Manuela98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα.

26-05-21

02:30
Όλα ξεκίνησαν από έναν πόνο στη κοιλιά κάτω δεξιά πήγα στο γιατρό έκανα εξετάσεις όλα ήταν καλά εκτός από τα d-dimers που ήταν κατά 120 αυξημένα . Ο γιατρός μου είπε να ησυχάσω κι ότι βγήκαν αυξημένα γτ έχω περίοδο . Να σημειώσω πως είμαι σε πολύ μικρή ηλικία γυμνάζομαι τρέφομαι καλά δεν έχουμε ιστορικά θρομβώσεων στην οικογένεια. Εγώ από το άγχος πήρα τηλ κι ένα γνωστό μου γιατρό για δεύτερη γνωμη και μου είπε να το παραβλέψω εντελώς το γεγονός της αυξησης. Στο ίντερνετ όμως έχω διαβάσει για πνευμονικές εκβολές θρομβώσεις κτλ σε περίπτωση αύξησης και έχω φρικαρει .το λέω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας κι αν ειναι και αισιόδοξη θα με ηρεμήσει αρκετά... Φοβάμαι το μόνο που δεν μπορώ να διαβάσω τώρα είναι ένα αγχωτικό σχόλιο . Οι γονείς μου με λένε ότι τρελάθηκα.. και ουσιαστικά είμαι μόνη σε όλο αυτό.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

26-05-21

02:53
Ο γιατρος τι ειπε? Γιατι δεν πας στα επειγοντα να σε δουν?Όλα ξεκίνησαν από έναν πόνο στη κοιλιά κάτω δεξιά πήγα στο γιατρό έκανα εξετάσεις όλα ήταν καλά εκτός από τα d-dimers που ήταν κατά 120 αυξημένα . Ο γιατρός μου είπε να ησυχάσω κι ότι βγήκαν αυξημένα γτ έχω περίοδο . Να σημειώσω πως είμαι σε πολύ μικρή ηλικία γυμνάζομαι τρέφομαι καλά δεν έχουμε ιστορικά θρομβώσεων στην οικογένεια. Εγώ από το άγχος πήρα τηλ κι ένα γνωστό μου γιατρό για δεύτερη γνωμη και μου είπε να το παραβλέψω εντελώς το γεγονός της αυξησης. Στο ίντερνετ όμως έχω διαβάσει για πνευμονικές εκβολές θρομβώσεις κτλ σε περίπτωση αύξησης και έχω φρικαρει .το λέω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας κι αν ειναι και αισιόδοξη θα με ηρεμήσει αρκετά... Φοβάμαι το μόνο που δεν μπορώ να διαβάσω τώρα είναι ένα αγχωτικό σχόλιο . Οι γονείς μου με λένε ότι τρελάθηκα.. και ουσιαστικά είμαι μόνη σε όλο αυτό.
Δεν μπορουμε να πουμε πολλα απο εδω.
Παρε τηλεφωνο ειναι δωρεαν τους γιατρους σος να μιλησεις με γιατρο να σου πει να σε κατευθυνει. Πονος μπορει να ειναι και κολικος καταλαβες το οτιδηποτε. Ειπα ενα παραδειγμα. Μιλησε με ενα γιατρο σε παρακαλω στο 1016
ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ. Ενταξει? Ή πηγαινε στα επειγοντα ή καλεσε γιατρο.
https://www.sosiatroi.gr/
περαστικα!
Manuela98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα.

26-05-21

02:55
έχω πάει σε γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ αλλά μίλησα και με δεύτερο και μου είπε το ίδιο ... Εδώ λέει φτάνουν μέχρι 40000 κι εγώ έχω 620 αν και το όριο είναι 500Ο γιατρος τι ειπε? Γιατι δεν πας στα επειγοντα να σε δουν?
Δεν μπορουμε να πουμε πολλα απο εδω.
Παρε τηλεφωνο ειναι δωρεαν τους γιατρους σος να μιλησεις με γιατρο να σου πει να σε κατευθυνει. Πονος μπορει να ειναι και κολικος καταλαβες το οτιδηποτε. Ειπα ενα παραδειγμα. Μιλησε με ενα γιατρο σε παρακαλω στο 1016
ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ. Ενταξει? Ή πηγαινε στα επειγοντα ή καλεσε γιατρο.
https://www.sosiatroi.gr/
περαστικα!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

