Scandal
Διαχειριστής

Για ρίξτε ιδέες!

Σε αυτό το θέμα μπορούν να πέσουν και γενικές προτάσεις που θα διαβάζουν κι άλλοι.
Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση, μιλάμε για ήσυχες καταστάσεις, όχι club και νυχτερινά κέντρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggelos95
Νεοφερμένο μέλος

είπες ήσυχες καταστάσεις.. κανένα μαγαζάκι με jazz/έντεχνη μουσική;
ή σε κάποιο μπιστρό να κάτσετε και μετά να πάτε βόλτα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Μια άλλη ιδέα είναι το θέατρο, όμως είναι πολύ αργά για να βρεθούν εισιτήρια... μία μέρα πριν, άσε που καλύτερα να συζητάμε, μέρα που είναι.
Aggelos95
Νεοφερμένο μέλος

Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Κάτσε ρε συ.. αυτές τις μέρες παίζουν έργα του Γκόγκολ, Καμύ, Καμπανέλλη, Μίλλερ, Τολστόι, Ψαθά... η χαρά του θεατροφιλου είναι!κεγώ θα πρότεινα θέατρο αλλά δε παίζουν κάτι αξιόλογο τελευταία...
Aggelos95
Νεοφερμένο μέλος

Μην τα πετάς έτσι απότομα.. αυτές τις μέρες παίζουν έργα του Γκόγκολ, Καμύ, Καμπανέλλη, Μίλλερ, Τολστόι, Ψαθά... η χαρά του θεατροφιλου είναι!
Θεσσαλονίκη μόνο τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη" της Μπροντε αξίζει... δε ξέρω για εκεί..
Και την "Αυλη των Θαυματων" βαρεθηκα να τη βλεπω...
Ηθελα να δω τον "Γλαρο" του Α.Τσεχωφ αλλα τεσπα
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Aggelos95
Νεοφερμένο μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

αυτές τις μέρες οι τιμές είναι διπλάσιες. Σκέψου ότι και ο άλλος που εργάζεται για να περάσεις εσυ καλά τέτοια μερα
και δεν είναι με την οικογενεια του θα πρέπει να πάρει κάτι έξτρα. Πχ τωρα κοιτάω εδώ στο ποντικι ένα ρεμπετάδικο κάτω από
την ΑΣΟΕΕ και έχει 30 ευρώ το άτομο. Διπλάσια τιμή. Από ότι τις άλλες μέρες.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Α γεια σου. Γι' αυτό σπιτάκι μας, μαγειρεύουμε ό,τι θέλουμε, πίνουμε ό,τι θέλουμε, ακούμε όποια μουσικούλα θέλουμε και δόξα τω Θεώ έχουμε μέρες και βράδια να βγούμε.![]()
Ναι αρχικά σπιτι και μπορεις να βγεις για κανα ποτάκι μετα τις 2-3. Ειδα και εγω ότι δεν συμφέρει.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σαν το σπιτι δεν εχει. Μαζευεστε, πινετε, τρωτε, ακουτε οποια μουσικη θέλετε και ειστε ησυχα. Το να πας σε κλαμπ τετοια μερα για μενα ειναι παραλογο, θα εισαι σαν σσαρδελα ασε που θελουν να βγαλουν τα κερατα τους με τις τιμες που βαζουν. Ή θα βγεις αργα μετα τις 2 ή την αλλη μερα (αυτο κανω εγω και θα κανω) .
Εξαρτάται. Πως θα πάς. Όταν ένα σαββατο είχαμε αποφασισει να πάμε σε ένα μαγαζι εγω το μυριστηκα ότι θα έχει κοσμο όπως και ο φιλος. Επισης στην παρέα είχαμε 3 κοπέλες. Να πάς σε μαγαζι με αυτές (μιας και εμεις το προτείναμε) και να ειστε στριμοκολα δεν λέει. Οποτε λεω στον φιλο να κανονίσουμε για μπουκάλι. 80 ευρώ και είμασταν 5. Το ειπαμε και στις κοπελες δεν ειχαν αντιρηση.
Πηρε ο φιλος το κονέ που ειχε στο μαγαζι τηλέφωνο και τον ρωτησε αν υπάρχει τραπέζι (πρώτη σωστή κινηση) γιατι είναι μουφα να ξεκινήσεις να πάς καπου χωρις να ξέρεις την πλήρότητα. Νοικοκυρεμένες δουλειες ! Απάντηση θετική. Αφου φτάσαμε εκει ενημερώσαμε ότι έχουμε κλεισει τραπέζι και δεν περιμέναμε στην ουρά (δευτερη σωστή κινηση). Οποτε ενώ μέσα γινοταν ΠΙΤΑ κυριολεκτικα εμεις είχαμε αράξει στο τραπεζάκι μας... ξηροι καρποι - πορτοκαλάδες -λεμονάδες αφθονα και ήρθε και το μπουκαλάκι! Εν τω μεταξυ οι 2 από τους 5 δεν ηπιαν κάν! Μονο πορτοκαλαδα. Δεν μας πειραξε.
Γενικά πλεον το έχω σαν αρχή αυτό πριν ξεκινησω να πάω κάπου επειδή δεν ειμαστε πλεον 18-25 χρονων πάντα παιρνω από πριν ένα τηλέφωνο να ρωτησω τι παιζει και να κλεισω ένα τραπεζάκι. Την άλλη φορα ηταν να πάμε σε ρεμπετάδικο. Ηταν ηδη Παρασκευη απόγευμα και κανεις δεν ειχε πάρει πρωτοβουλια που θα πάμε. Εγω από Πέμπτη ειχα πάρει τηλεφωνο και ειχα κλεισει μαγαζι. Αν πάς τελευταια στιγμή δεν αξιζει αν όμως έχεις κανονισει από πριν αξιζει!
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Προσωπικά, προτιμώ την αλλαγή της χρονιάς σε σπίτι με καλή παρέα .
Αν δε αργότερα στρωθεί και τραπέζι με ποκίτσα, έτσι για το καλό του χρόνου,..ακόμα καλύτερα!

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Φέτος με την παρέα απ' τη σχολή τα κανονίσαμε: θα ντυθούμε, θα βαφτούμε, θα μαγειρέψουμε θα πάρουμε ποτάρες και θα κάνουμε ρεβεγιόν στο ζουμ. Δεν αγόρασα τζάμπα εγώ καινούριο φόρεμα τσάρλεστον-κρητικοπούλα.
"στο ζουμ"

Dias
Επιφανές μέλος

Διαδικτυακό;και θα κάνουμε ρεβεγιόν στο ζουμ.
harry akritas
Διάσημο μέλος

Είσαι σίγουρη ότι θες ακόμα και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σου να μοιάζει με ηλεκτρονικό μάθημα;Φέτος με την παρέα απ' τη σχολή τα κανονίσαμε: θα ντυθούμε, θα βαφτούμε, θα μαγειρέψουμε θα πάρουμε ποτάρες και θα κάνουμε ρεβεγιόν στο ζουμ. Δεν αγόρασα τζάμπα εγώ καινούριο φόρεμα τσάρλεστον-κρητικοπούλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.