, όλοι...)..

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα.
Ένας τύπος για να μην τον γαμησουν κάτι χωριανοί τους πρόσφερε τη γυναίκα του. Αυτοί δεν ήθελαν όμως προτιμούσαν αντρικό έρωτα. Αλλά αυτός την πέταξε έξω από το σπίτι που τους φιλοξενούσε και οι χωριανοί τη βίασαν μέχρι σχεδόν να πεθάνει. Όποτε αναγκαστικά μετά ο τύπος την έκοψε δώδεκα κομμάτια και την έστειλε με ταχυδρομείο σε διάφορους βασιλιάδες.

τι ωραιο πραγμα η Βίβλος.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Σωστος χριστιανος λεμε...κανει πραξη αυτα που λεει.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Σωστος χριστιανος λεμε...κανει πραξη αυτα που λεει.
Σ' έπιασε ο πόνος για το αν είναι σωστός Χριστιανός αυτός ο κόπρος, τώρα...
Εν τω μεταξύ αυτούς τους Φαρισαίους πρώτοι οι ίδιοι οι Χριστιανοί τους κράζουμε και θέλουμε γενικά να ξεβρωμίσει ο κλήρος, δεν περιμένουμε εσάς που αποτελεί αγαπημένη σας ασχολία να τα βάζετε με την πίστη μας.

Υ.Γ.: «Την υπόθεση αποκαλύπτει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.» Βρείτε μου αριστερό σάιτ που θα αποκάλυπτε πχ την υπόθεση με τις συμμορίες των βιαστών από το Πακιστάν στη Μ. Βρετανία...

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Αυτοι θα τιμωρηθουν πιο αυστηρά απο τον απλό λαό. Και ορθώς.

Παράδειγμα προς μίμηση ειναι αυτό το αίσχος;

Κι άσε την απιστία, που εγω δεν την αφήνω, γιατι εχω καεί από απιστία και ειναι ασυγχωρητο.

Το κακομοιρο το παιδάκι ρε τραγόπαπα; Χύσαμε και τωρα κουκουλώστε το να μη χαλάσει το πρεστιζ σου;

Αει στα κομματια απο κει, σιχάματα. Αλλοι προσπαθουμε να κανουμε παιδια και δε μας δινει χαρά, και αλλοι τα πετάνε.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

Κολλητός του Πάτερ Κλεομένη με κωδικό όνομα ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ανοίγει BEEF με Κουσουλό & Μπαλάσκα | Luben TV

Scandal

Διαχειριστής

Κολλητός του Πάτερ Κλεομένη με κωδικό όνομα ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ανοίγει BEEF με Κουσουλό & Μπαλάσκα | Luben TV

Είδα κάτι καμένα σχόλια στο youtube ότι λέει όπως πολέμησαν το χριστο έτσι πολεμούν κι αυτόν :lol:

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Ο π.Φιλοθεος Φαρος και το βιβλιο του Πενθος ειναι αυτο που δουλεύεται επίσημα στη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία οσο αφορά την διαχείριση Πενθους .
Ειναι δασκαλος της ποιμαντικής ψυχολογιας και οχι μονο .
Εξαιρετικη μορφη αναγνωρισμενος πλεον και απο τους δυτικους οσο αφορά την απώλεια .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια