rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.632 μηνύματα.
Μαρεσουν και τα πρακτικά αλλά εξαρτάται τη περίπτωση, πρότεινα μερικά κιόλας ! Απλά συχαινομαι σαν λύση το κλασικό σετ κρέμα σώματος αφρόλουτρο πραγματικά είναι τα δώρα που τα παίρνω σε ξένους ! Μόνο αυτό δεν συμπαθώ@rafaela11 από το μήνυμά σου και την κριτική στα δώρα που προτείνω, συνειδητοποιώ ότι η διαφορά μας είναι ότι εσύ θες να δώσεις κάτι προσωποποιημένο / προσωπικό δώρο, ενώ εγώ το βλέπω πολύ πρακτικά: δλδ κάτι που να έχει πρακτική εφαρμογή στη καθημερινότητα και δεν δίνω καθόλου βάση στο προσωπικό κομμάτι.
Πραγματικά δεν με απασχόλησε ποτέ
Και προϊόντα τεχνολογίας προτείνω πολύ: πχ θήκη κινητού καλή, ακουστικά κτλ.
Θήκη κινητού είναι όντως τέλεια και τα ακουστικά !
Σε φίλη μου που λατρεύει πχ το stitch της είχα φτιάξει θήκη με εικόνα από πίσω που τον είχε
Πρακτικό, αλλά και προσωποποιημένο χεχε
ακουστικά πχ με το μπατζετ που έχω τώρα δεν θα έπαιρνα μόνη μου σε φιλο γιατί κάνουν και 50€,++ εκτός αν ήμασταν 2 άτομα μαζί πχ και του τα κάναμε μαζί δώρο !
ακριβά δώρα μόνη μου κάνω κυρίως για την οικογένεια μου και τον σύντροφο μου !
συνήθως σε φίλους πάω μόνη μου μέχρι 30€ περίπου

Μακάρι να γίνω ΠΕΛΟΥΣΙΑ να παίρνω ότι θέλω μια μέρα σε όλους
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.924 μηνύματα.
Στα εφηβακια μου σκέφτηκα αυτα τα ακουστικά με κατι ωραια μεγάλα mouse pad γραφείου που εχει ..
Δερμάτινη θηκη για καπνο (αν καπνίζει )ή πορτοφόλι με χαραγμενο μονογραμα κυριως καλλιγραφικά (σαν σχέδιο )διακριτικό στην ακρη .....ειδικα οι ανδρες το εκτιμουν ...
Εχει ανάλογα και για πουρο ή κινητο και γενικα θηκες...
Κοστιζει αλλα για συντροφο ή καπου που εχεις μεγαλη εκτιμηση και αγαπη ειναι ενα απο τα καλύτερα δωρα να το ξέρει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το λεω να το εχεις υπόψιν σου ..Σε φίλη μου που λατρεύει πχ το stitch της είχα φτιάξει θήκη με εικόνα από πίσω που τον είχε
Πρακτικό, αλλά και προσωποποιημένο χεχε
Δερμάτινη θηκη για καπνο (αν καπνίζει )ή πορτοφόλι με χαραγμενο μονογραμα κυριως καλλιγραφικά (σαν σχέδιο )διακριτικό στην ακρη .....ειδικα οι ανδρες το εκτιμουν ...
Εχει ανάλογα και για πουρο ή κινητο και γενικα θηκες...
Κοστιζει αλλα για συντροφο ή καπου που εχεις μεγαλη εκτιμηση και αγαπη ειναι ενα απο τα καλύτερα δωρα να το ξέρει
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.722 μηνύματα.
Αν καπνίζει: Χρυσός αναπτήρας
Αν έχει θέση ευθύνης: Επίχρυσο στυλό μελάνης για να υπογράφει.
Αν του αρέσουν οι φωτογραφίες: Ηλεκτρονική κορνίζα.
