Backdrop
Δραστήριο μέλος

Λοιπόν .... προβληματισμός!!! Δεν μου έρχεται ταβέρνα κατά νου με ωραίο φαγητό για την Τσικνοπέμπτη!!!
Έχετε καμιά καλή ιδέα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ψήσε με τους φίλους ή την οικογένειά σου!

Πιστεύω θα είναι πιο ''ζεστό'' το κλίμα...
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

Στο σπίτι όμως είναι πάντα καλύτερα!
Γεια σας!!!!
Λοιπόν .... προβληματισμός!!! Δεν μου έρχεται ταβέρνα κατά νου με ωραίο φαγητό για την Τσικνοπέμπτη!!!
Έχετε καμιά καλή ιδέα??![]()
Πέραμα πηγαίνετε; Υπάρχουν 2 στέκια καταπληκτικά

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Η πιο σημαντική συμβουλή είναι να κανονίσετε εκείνη την μέρα να βρεθείτε με άτομα που ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.
Πέρυσι είχα βγεί Τσικνοπέμπτη και κατέληξα με δυο ξενέρωτες που έπιναν πορτοκαλάδα,
έφαγα το κρύο της ζωής μου και πέρασα γενικώς άθλια.
Ενώ δεν μου φάνηκε τόσο τραγικό εκείνη την ώρα,
ε η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε για έναν χρόνο η ανάμνηση της πιο ξενέρωτης βραδιάς ever ξέρωγω.
Btw,προτείνετε και τίποτα στη Θεσσαλονίκη αν έχετε υπόψην,μας έχει φάει η Αθήνα σε αυτό το φόρουμ.

смертной пилюле
Νεοφερμένο μέλος

ξέρω τι θα τσικνίσω.

^^ μη με κοιτάς καθόλου, 'ντάξει?
αφήστε λέω εγώ τα αρνάκια να κάνουν σχοινάκι
(σχετ.:

και φάτε τα κορμιά σας.

Backdrop
Δραστήριο μέλος

α,δεν ξέρω για σας αλλά εγώ
ξέρω τι θα τσικνίσω.
![]()
^^ μη με κοιτάς καθόλου, 'ντάξει?
αφήστε λέω εγώ τα αρνάκια να κάνουν σχοινάκι
(σχετ.:)![]()
και φάτε τα κορμιά σας.
![]()
xaxaxaaaaaa σωστος!!!!!
Ρε παιδια εχω εξεταστικη και εχω να βγω απο την Παρασκευη σαν ανθρωπος!!!!!! Καλο και το σπίτι αλλα που να μαζευτούμε....
Λογικά θα είμαστε πολλά άτομα, αλλά και να καταλήξουμε παρέα προτιμούμε να φάμε κάπου έξω!!!
Για πες στο Πέραμα τι καλό έχει??? Μου έχουν πει για ένα καλο ταβερνάκι καντά στην αστυνομία "αμέθυστος" νομίζω λέγεται, αλλά όταν έιχα πάει ήταν άδειο.....

Χμμμ... Θεσσαλονίκη ε?
Δεν έχω ιδέα από εκεί!!!

ἅλς
Διάσημο μέλος

......................................................
Για πες στο Πέραμα τι καλό έχει??? Μου έχουν πει για ένα καλο ταβερνάκι καντά στην αστυνομία "αμέθυστος" νομίζω λέγεται, αλλά όταν έιχα πάει ήταν άδειο.....
.................
Στην Πλατεία Τζορμπατζόγλου (συνεχίζεις από τον 'Αμέθυστο" περνάς τα φανάρια και στα 300 είναι η πλατεία αυτή,επί της Λ.Ειρήνης), στο δεξί σου χέρι βρίσκεται η "ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ" (το συνιστώ) και συνεχίζοντας να κάνεις το γύρω της πλατείας βλέπεις μπροστά σου τη "ΣΤΡΟΦΗ" και σχεδόν δίπλα το "ΧΑΡΤΙ και ΚΑΛΑΜΑΡΙ".
Όταν θα πας (μπορεί να μην είναι την Τσικνοπέμπτη) , περιμένω εντυπώσεις.
Φεύγοντας από το Πέραμα μπαίνεις στη Λ.Δημοκρατίας (η λεωφόρος κάτω από τη Λ. Ειρήνης), κοντά στη Γερμανική Σκάλα στα καρνάγια, στο δεξί σου χέρι είναι "Ο ΓΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑΘΑΝ".
Για Πειραιά και τις γύρω περιοχές έχω πολλά να σου πω. Πες τι σ΄αρέσει περισσότερο για να καταλάβω.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπίτι τι θα κάνεις;
Πάλι με τη μαμά και το μπαμπά,και να τσακώνεσαι με τον αδερφό σου. Σπίτι ήμασταν τα χριστούγεννα,σπίτι ήμασταν την πρωτοχρονιά που κόψαμε την πίτα,σπίτι θα είμαστε την καθαρά Δευτέρα,σπίτι θα είμαστε και το Πάσχα.. ε τι θα γίνει.
Κλασσικό μέρος είναι στου Ψυρή αλλά είναι ακριβά εκεί.
Εμείς για Καισαριανή λέμε, έχει κάτι καλές ταβέρνες.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδια εχω εξεταστικη και εχω να βγω απο την Παρασκευη σαν ανθρωπος!!!!!!
Αχ ρε παιδιά θα βγω εκτός θέματος το ξέρω...
Έχεις να βγεις από την Παρασκευή;;;;;;;;

