mania
Επιφανές μέλος

Χρονικές στιγμές ή ακόμα και ημερομηνίες κοντά σε κάτι που σας έκανε κακό ή καλό να γυρίζει στο μυαλό σας; πείτε μας τι νοιώθετε και τι σκέυτεστε άν σας έτοιχε σήμερα....

Προσωπικά τις πρώτες μέρες του Σεπτέβρη η υγρασία του πρωινού μου θυμήζει τον ποταμό που περνούσα κάθε μέρα με το μηχανάκι για να πάω σχολείο..
εσάς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

νομιζω οτι ολοι το εχουμε αυτο ... οταν βρεχει μου ερχονται αναμνησεις απο ολλανδια... κ αναμνησεις απο το σχολειο... καποιες κολωνιες μου θυμιζουν καποιους παλοιους γνωστους... κ απο μυροδιες φαγητων μπορει να θυμηθω πολλαEμένα όλη μου η ζωή είναι μυρωδιές και τραγούδια. Μπορεί να ακούσω κάτι ή να μυρίσω κάποιο άρωμα και να θυμηθώ καταστάσεις, σκηνικά, διάθεση ή απλά κάποιον..![]()
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα γ@μημένο σαμπουάν μου την θυμίζει... νομίζω Pantene είναι![]()
Λούσου με ultrex και θα δεις

mania
Επιφανές μέλος

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Το άρωμα του κάποτε κολλητού μου, μου τον θυμίζει.
Το σαμπουάν φτιαγμένο από τσουκνίδες (ακούγεται χάλια αλλά έχει υπέροχο άρωμα) από τα body shop μου θυμίζει τις περσινές διακοπές και γι αυτό σταμάτησα να το χρησιμοποιώ εδώ για να μου μείνει ως "διακοπές".
Το Johnson's Baby Shampoo (το κλασσικό με το κίτρινο χρώμα) μου θυμίζει τα παιδικά μου καλοκαίρια στη γιαγιά, αν και τώρα το έχω κάνει μόνιμο πάντα μου φέρνει πολύ παιδικές αναμνήσεις στο μυαλό.
Αυτά

adespoto
Περιβόητο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γενικα ειναι πολλες μυρωδιες που μου φερνουν αναμνησεις αλλα αυτη ειναι η πρωτη που μου ηρθε.

Το κίτρινο του johnsons μού φέρνει κι εμένα εικόνες από την παιδική μου ηλικία, όταν η μαμά με έπλενε στην μπλε μπανιέρα μου...
Το άρωμα Fleur de fleurs της Nina Ricci είναι ταυτισμένο με το καλοκαίρι μου μετά την πρώτη γυμνασίου, εκείνο το μαγικό ταξίδι στη Ρώμη και μία χρυσή ανεμελιά...
Η τεκίλα δε μου αρέσει καθόλου, έστω η μυρωδιά της, μετά από εκείνο το τρελό Σαββατοκύριακο στην Κύμη... όπου για πρώτη φορά μέθυσα άσχημα, μετά από προτροπή του κολλητού μου... Ένα μπουκάλι σχεδόν μόνη.
Η καλοκαιρινή βροχή με μυρωδιά σαπισμένου φύλλου μου φέρνει στο νου το καλοκαίρι του ... 2000 ήταν; Με τις πολλές βροχές; Ε, στην Ιθάκη μείναμε, στο παλιό σπίτι της Ισμήνης κι όλα ήταν υγρά...
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά κάποια τραγούδια και κάποιες μυρωδιές μου φέρνουν στο νου περιόδους ολόκληρες αλλά και στιγμές μεμονωμένες που έχουν χαρακτεί στο μυαλό.
Για παράδειγμα, η μυρωδιά από το ξύλο που έχουν συνήθως τα κλειστά ντουλάπια ενός γραφείου πχ, κάτι μου θυμίζουν, ένας αέρας αναμνήσεων.
lilith
Δραστήριο μέλος

Όλα σε θυμίζουν..., απλά κι αγαπημένα
πράγματα δικά σου καθημερινά...
.

panagiota
Νεοφερμένο μέλος

Κι εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές π.χ Ακούω ένα τραγούδι της Paris και μου έρχονται σκηνές από το καλοκαίρι που μαζευόμασταν με παρέες και κάναμε τις χαζομάρες μας (εν τω μεταξύτ το τραγούδι το συγκεκριμένο είναι πραγματικά.... κάπως χαζό να το πω?...)Σας έχει τύχει ποτέ τρώγοντας, μυρίζοντας, βλέποντας κάτι να σας θυμήζει κάτι απο το παρελθόν; σας έχει τύχει να περπατάτε στο δρόμο και μια μυρωδιά να σας θυμήζει π.χ. το σχολείο ή κάποιον/α πρώην ή δεν ξέρω τι άλλο;
Χρονικές στιγμές ή ακόμα και ημερομηνίες κοντά σε κάτι που σας έκανε κακό ή καλό να γυρίζει στο μυαλό σας; πείτε μας τι νοιώθετε και τι σκέυτεστε άν σας έτοιχε σήμερα....![]()
Προσωπικά τις πρώτες μέρες του Σεπτέβρη η υγρασία του πρωινού μου θυμήζει τον ποταμό που περνούσα κάθε μέρα με το μηχανάκι για να πάω σχολείο..
εσάς;![]()
![]()

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1. Το Play του Moby μου θυμίζει την πενταήμερη αλλά και όλο το τέλος της τρίτης Λυκείου... και την αποτελειωτική εκδομή στην Άνδρο, μες στο αμάξι του αδερφού της τότε κολλητής...!
2. Αντίστοιχα το The screen behind the Mirror των Enigma, που αγόρασα στο Ηράκλειο στην πενταήμερη.
3. Αντίθετα, το Hymn of the big wheel των Massive Attack (και λιγότερο τo Karmacoma) μου έφτιαχνε το κέφι όταν είχα σαλτάρει από τις Πανελλαδικές 14 μαθημάτων (!!!) στη δευτέρα λυκείου. Α ρε Αρσένη.
4. Όταν τελειώναμε το σχολείο και μελαγχολούσα στο σχολικό, άκουγα πολύ το Heat Miser των Massive Attack, το Dance with you των Live (ίσως θυμάστε το Dolphin's cry) και το Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ, Πυξ Λαξ...

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.