Αν είναι δωδεκάχρονο: Μικρό ενυδρείο
Αν είναι κορίτσι: Ένα σετ εργαλείων για να σπάει το κατεστημένο.
Αν έχει θέση ευθύνης: Επίχρυσο στυλό μελάνης για να υπογράφει.
Αν του αρέσουν οι φωτογραφίες: Ηλεκτρονική κορνίζα.
Αν είναι δωδεκάχρονο: Μικρό ενυδρείο
Αν είναι κορίτσι: Ένα σετ εργαλείων για να σπάει το κατεστημένο.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.325 μηνύματα.
Εγώ παντως τα προϊόντα προσώπου πχ κρέμες δε θα τα πρότεινα ως δώρο αφενός γιατί υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας του ατόμου και αφετέρου γιατί το ποια υφή και άρωμα αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα.
Η δική μου νοοτροπία με τα δώρα είναι η εξής: αν κάποιος χρειάζεται κάτι πολύ, θα το έχει ήδη, οπότε δεν μπορώ να του το πάρω. Αν του πάρω κάτι που δε χρειάζεται ιδιαίτερα, πολύ πιθανόν να μην το χρειάζεται πολύ αλλιώς θα το είχε. Και το ίδιο σκέφτομαι και για το λαμβάνειν δώρα. Οπότε απέχω ως επί το πλείστον ή ρωτάω αν χρειάζεται κάτι χρηστικό και τότε το παίρνω εγώ. Τώρα να πάρω σε κάποιον κάτι άχρηστο που απλά θα λέει οτι το πήρα εγώ, το βρίσκω χαζομάρα.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.522 μηνύματα.
έτυχε πρόσφατα να θέλω να κάνω δώρα.
έστειλα λεφτά με iris στις ανιψιές μου, καθώς αυτές ξέρουν τι θέλουν να πάρουν και τι τους λείπει. που να ξέρω εγώ από καλλυντικά και ψεύτικες βλεφαρίδες.
σε ένα φίλο έστειλα επίσης λεφτά με iris, για το νεογέννητο παιδάκι τους, για παρόμοιους λόγους: εσείς ξέρετε καλύτερα τι χρειάζεται το παιδί.
έστειλα λεφτά με iris στις ανιψιές μου, καθώς αυτές ξέρουν τι θέλουν να πάρουν και τι τους λείπει. που να ξέρω εγώ από καλλυντικά και ψεύτικες βλεφαρίδες.

σε ένα φίλο έστειλα επίσης λεφτά με iris, για το νεογέννητο παιδάκι τους, για παρόμοιους λόγους: εσείς ξέρετε καλύτερα τι χρειάζεται το παιδί.

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.924 μηνύματα.
Σήμερα πλέον αντί για λίστα γάμου ανοίγουν λογαριασμούς σε τράπεζα...
Εκπαιδευεις τα παιδιά πως δώρο σημαίνει μόνο χρήμα....
Μόνο εγώ το βλέπω άσχημο όλο αυτό;
Ποια η αξία του δώρου τελικά;
Αυτή που πληρώνει τους λογαριασμούς;Ποια η αξία του δώρου τελικά;

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.522 μηνύματα.
Σήμερα πλέον αντί για λίστα γάμου ανοίγουν λογαριασμούς σε τράπεζα...
έχουμε μια ζωή μπροστά για δώρα κάθε είδους. κάποιες φορές επιλέγεις κάτι πρακτικό και το πιο πρακτικό είναι το μετρητό. οι ανιψιές μου το εκτιμούν κι ας με αφήνουν κάθε φορά στο "διαβάστηκε"

ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.798 μηνύματα.
Τα χρήματα για μένα ισοδυναμούν σε "βαριέμαι να σου πάρω κάτι/σκεφτώ τι μπορεί να σου άρεσε, οπότε πάρε αυτά τα λεφτά για να φύγει από πάνω μου η υποχρέωση." Κρίμα είναι να χαθεί αυτη η ανθρώπινη & ζεστή κίνηση του δώρου ειδικά σε περιόδους εορτών.