26-05-21

03:02
Παρε και μια τριτη γνωμη ισως μετα ηρεμησεις.έχω πάει σε γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ αλλά μίλησα και με δεύτερο και μου είπε το ίδιο ... Εδώ λέει φτάνουν μέχρι 40000 κι εγώ έχω 620 αν και το όριο είναι 500
Δεν ειναι ασχημο να ζηταμε και αλλη γνωμη.
Εγω το κανω αυτο.
Ο πονος επιμενει? Γιατι δεν πας αυριο να σε δουν?
Ε με την τριτη γνωμη θα ηρεμησεις πιστευω
Περαστικα σου. Πηγαινε αυριο. Να σου φυγει ολη αυτη η αγωνια.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

26-05-21

08:11
Επειδή είμαι ακριβώς σαν εσένα, δηλαδή αγχώνομαι εύκολα με πιθανές ασθένειες και φυσικά πρήζω τους γονείς μου χωρίς αυτοί να ακούνε, κλείσε το ίντερνετ και κάνε κάτι άλλο να ξεχαστείς. Πήρες γνώμη από δύο γιατρούς. Τι άλλο να κάνεις; Είναι στο μυαλό σου πλέον.Όλα ξεκίνησαν από έναν πόνο στη κοιλιά κάτω δεξιά πήγα στο γιατρό έκανα εξετάσεις όλα ήταν καλά εκτός από τα d-dimers που ήταν κατά 120 αυξημένα . Ο γιατρός μου είπε να ησυχάσω κι ότι βγήκαν αυξημένα γτ έχω περίοδο . Να σημειώσω πως είμαι σε πολύ μικρή ηλικία γυμνάζομαι τρέφομαι καλά δεν έχουμε ιστορικά θρομβώσεων στην οικογένεια. Εγώ από το άγχος πήρα τηλ κι ένα γνωστό μου γιατρό για δεύτερη γνωμη και μου είπε να το παραβλέψω εντελώς το γεγονός της αυξησης. Στο ίντερνετ όμως έχω διαβάσει για πνευμονικές εκβολές θρομβώσεις κτλ σε περίπτωση αύξησης και έχω φρικαρει .το λέω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας κι αν ειναι και αισιόδοξη θα με ηρεμήσει αρκετά... Φοβάμαι το μόνο που δεν μπορώ να διαβάσω τώρα είναι ένα αγχωτικό σχόλιο . Οι γονείς μου με λένε ότι τρελάθηκα.. και ουσιαστικά είμαι μόνη σε όλο αυτό.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.

26-05-21

10:42
Θα σου πω τι έχω καταλάβει, έχοντας πολλούς γιατρούς στο περιβάλλον μου, δεν υπάρχει περίπτωση να έβλεπαν κάτι ανησυχητικό και να μη σου έλεγαν να κάνεις έξτρα εξετάσεις, δεδομένης της ηλικίας σου.
Τα άρθρα στο ίντερνετ έχουν την τάση να αγχώνουν, σου απαριθμούν όλα τα πιθανά σενάρια κάποιου συμπτώματος, χωρίς να αναφέρουν το πόσο πιθανό είναι το καθένα από αυτά. Ο γιατρός από την άλλη, λαμβάνει υπόψεη το ιστορικό σου, την ηλικία σου κλπ μπορεί να υπολογίσει αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι.
Θα συμφωνήσω με την @meetmeinmontauk, κλείσε το ίντερνετ και κάνε κάτι να ξεχαστείς. Και στην ακραία περίπτωση που δε θα σου φύγει το άγχος, κάνε ξανά τις εξετάσεις σε λίγο καιρό, σε φάση που δε θα έχεις περίοδο.
Τα άρθρα στο ίντερνετ έχουν την τάση να αγχώνουν, σου απαριθμούν όλα τα πιθανά σενάρια κάποιου συμπτώματος, χωρίς να αναφέρουν το πόσο πιθανό είναι το καθένα από αυτά. Ο γιατρός από την άλλη, λαμβάνει υπόψεη το ιστορικό σου, την ηλικία σου κλπ μπορεί να υπολογίσει αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι.
Θα συμφωνήσω με την @meetmeinmontauk, κλείσε το ίντερνετ και κάνε κάτι να ξεχαστείς. Και στην ακραία περίπτωση που δε θα σου φύγει το άγχος, κάνε ξανά τις εξετάσεις σε λίγο καιρό, σε φάση που δε θα έχεις περίοδο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...