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Έχω να βγω έξω από το σπίτι από την Παρασκευή (βγήκα για να δώσω μάθημα). Που σημαίνει ότι κλείδωσα την πόρτα μου την Παρασκευή και θα την ξεκλειδώσω αύριο Πέμπτη για να πάω να δώσω πάλι. χοχο.
Έχω να βγω έξω βράδυ από τις 4/1. Για καφέ μεσημέρι το 2012 έχω βγει 2 φορές αν θυμάμαι καλά.
Οπότε, υπάρχουν και χειρότερα

adespoto
Περιβόητο μέλος

Σοβαρά τώρα, όσον αφορά στην Τσικνοπέμπτη, εγώ πάντα προτιμούσα σπίτι με καλή παρέα και να φτιάχνουμε όλοι μεζεδάκια.

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Εγω θα προτεινα να κανετε ενα παρτυ μασκε σε ενα ευρυχωρο σπιτι.Αν και λιγακι αργα να το οργανωσετε για αυριο..Αλλα για Σαββατο η Κυριακη μια χαρα ειναι.
Και ο καθενας να φερει και εναν φιλο του που δεν ειναι αποκλειστικα της "παρεας" για να μην ειστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

και παρα πολυ πιο φθηναEίναι απαραίτητη η ταβέρνα;
Ψήσε με τους φίλους ή την οικογένειά σου!![]()
Πιστεύω θα είναι πιο ''ζεστό'' το κλίμα...
δεν υπαρχει κατι παραπανω στην ταβερνα
δεν την καταλαβαινω αυτην την νοοτροπια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
touvlo
Διάσημο μέλος

Έχω χρόνια να κάνω Τσικνοπέμπτη στο πατρικό μου.
Όταν ήμουν παιδί, ελάχιστες οικογένειες έκαναν γλέντια. Οι δικοί μου ήταν εργαζόμενοι, εμείς μαθητές, για γλέντια ήμασταν; Αλλά είχαμε συμμαθητές, που έρχονταν αδιάβαστοι λόγω τσικνοπέμπτης και θυμάμαι, πως μου άρεσε αυτό. Έλεγα, μια φορά το χρόνο, πας μεσοβδόμαδα για γλέντι και έχεις το δικαίωμα, να πας αδιάβαστος, τι καλά!
εγώ πάντως κάνω χοιρινό ψαρονέφρι στο μαντέμι, με ελαιόλαδο, σκόρδο, βαλσάμικο, μέλι και αλατοπίπερο με πουρέ και σαλάτα.
Μια χαρά και του χρόνου

Skeptic95
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ τρώω σουβλάκια ενώ βλέπω το live του teosty στο YT.Για πείτε, πώς τη γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη; Εσείς ψήνετε;
Έχω χρόνια να κάνω Τσικνοπέμπτη στο πατρικό μου.
Όταν ήμουν παιδί, ελάχιστες οικογένειες έκαναν γλέντια. Οι δικοί μου ήταν εργαζόμενοι, εμείς μαθητές, για γλέντια ήμασταν; Αλλά είχαμε συμμαθητές, που έρχονταν αδιάβαστοι λόγω τσικνοπέμπτης και θυμάμαι, πως μου άρεσε αυτό. Έλεγα, μια φορά το χρόνο, πας μεσοβδόμαδα για γλέντι και έχεις το δικαίωμα, να πας αδιάβαστος, τι καλά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εγώ πάντως κάνω χοιρινό ψαρονέφρι στο μαντέμι, με ελαιόλαδο, σκόρδο, βαλσάμικο, μέλι και αλατοπίπερο με πουρέ και σαλάτα.
Μια χαρά και του χρόνου![]()
Καλή όρεξη σε όλους/ες!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.