Εγώ θα ένιωθα πολύ αμήχανα άμα μου έλεγαν "πάρε αυτά τα Χ ευρώ να πάρεις κάτι στον εαυτό σου". Χάνεται η έννοια του δώρου έτσι.
P.S Δεν πάει σε σένα dum dum, γενικά το λέω με αφορμή την κουβέντα.
Εγώ θα ένιωθα πολύ αμήχανα άμα μου έλεγαν "πάρε αυτά τα Χ ευρώ να πάρεις κάτι στον εαυτό σου". Χάνεται η έννοια του δώρου έτσι.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Τα χρήματα για μένα ισοδυναμούν σε "βαριέμαι να σου πάρω κάτι/σκεφτώ τι μπορεί να σου άρεσε, οπότε πάρε αυτά τα λεφτά για να φύγει από πάνω μου η υποχρέωση." Κρίμα είναι να χαθεί αυτη η ανθρώπινη & ζεστή κίνηση του δώρου ειδικά σε περιόδους εορτών.
το καθένα έχει τις συνθήκες του, το timing του και τη χάρη του.
τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν ένα δώρο, σε μια κατάλληλη στιγμή γι αυτό.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.922 μηνύματα.
Πέρυσι μια φίλη μου είχε γενέθλια και της αρέσει να διαβάζει πολλά βιβλία δεν ήμουν σίγουρος πιο βιβλίο να αγοράσω που να μην το έχει διαβάσει ήδη, και εγώ που δε ξέρω από βιβλία πήγα στο αγαπημένο βιβλιοπωλείο της και αγόρασα δωροεπιταγή για το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο. Εν τέλει μου είπε ότι τη διευκόλυνε πολύ, επειδή πήρε αυτό το βιβλίο που πραγματικά ήθελε να διαβάσει και με το ποσό που περίσσεψε πήρε υλικά για τη δουλειά της που χρειάζεται ως καθηγήτρια.
Αγαπώ ως δώρα τα φυτά και τα αρώματα. Για τα αρώματα δεν με ενδιαφέρει καθόλου να είναι επώνυμα, και κάτι του 6€ από ποικιλίες τα αγαπώ και αυτά πολύ.
Άλλες ιδέες για δώρα που θεωρώ ότι είναι όμορφες, είναι βάζα, πιτζάμες, αστεία μπρελόκ, κούπες που έχεις σχεδιάσει ή γράψει κάτι από πανω, άλμπουμ με φωτογραφίες σας, κουτια/δοχεια με διάφορα καλούδια μέσα (απλά λιπστικς με σοκολατάκια, μπρελόκς, χαριτωμένους αναπτήρες και άλλα μικρά αντικείμενα) και εννοείται αρωματικά κεριά!!
Άλλες ιδέες για δώρα που θεωρώ ότι είναι όμορφες, είναι βάζα, πιτζάμες, αστεία μπρελόκ, κούπες που έχεις σχεδιάσει ή γράψει κάτι από πανω, άλμπουμ με φωτογραφίες σας, κουτια/δοχεια με διάφορα καλούδια μέσα (απλά λιπστικς με σοκολατάκια, μπρελόκς, χαριτωμένους αναπτήρες και άλλα μικρά αντικείμενα) και εννοείται αρωματικά κεριά!!
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
έχουμε μια ζωή μπροστά για δώρα κάθε είδους. κάποιες φορές επιλέγεις κάτι πρακτικό και το πιο πρακτικό είναι το μετρητό. οι ανιψιές μου το εκτιμούν κι ας με αφήνουν κάθε φορά στο "διαβάστηκε"![]()
Δώρο για εμένα είναι το οτιδήποτε...
Ανεξαρτήτου αξίας!
