Θέλω να ανοίξω μαγαζί με ήδη δώρων, καλλυντικά και αξεσουάρ. Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι όνομα να βρω. Θέλω κάτι πρωτότυπο, αγγλικό ή κάτι άλλο αλλά να είναι κάπως μοντέρνο, μαγικό και μοντέρνο. Τέτοιο στυλ.
Χρουτς ... χρουτς ...χρουτς .....( ξύσιμο κεφαλιού )
thanks.... καλό μου ακούγεται... επειδή όμως είμαι σε επαρχία, θέλω να βρω ένα όνομα που να γίνεται κατανοητό εύκολα... Σκέφτομαι να δώσω την ονομασία κάποιας νεράιδας ή λουλουδιού... εσύ τι λες.... πρότεινέ μου μερικά ακόμα
Δώρα , αξεσουάρ , δώρα ...χμμμ ..( χρουτς , χρουτς ) και θες να είναι και όνομα ....
Δωροθέα
Αν βρεις καλό γραφίστα να σου φτιάξει το λογότυπο με φαντασία παίζοντας με τις γραμματοσειρές μπορεί να βγει κάτι σε πχ
ΔωροΘέα
ή τεςπα σε όποια χρώματα αποφασίσεις πως θα είναι τα βασικά της επιχείρησης σου , στο λογότυπο , στις τσάντες σου , στις κάρτες κλπ .
( εντάξει μη βαράτε , μπορεί να μην είναι και το ωραιότερο αισθητικά απλά το έβαλα ως που.χου )
Θες κι άλλα δυο ?
Τέρψιχόρη παίζοντας πάλι με γραμματοσειρές
Τερψι-Χόρη
Ευτέρπη ...
Ευ-τέρπη(ει ) κλπ
Τέλος ανάλογα σε ποια περιοχή βρίσκεται το μαγαζί μπορείς να παίξεις με το όνομα κάποιας νεράιδας ή αρχαίας Θεάς του τόπου , ή ίσως με κάποιο τοπωνύμιο .
Και κάτι ακόμα ... αντι της λέξης καλλυντικά καλύτερα βάλε τη λέξη ψιμύθια μμμ , .. σου βρήκα και στιχάκι για
διαφήμιση : ψιμυθια , χίλια δυο μυστικά της ομορφιάς και παραμύθια
Ελπίζω να βοηθήσαμε
Καλές δουλειές εύχομαι !