Μου αρκεί να ασχοληθείς με αυτό, να σκεφτείς και να αφιερώσεις χρόνο...
Στο διαβάστηκε δεν αφήνεις ποτέ και κανέναν...το θεωρό αγένεια προσωπικά η νέα γενιά όμως το ερμηνεύει διαφορετικά...
Αυτή ειναι η διαφορά μας...
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Δώρο για εμένα είναι το οτιδήποτε...
Ανεξαρτήτου αξίας!
Μου αρκεί να ασχοληθείς με αυτό, να σκεφτείς και να αφιερώσεις χρόνο...
Στο διαβάστηκε δεν αφήνεις ποτέ και κανέναν...το θεωρό αγένεια προσωπικά η νέα γενιά όμως το ερμηνεύει διαφορετικά...
Αυτή ειναι η διαφορά μας...
αφου ειναι γαϊδούρες ρε Αλεξάνδρα. τι θες να κανω με δαύτες;

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπομονη με την νεα γενιααφου ειναι γαϊδούρες ρε Αλεξάνδρα. τι θες να κανω με δαύτες;![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.632 μηνύματα.
Για δώρο γάμου τα λεφτά τα καταλαβαίνω γιατί οι καλεσμένοι συνήθως είναι πολλοί και τα δώρα επαναλαμβάνονται, δηλαδή καλύτερα να τους δώσεις χρήματα να τα κάνουν ό,τι θέλουν
Αλλά το να δώσεις IBAN μου φαίνεται άκομψο και εμένα !
Αλλά το να δώσεις IBAN μου φαίνεται άκομψο και εμένα !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και αυτά είναι τέλεια ! Όλα συμφωνώΑγαπώ ως δώρα τα φυτά και τα αρώματα. Για τα αρώματα δεν με ενδιαφέρει καθόλου να είναι επώνυμα, και κάτι του 6€ από ποικιλίες τα αγαπώ και αυτά πολύ.
Γι΄αυτήν την περίσταση προτιμώ τα συμβολικά δωράκια.
Γούρια, μια χριστουγεννιάτικη μπάλα που γράφει πάνω την χρονιά, χριστουγεννιάτικες κούπες, επιτραπέζια ή επιτοίχια ημερολόγια.
Και αυτά που μετράνε τις χριστουγεννιάτικες μέρες, μου αρέσουν πολύ αλλά σταματάει το μέτρημα την Παραμονή των Χριστουγέννων οπότε για να τα προσφέρεις, θα πρέπει να γίνει το κάλεσμα πριν τα Χριστούγεννα.
Δεν έχει τύχει να βρω να μετράνε μέχρι τις 31 του μήνα.
Γούρια, μια χριστουγεννιάτικη μπάλα που γράφει πάνω την χρονιά, χριστουγεννιάτικες κούπες, επιτραπέζια ή επιτοίχια ημερολόγια.
Και αυτά που μετράνε τις χριστουγεννιάτικες μέρες, μου αρέσουν πολύ αλλά σταματάει το μέτρημα την Παραμονή των Χριστουγέννων οπότε για να τα προσφέρεις, θα πρέπει να γίνει το κάλεσμα πριν τα Χριστούγεννα.
Δεν έχει τύχει να βρω να μετράνε μέχρι τις 31 του μήνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fockos
- rafaela11
- fourkaki
- charmander
- Kate1914
- Scandal
- Drscientist
- American Economist
- Sotiris 12
- touvlo
- AggelikiGr
- Varus
- Jack of Spades
- vas 78
- Εριφύλη
- Searching
- Luludaki
- Joji
- Natsuko
- Giorgkalo
- Κλημεντίνη
- Sosstoss
- Vera
- Paragontas7000
- taketrance
- bibliofagos
- giannhs2001
- Maria23667
- Human being
- μαριώ
- hirasawayui
- Έμμα
- Μαρία Α
- fmarulezkd
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool